Autors Tēma: Kungi & apģērbi  (Lasīts 8071 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Kungi & apģērbi
« : 2015. gada 08. novembris, 16:56:32 »
   Paziņa stāstīja, ka vīram nopirkusi jaunas drēbes, jo pats neko no apģērba nepērkot.
Un tagad arī pārsvarā velkot vecās, jo esot pierastas. Konservatīvisms?

Kādi ir jūsu vīriešu apģērbu iepirkšanās paradumi?

Mēs, ja esam bodē vienlaicīgi, tad ko apskatām un iepērkam kopīgi,
ja kas akūti nepieciešams, tad bez problēmām nopērk pats.
Stundām pa veikaliem bumstīties gan nepatīk, bet man arī nepatīk.
Kaut kā nav apģērba ziņā īpaši jāuzpasē.

Atslēdzies Kalniņa

Re: Kungi & apģērbi
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. novembris, 17:03:51 »
Vīrs visu pērk pats, nav jau bērns, es pat izmērus nezinu un man ir slikts acumērs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. novembris, 19:04:19 »
Pērk itkā pats, izvēlas bezgalīgi un visu kritizē, es tur nepiedalos, mani nervi to procesu netur. Bet veikalā var iedabūt tikai, kad no kauliem krīt nost. Psihopātija kaut kāda

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2015. gada 08. novembris, 19:23:24 »
Bet Reno, kā domā, tas ir kas?, konservatīvisms?
Ja tā, kālab izpaužas apģērbu izvēlē? Bet citās sfērās it kā nē?
Tuka kgs ar reiz bija iepircis 5 jaunus pletkreklus 1:1 kā dzīvi beigušais, jo ļoti paticis.
Kautgan es arī reiz nopirku tādu pašu kleitu,tikai citā toņu gammā, jo ļoti patika  :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. novembris, 19:25:57 »
Pērk pats, es kaut kā negados tuvumā. Man gan bieži kaut ko atstiepj - labs acumērs.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. novembris, 19:48:53 »
Parasti sieva nepiedalās 😊

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. novembris, 19:54:19 »
riebums pret nepieciešamību izdarīt izvēli

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. novembris, 22:15:38 »
tā kā parasti- nekā nav, pēc L kunga vārdiem, nosēdinu kabīnē un pienesu klāt , viņam atliek piemērīt un izvēlēties.man jau ar viņu jādzīvo un jāskatās uz viņu , tad nu uzskatu , ka man ir tādas tiesības! :rofl:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. novembris, 22:19:34 »
Šis ir paliels murdziņš. Kamēr iepriekšējais nav nonēsāts, tikmēr neko nepirks. Pat ja iestumšu kabīnē un piedāvāšu variantus, tad dzirdēšu - šodien nē; šito nē ...  Es nākamnedēļ ...
Pat ja solos apmaksāt - atsakās ... Tas nav maināms.

Šodien gan bija mega sasniegums - kamēr sēdēju pie friziera, tikmēr vienu jaciņu nopirka ...

Diemžēl ar apaviem tas pats ....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. novembris, 22:52:54 »
 Bet, vott, gribējās saprast no kurienes tam “kājas aug “. Taupiba, skopums tas nav.
Visādas saimniecibas lietas tiek pirktas bez problēmām.
Paziņai vīrs vislaik argumentēja, ka nepatīk laikošanas process, tad iepirka, lai nav jālaiko.
Bet viss viens turas pie vecajām.
Vispār, kad tā padomā, bieži dzirdēti teksti par kungu nepatiku iegādāt jaunu apģērbu.
Tai pat laikā, kā izskatās nebūt nav mazsvarīgi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. novembris, 08:36:20 »
Manam otrpusim riebjas veikali. Ja vien tie nav vīriešu apģērbu veikali.  :sad_smiley: Tad man tikai atliek ērti iekārtoties un pacietīgi gaidīt, kamēr viņš uzmērīs visu, kas iepaticies. Kaut ko labu, kas piestāv, parasti arī nopērk. Katrā ziņā viņam apavu ir daudz vairāk nekā man - parasti pērk labu firmu apavus izpārdošanās.
Ar uzvalkiem ir švakāk, jo ir paliela kolekcija ar tādiem, kas vairs neder, kopš sāka skriet un nometa svaru. Saku, lai liek ss-ā un tirgo nost.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2015. gada 09. novembris, 08:49:31 »
Hi. :rofl:
Šorīt ieteicu, lai jaunas Camel biksas nopērk, jo vecās noplīsa no dibengala. Tak nekā, labāk lai nauda šūplādē vēl pastāv. A kad uz skatuves jārāpjas, tad prasa man: ko lai velk kājās!!! Tad nu tikai saldi smaidīšu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2015. gada 09. novembris, 09:13:20 »
Bet, vott, gribējās saprast no kurienes tam “kājas aug “.
Neesmu kungs, bet varu atbildēt no sava skatupunkta.:)
Vispirms man riebjas klimst pa veikaliem, sevišķi jau apģērbu, jo tas process darbietilpības ziņā līdzinās zelta smilšu skalošanai - tonnas jāpārcilā, lai beidzot kādu gramu iegūtu. Atrast kaut ko, kas gan patiktu, gan derētu, ir tīri vai neiespējamā misija. Tāpēc tās lietas, kas nu reiz atrastas, lietoju ilgi un labprāt lietotu vēl ilgāk, ja vien ar prātu nepiespiestu sevi mainīt pret citām, jo cik gadus tad vienā un tai pašā staigāsi...
Būtu pārlaimīga, ja man bijusi Harija Potera burvju nūjiņa, kas piegādātu uz mājām to, ko esmu iedomājusies un iecerējusi un derošā krāsā un izmērā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 09. novembris, 09:13:59 »
Man šķiet, ka vīriešiem problēmu sagādā tieši "vazāšanās" pa veikaliem, meklēšana. Bet ir viens veikals, uz kurieni viņus var aizvest - http://www.peek-cloppenburg.lv/lv/web_lv Vienīgais ir Riga Plaza, divos stāvos, bet tur tiešām var nopirkt normāla paskata apģērbu pie tam ātri, jo izvēle ir plaša, gan modeļu, gan cenu ziņā (ir gan brendi krutie, gan tautas klase) un nekur tālāk nav jāiet staigāt. Un arī sieviešu apģērbi ir - bez bruļikiem, kruzuļiem utml. Un kas vēl pozitīvi - izmēru amplitūda. Ir gan vidēji, gan lielāki izmēri.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #14 : 2015. gada 09. novembris, 09:45:28 »
Man liekas, ka kungiem jau tāpat ir neliela izvēle, viņiem nav arī tādu iespēju spēlēties ar krāsām, bikšu garumiem, piedurkņu garumiem etc. Tāpēc arī sanāk, ka it kā pērk jaunu, bet nopērk tādu pašu. Cik variāciju tad ir vīriešu uzvalkiem vai krekliem? Tā ka, man liekas, pārmetums par neelastību apģērbos viņiem nevietā.
 Apģērbs arī manam vīrietim nav svarīgs un viņš arī pērk tikai tad, kad vairs nav izejas. Kurpes jau vismaz 4.pāris ir no tā paša blakusmājas veikala, tieši tādas pašas, nonēsā un atkal pērk. Tā arī deklarē, ka lupatas nav galvenais, ir jāpabaksta un ar pirkstu jāparāda, ka paliek nepieklājīgi novazāts, citādi nēsā, ka mēr noplīst. Tas būtu saprotams darba cilvēkam, bet mans vīrietis strādā zolīdā iestādē, bet, atzīšos, uzskatās diezgan noplucis, bet es tur neko nevaru darīt.