Autors Tēma: Blusu kodumi  (Lasīts 8347 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Blusu kodumi
« Atbilde #30 : 2015. gada 09. novembris, 17:40:30 »
Es jau vienkārši saku, ka man laimējies. Varbūt tādēļ ka dzīvojam savā mājā
 ar plašu teritoriju. Kaut gan esmu dzīvojusi ari dzīvokļu mājā un arī studējot kojās.
Vienkārši brīnos, ka tā vesela problēma un tik daudziem.

Atslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2015. gada 09. novembris, 17:48:52 »
pasaki, kas ir tavi draugi un...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2015. gada 09. novembris, 18:42:17 »

A par tiem Daddy blusainajiem viesiem -ja iesnainam un vīrusainam
 iet ciemos slikts tonis,tad blusainam vaapšče!!!
Es otreiz tādus neaicinātu un arī pateiktu kāpēc.

neaicinātu, pateiktu... un ja nu pati to blusu būsi atnesusi? :) domā blusām uz pieres rakstīts, kurš šo atnesis? :D

izklausās snobiski un... dumji,,sorry...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2015. gada 09. novembris, 18:48:19 »
Nu, piecus gadus kaķis nenesa blusas, pat ne slavenajā augustā. Šopavasar atstiepa. Hrens zina, no kuras dārza mājiņas salasījis. Spundēt kaķi 25 kvadrātmetros (ja reāli - tad tikai vannasistabā, jo no citām telpām izmantos jebkuru iespēju izbēgt)?
[Un nē, es viņu negribēju, lai būtu "jauks kaķēniņš, ar ko spēlēties", nerēķinoties ar iespējām, bet aiz žēlastības pieņēmu ielas kaķēnes kaķēnu, kuram alternatīva zināma. Par spīti loģikai un iespēju trūkumam].

Nu tad es tagad skaitos asociāls elements, jo ar blusām cīnos joprojām. Kamēr sapratu, ka tas, kas kož ir nevis odi, bet blusas - jo zināmo pazīmju nav! -, šīs jau deklarējušās.
Acīmredzot man ir karma, ka nelīdz nekādi speclīdzekļi - māju dažādos veidos indēju reizes piecas - izmisīgi menedžējot bērnu aizvākšanu uz veselu dienu, lai var pārmazgāt visu iespējamo, kaķis ir pilināts, mazgāts un visādi citādi mocīts, bet blusām pie kājas....
Ja kāds zina a) iespēju atrast avotu [svešos privātīpašumos]; b) iespēju to iztīrīt, padalieties. Citādi tāda tukša augstprātīga mērīšanās ar saviem smalkajiem Rīgas bezblusu dzīvokļiem, cēli apvēcinoties ar baltu nēzdodziņu.

Guliet mierīgi, es pie jums ciemos neiešu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #34 : 2015. gada 09. novembris, 18:52:24 »
Šogad tfu, tfu, tfu tiešām ne ar vienu sastapusies neesmu, bet vispār esmu pieskaitāma pie blusu magnētiem - ja kāda ceļā patrāpīsies, to arī dabūšu un pumpas arī.
Toties odi kož mazāk un bez uzkrītošām sekām.

Pirms pāris gadiem Jūrmalas mītnē blusu pēkšņi uzradās tik daudz, ka nekādi galā nevarējām tik, kamēr nenopirku vienu jiftīgu pretblusu pūšamo. Bet lauku pieredze liecina - ir suns, parādās arī blusas. Kamēr suņa nebija, nebija arī blusu un tagad, kad suņa laukos nav, blusas arī vairs nav redzētas.

Bet citādāk laukos šādi mājdzīvnieki mazāk sastopami nekā pilsētā - piemēram, vienīgo reizi, kad tur bija prusaku samits, tas notika, pateicoties delegātiem no pilsētas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2015. gada 09. novembris, 19:08:42 »
Trix, varu vien just līdzi, pat nezinu,varbūt kādas sķirbas grīdā,
kur smiltis sakrājas un nevar izmazgāt.Varbūt tās blusas var sasūkt putekļu sūcējā?
Mātei vienreiz lidojosās skudras bija verandā, tad sasūca sūcējā.

Emīlij, es, ja zinātu ka man blusas, utis vai kašķis diez vai ietu ciemos.
Ar snobismu tur nav nekāda sakara. Tiešām nav nācies saskarties ar šīm problēmām.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #36 : 2015. gada 09. novembris, 19:11:56 »
un kā tu zinātu, ka, ciemos ejot, tā blusa tev pie biksēm pielipusi? :D domā šī pašķindina zvaniņu uzreiz vai kā citādi izpildās?  mēs te, zini, par blusām, 1 mm lielām, nevis zirgiem spriežam...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2015. gada 09. novembris, 19:22:45 »
Nu,ja mājās ir blusas es domāju pastāv liela iespēja tās iznest ārpus mājas.
Bet nu katrs var rīkoties pēc savas sirdsapziņas, ka tik mierīgs miegs  :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #38 : 2015. gada 09. novembris, 19:38:36 »
izklausās apmēram pēc apzinātas ebolas kultivēšanas un ļaunprātīgas izplatīšanas.... :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #39 : 2015. gada 09. novembris, 22:05:19 »
neostomazāns .vecajās mājās bija augusta blusenēšanās , tad atšķaidīja ampuliņu pēc receptes un ar veco putekļusūcēju, kuru var izmantot arī kā pūtēju- nomigloja mīkstās mēbeles un grīdu.tad  var paskatīties viņām to oliņu izšķilšanās periodu un profilaksei atkārtot. tagad retu reizi uz trepēm pa kādai rodas, kaimiņi strādā gaterī. tad arī trepju mazgājamam ūdenim piešauju terpentīnu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #40 : 2015. gada 09. novembris, 22:22:52 »
Neostomazāna kūre, pašai až vemjot, viss iespējamais izsūkts.
Visas skapjapakšas iztīrīt 100% nav iespēju, jo plastmasas peciņas rada jauku šķirbu. Ar kartona strēmelīti izkasītas skapjapakšas, līdz putekļi vairs nenāk. Neostomazāna sliede pa perimetru un iespēju robežās un aiz tām sapūsts zem skapjiem... Gulta pielieta, aiz matrača visās spraugās sapūsts.
Visas drēbes aizvāktas, bez purināšanas - ūdenī...

Vakarā pie gultas apsitu vismaz trīs specnazistes - izdzīvotājas.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2015. gada 09. novembris, 22:56:58 »
Tiešām dīvaini, ka pat ar tādu pamatīgu tīrīšanu neizdodas iznīdēt...
Manā miteklī laikam tik pāris reižu pa visiem gadiem ir blusas ievazājušās (kaut pagalms smilšains un pati ar pārlieku mājas šrubīšanu neaizraujos), un tad arī viegli izbeigušās pēc visai paviršas tīrīšanas, tāpēc arvien esmu domājusi, ka blusas iznīdēt ir vieglāk par vieglu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2015. gada 10. novembris, 00:05:11 »
Trix, droši vien stulba doma...to putekļu sūci, maisiņu, trubas arī izskaloji? 
Vispār traki, ja vēl sīči, ehh

Atslēdzies reno

« Atbilde #43 : 2015. gada 10. novembris, 00:14:48 »
izrādās baigi jāuzmanās, ja iet ciemos uz mājām, kur kaķi :sarcasm: :rat:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #44 : 2015. gada 10. novembris, 06:17:46 »
Trix, tad Tev ir L kunga stāstītais variants- esot vecajās mājās (bērnībā) bijusi vieta ppie skapja , kur augušas blusas, Nekas neesot mainījies arī pēc remonta , kad nokrāsotas grīdas(!), atceraties padlaika ilgspēlējošo grīdas krāsu?viņas tur vienkārš iIR!