Nu, piecus gadus kaķis nenesa blusas, pat ne slavenajā augustā. Šopavasar atstiepa. Hrens zina, no kuras dārza mājiņas salasījis. Spundēt kaķi 25 kvadrātmetros (ja reāli - tad tikai vannasistabā, jo no citām telpām izmantos jebkuru iespēju izbēgt)?
[Un nē, es viņu negribēju, lai būtu "jauks kaķēniņš, ar ko spēlēties", nerēķinoties ar iespējām, bet aiz žēlastības pieņēmu ielas kaķēnes kaķēnu, kuram alternatīva zināma. Par spīti loģikai un iespēju trūkumam].
Nu tad es tagad skaitos asociāls elements, jo ar blusām cīnos joprojām. Kamēr sapratu, ka tas, kas kož ir nevis odi, bet blusas - jo zināmo pazīmju nav! -, šīs jau deklarējušās.
Acīmredzot man ir karma, ka nelīdz nekādi speclīdzekļi - māju dažādos veidos indēju reizes piecas - izmisīgi menedžējot bērnu aizvākšanu uz veselu dienu, lai var pārmazgāt visu iespējamo, kaķis ir pilināts, mazgāts un visādi citādi mocīts, bet blusām pie kājas....
Ja kāds zina a) iespēju atrast avotu [svešos privātīpašumos]; b) iespēju to iztīrīt, padalieties. Citādi tāda tukša augstprātīga mērīšanās ar saviem smalkajiem Rīgas bezblusu dzīvokļiem, cēli apvēcinoties ar baltu nēzdodziņu.
Guliet mierīgi, es pie jums ciemos neiešu.