Autors Tēma: Spēlmaņu nakts 2015 - PROGNOZES  (Lasīts 12045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Spēlmaņu nakts 2015 - PROGNOZES
« Atbilde #45 : 2015. gada 23. novembris, 23:17:53 »
A.Skrastiņa iepriekšējā (Rēzija) pasniedz balvu viņa tagadējai (Ķuzulei). ;)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #46 : 2015. gada 23. novembris, 23:36:57 »
A.Skrastiņa iepriekšējā (Rēzija) pasniedz balvu viņa tagadējai (Ķuzulei). ;)

Par to arī mūsmājās sasmaidījās ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #47 : 2015. gada 24. novembris, 09:31:52 »
Pasākuma režisore Slucka.
Vakar pavisam negaidīti apliecinājās - vajag ārkārtīgi vēlēties un pasaule sadodas rokās - nonācu SN klātienē:)  tāpēc pastāstiet, kā pie TV? Mēs beigās nobrīnījāmies- kā izdevās ierasti trīsstundīgu raidījumu izvilkt, ja laureātu runas bija paīsas un nebija vispār nekādu priekšnesumu? (kas, starp citu, pietrūka, vismaz drusku)

Milzīgi priecājos, ka Grūbem iedeva otro gadu pēc kārtas - bija pelnīts un tas ir vienīgais arguments, kas ir pret sazvērestības teoriju, ka balvas "izmētātas" speciāli tā, lai katram teātrim tiktu. Tiešām rodas iespaids, ka bijusi balsošana un , ja kādam no nominantiem divi žūrijas locekļi vienojās, ka tas ir pelnījis, tad tas arī dabūja. Jo 5 žūranti un 5 nominanti katrā nomiņacijā... tāpēc arī tāda dažādība - gada izrāde bez gada aktiera, bez gada režisora. 

Atslēdzies Mango

« Atbilde #48 : 2015. gada 24. novembris, 11:48:36 »
Arī es vakar tiku pie zelta poda. Kā Robežnieks teica, kad pārstāj cerēt, tad viss notiek pats no sevis.
Esmu pārlaimīga, ka varēju klātienē vērot šo ceremoniju,  divu atlantu godināšanu, to nevar izstāstīt.
Ka veca mīlestība nerūs un Robežnieks dabūja balvu.
Tāpēc nav pārdzīvojuma, ka neviena Lauras izrāde neguva balvu.
Vakars bij nepārspējams. Bija saviļņojoši, aizraujoši, jautri, brīvi. Slucka super, droši vien par to arī S.R. čaloja ar viņu. Pievienojos.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #49 : 2015. gada 24. novembris, 12:07:35 »
Arī TV ekrānā bija ļoti, ļoti skatāmi - gan jau nesalīdzināt ar klātbūtni, bet tas prieks lai tiek lielākiem teātra mīļiem par mani :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #50 : 2015. gada 24. novembris, 12:49:33 »
Seciņajām, ka klātbūtnē emocijas ir pavisam citas - resp - pie tv ekrāna noteikti vairāk turētu īkšķus par kādiem nominantiem, vaiorāk kreņķētos, kad iedod "nepareizajam" :)  klātienē kaut kā tas nebija tik satriecoši, ka nebija neviena Lauras izrāde:) iespējams, tāpēc, ka sēdēju tālu ( kas loģiski:) )

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #51 : 2015. gada 24. novembris, 13:07:56 »
Slucka kā režisore, protams, sagādāja labu haltūru diviem sava teātra briežiem  - Laizānam un Pugam, bet bieži man tās viņu replikas un mizanscēnas nešķita asprātīgas. Kopumā pasākums patika, un man šķiet ļoti simpātiski, ka aktieri un pārējie, kas nominēti balvām,ir spējīgi priecāties par konkurentu uzvaru. Lielākais vakara + sirsnīgā abu leģendu Dumpja un Jakovļeva godināšana. Gan cienījami, gan sirsrnīgi. Un par to, ka Grūbe OBJEKTĪVI dabūja balvu 2.gadu p.k. -par to žūrijai visu cieņu, jo tas apliecina objeltivitāti, nevis racionālu  pieeju, lai visiem balvas tiek proporcionāli. Nebijis gadījums.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #52 : 2015. gada 24. novembris, 13:29:58 »
Ak Slucka? Bezgaumīgi divu tirliņu joki,par kuriem pat smiekli nenāca. Varbūt reiz varētu uztaisīt svinīgu,normālu pasniegšanu. Labi,ka viss ritēja raiti un bez priekšnesumiem. Vienmēr brīnos,ka reti kurš balvu dabūjušais pasaka normālu runu, vai tiešām nevar sagatavoties,ja nu kas. Nekādu baudu neguvu,bet bija ok. Fonā video bija sviestaini un bezjēdzīgi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #53 : 2015. gada 24. novembris, 13:34:24 »
kas interesanti - abi aktieri sirsnīgi savās replikās ņēmās par tēmu "runājam tikai to, kas scenārijā ierakstīts", bet tai pat laikā pie veidotājiem nav scenārists pieminēts!
Šī gada ceremonijas veidotāji - režisore Ināra Slucka, scenogrāfs Aigars Ozoliņš, videomākslinieks Māris Kalve un operators Uldis Jancis -

tas ir dīvaini, ja tā padomā.

Otra lieta - tam dinozauram vajadzēja atnākt !  Jo, ja uz skatuves ir bise, tad...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #54 : 2015. gada 24. novembris, 14:18:02 »
Nevajadzēja. Jo tā ir leģenda. Tāpat kā viss vakar notikušais.

Atslēdzies Vilma

« Atbilde #55 : 2015. gada 24. novembris, 14:22:48 »
Man šogad patika Spēlmaņu nakts pasākums. Jociņi gan ik pa laikam stipri pārspēlēti un tāpēc nesmieklīgi, bet bija arī gan humorīgi un labas gaumes robežās. :) Pateicības runās gan, kā nu kuram veicās, satraukums noteikti dara savu, pat ja iepriekš bijis pārdomāts sakāmais, vieglāk tiem kuriem uzstāšanās lielas publikas priekšā - ikdiena. Bet ja vēl par runām, tad šķita ka lielākā daļā no  balvu pasniedzējiem pamatīgi slimo ar uzmanības trūkumu, dažs, šķiet, bija gatavs bezmaz savu māksliniecsko biorgrāfiju izklāstīt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #56 : 2015. gada 24. novembris, 14:27:35 »
Nevaru atrast, kad rādīs atkārtojumu.
Lasu un liekas, ka daudz kas no ekrāna nav nolasījies..jo kurš tad tur nopietnībā kko vsp klāstīja..
Kantāne tik par Večellu..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #57 : 2015. gada 24. novembris, 14:46:03 »
man smieklīga likās Ivara Kalniņa runa, es gan nezinu, vai viņš bija paredzējis, ka mēs smaidīsim par viņu, nevis par tekstu. :) Viņš uznāca un sejā bija rakstīts pārsteigums - nevar būt, man kādreiz bijusi balva par OTRĀ PLĀNA lomu, es un otrais plāns? Es vien`mer esmu bijis pirmā plāna aktieris!

Bet doma par trešā plāna lomu apbalvošanu man patika - jo ir aktieri, kurus pat praktiski nepamana par trešā plāna lomām, bet  kas ir burvīgi tajā fonā!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #58 : 2015. gada 24. novembris, 15:19:45 »
interesants raksts
http://www.lsm.lv/lv/raksts/arpus-etera/ingvilda-strautmane-balvu-lamatas-jeb-pardomas-rita-pec-spelmanu-nakts.a156371

ļoti aizdomīga tā rindkopa par "katram režisoram pa kādai balvai...."  tā arī sanācis, khmmmmm....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #59 : 2015. gada 24. novembris, 16:05:47 »
Redzēju cepienu tviterī par šo rakstu, bet vēl neizlasīju.