Lūgšna Resnajai Tantei - vakar izmantojāt iespēju un skatījāties LMT nodrošināto translāciju no pēdājās izrādes?
Atzīšos - man bija liela neticība Liuzinika spējai būt par Zūiju, tāpēc man sanāca liela atstarpe starp pirmajām divām reizēm, kad šo brīnišķīgo iestudējumu redzēju un tagad - datora ekrānā. Bet atvieglota varu teikt - bija ļoti labi. Un arī pa labi skatāma izrāde ekrānā , neklātienē (kur vienmēr ir labāk, protams)..
Vārdsakot - bija tik skaisti.. un beigu aina arī gandrīz uz asaru pavilka.
Priecājos, ka bija ziedi abām dāmām. Žēl, ka režisors nebiaj atnācis, vai arī varbūt bija, bet mums kameras neparādīja. Lai vai kā, ceru, ka aktieri no izrādes atvadījās gaiši, ka nepalika nepiepildītas vēl spēlēt gribēšanas sajūta. Jo - jāteic, ka ĢL šī ir laikam vienīgā jēdzīgā loma pēdējā laikā ,,, kur viņš parādīja (vismaz man), ka patiesi var spēlēt nopietnu lomu.
p.s. Un šeit interesants raidījums - momentuzņēmums. Ir arī par citiem, betr es ar sevišķu interesi noskatījos par Armandu Zvirbuli, kur sarunas fonā notika gatavošanās Venēcijas tirgotāja tiešraidei!
http://www.satori.lv/raksts/8239/Armands_Zvirbulis