Autors Tēma: Teātris Smiļģa muzejā  (Lasīts 2733 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Teātris Smiļģa muzejā
« : 2015. gada 03. novembris, 18:03:34 »
Ik pa laikam pamanu, ka kaut kas notiek, bet kā tas sākās, kā ietvaros, nesaprotu, tagad atkal jauna izrāde.
Uzmanību pievērsu, jo Rafalsons un Virkava, gluži kā NT Laulāts un brīvs, un Ozoliņa simtu gadu neredzēta, patīk, daiļa.
http://www.kroders.lv/highlight/1359

Esat bijuši uz kko?

Atslēdzies hm@

Re: Teātris Smiļģa muzejā
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. novembris, 10:24:46 »
Neesmu bijusi, bet pirms kāda laiciņa arī redzēju, ka tiek rādītas izrādes , laikam Pērs Gints un sievietes? Uztveru kā vienu no spēles laukumiem, ar cerību, ka kvalitatīvam iestudējumam būtu jābūt, ja jau Smiļģa muzejā spēlē. vārdu - "kvalitatīvs" domāju kā antonīmu vārdiem "komiskas ainiņas no mūsdienu sadzīves".

Negribu gluži snobiski apgalvot, ka viss komiskais ir štruntīgs. Es dziļi sirdī ticu, ka Daudziņas "Bruņota un bīstama" ir foršs pasmejams gabals, beeeeet..... Vakar izlasīju, ka Nac Bibl ir Jarāna izrāde, resp, Jarāns un Anna Putniņa - "Mīļākais". Pirmā doma par Jarānu kā komisko aktieri. Lai ietu, šī pirmā doma būs jāpārvar. Bet vispār tas varētu būt interesanti - ar vakarīgu pastaigu pa LNB telpām, man patīk piebilde "velciet ērtus apavus!"

Bet arī Jarāns un Putniņa, tāpa kā Rafalsons un Virkava ( un Ozoliņa) , ir profesionāli aktieri. Bet paskatījos Austrumu robežā - tur vispār nav iespējams atrast izrādi, kur nebūtu kaut kādiu diletanti iesaistīti... tādas labas telpas, bet nav uz ko iet, jo izrādes ir , nu jā, īstenībā piemērotas "ēd un skaties" formātam...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. novembris, 11:17:43 »
Man arī bail no komiskām ainiņām. : )
Bet Laulāts un brīvs bija forša izrāde, piemēram.

Nu jā, uz Jarānu nē, Daudziņu nē, uz tādiem es neeju. Daudziņas vienu izrādi paklausījos pa radio, nu, nēēē, "tāda es esmu" laikam.
Lai gan Ančevska alu cilvēks bij rēcīgs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. novembris, 11:28:27 »
tā izrāde - Mīļākais- izrādās, vismaz kaut kas tāds izriet no apraksta - ir par Raini un Aspaziju, tipa?
http://www.kroders.lv/highlight/1362

nē, nu interesanti varbūt! Bet , kas nu točna ir foršs tai izrādē, tas ir tas džeks, kas tiek pieteikts kā Asistents. Nav saprotams, ko un kam viņš asistē, visiem vai nevienam, bet viņš dabā ir baigi foršs un aktīvs, viņam Baložu ielā 12 ir pasakains krodziņš Dēkainis, kur vasarā bija muzikālas ceturtdienas ābeļdārzā!

Daudziņu es gribētu kādu mirkli dzirdēt. Alu cilvēks Ančevskim bija rēcīgs, bet Jaunais tētis - nu, tur es nebiju mērķauditorija. Tā jau smieklīgs, bet kaut kāds tāds naivi mīlīgs pārāk... ne man.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. novembris, 12:26:50 »
Kas ir Anna Putniņa? Spēlē un producē vienlaicīgi.
Fakts, ka būs spoku stundas un staigāšana, gan izklausās forši.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. novembris, 12:41:53 »
Spoku stunda un Raiņa un Aspazijas gari. Jā, skan labi. Anna Putniņa, lai piedod man lielais Teātra dievs, ir no seriāla Ugunsgrēki tā dejotāja, kas ar Anžes deju skolotāju salaida, arī kaut kāda indētāja, vai tik nebija seriāla Solveigas ( Anitas Kvālas) meita?  o, nē, sorī, tā foršā bija Anna Šteina, ieguglēju, šī ir Valmierasaktrise, kuras zināmākais nopelns ir tas, ka ir Līgas Liepiņas un Paula Putniņa meita, es arī teiktu, ka viņa ir viena režisora sieva, bet dvēseli ķīlā neliktu.  Viņa ir Teātris TT štata aktrise, Valmierā manuprāt neko diži nespēlē, vairāk pa projektiem Teātris TT ietvaros. Tas ir tāds tā kā mīnuss šai izrādei ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. novembris, 13:04:43 »
Kaut kāda Putniņa ir Izklausies redzēts, bet nevar būt, ka tā viena persona.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. novembris, 13:31:36 »
nē, nē, šīir aktrise,  http://vdt.lv/lv/makslinieki/aktieri/putnina-anna
viņa ir arī rež. Laura Gundara sieva. Tas izskaidro Teātris TT repertuāru, vadošos aktierus utt:)  bet neuzskati to par pārmetumu viņiem - aktieriem ir jārosās, un ģimenes uzņēmums ir laba rosības forma:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. novembris, 14:14:13 »
Neesmu redzējusi viņu.
Bet lai jau rosās. : )

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. novembris, 18:08:25 »
Anna Putniņa ir laba aktrise un spēlējusi arī profesionālajos teātros, bet par Aīdu Ozoliņu neesmu tik augstās domās. Austrumu Robežā, cik redzēta, tik vienmēr štancē. Virkava arī so/so pēdējā laikā, katrā gad. Rafalsons ir pavisam citas (augstākās raudzes) aktieris!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 04. novembris, 18:13:03 »
p.s. Anna Putniņa ir ne tikai Laura.Gundara sieva, bet arī aktrises Līgas Liepiņas un dramaturga Paula Putniņa meita.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #11 : 2015. gada 04. novembris, 19:27:15 »
Vai tik viņa SALDĀ INDES GARŠĀ nespēlēja daktera ( Daudziņa) māsu- gleznotāju, tādu īpatnēju.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2015. gada 05. novembris, 09:03:34 »
p.s. Anna Putniņa ir ne tikai Laura.Gundara sieva, bet arī aktrises Līgas Liepiņas un dramaturga Paula Putniņa meita.

jā, tavs teikums tikai apstiprina to, ko es ierakstīju gandrīz pašā sākumā, atļaušos nocitēt - "šī ir Valmierasaktrise, kuras zināmākais nopelns ir tas, ka ir Līgas Liepiņas un Paula Putniņa meita"

Bet jā - viņa ir jauka un mīlīga, esmu kādas 2 izrādes redzējusi, vienu no tām nopietnu, nekomisku. Nav tā, ka tikai komiskajās spēlē:)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. novembris, 23:29:00 »
Annu Putniņu esmu redzējusi padaudz,bet tā īsti atceros kā Patrīciju 3draugos un vēl vienā nesenākā Remarka lugā,aizmirsu nosaukumu pēkšņi,abas Valmieras teātrī. Bet vai viņa skaitās Valmieras teātrī,kaut kā šaubos. Retu reizi parādās kādā lugā,ļoti reti.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2015. gada 06. novembris, 10:07:56 »
Brīnos, ka nezin Annu Putniņu. Bet, jā, viņa vairāk pievērsās režijai un producēšanai nekā aktrises karjerai. Bet sākumā bija gan Nacionālajā, gan Valmierā, bet pēc intervijām spriežot, pašai labāk patīk būt brīvai un nepiesaistītai, veidot savas izrādes. Kā arī ģimene, 2 vai 3 bērni ir. Arī Vienas vasaras ziedā bija konkurente Kļaviņai un beigās to Keišu dabūja (bet vai vajadzēja?).