Man kaut kā ar parolēm pagaidām veicas. Bankas gan prasa mainīt, bet swed ļauj mainīt uz iepriekšējo, citadeli izmantoju pietiekoši reti un tikai no mājām, tāpēc parole pierakstīta uz papīra un stāv kopā ar pinkarti u.c. bankas papīriem. Visiem "nenopietnajiem" saitiem" ir viena veida paroles (ar dažādām sīkām variācijām), nopietnajiem cita (atkal katram saitam savas variācijas). Pagaidām nav grūtību atcerēties.
Man lielāka problēma ir dažādie 4ciparu kodi (pinkodi, durvju kodi utt.), kas jāspiež ne uz datora klaviatūras. Tur lielākoties paļaujos uz pirkstu atmiņu. Ir gadījies, ka nostājos pie seifa (kurš tiek izmantots katru dienu vairāku gadu laikā) un saprotu, ka viss - kodu neatceros. Vistrakākais šajā gadījumā bija apstāklis, ka seifs bija jāatver trijos naktī (darba specifika tāda ). Nācās zvanīt un modināt kolēģi.
Telefoni... No galvas zinu tos numurus, kuri man ir svarīgi - vīrieša, vecāku un māsīcas (tuvākais cilvēks pēc iepriekšminētajiem). Kad strādāju birojā, zināju sava uzņēmuma tel.nr. Vēl joprojām atceros tel. nr. dzīvoklim, kurā dzīvoju bērnībā.