Autors Tēma: Spēlmaņu nakts 2015 - PROGNOZES  (Lasīts 12043 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Spēlmaņu nakts 2015 - PROGNOZES
« Atbilde #60 : 2015. gada 24. novembris, 16:13:23 »
Man atkal  "patika" kā tas krievu gaismotājs dabūja balvu par labākajām gaismām, un savā runā krievu valodā izteicās nevērīgi par latviešu valodas mācīšanos, tipa viņam ne līdz tam, gaidīju šķidrus applausus no zāles, bet publika applaudēja tik sirsnīgi, tik sirsnīgi...  :thinking:  Un ja jau tik lojāla attieksme, tad priekš kam mācīties ?? ;d

Atslēdzies hm@

« Atbilde #61 : 2015. gada 24. novembris, 16:22:13 »
Redzēju cepienu tviterī par šo rakstu, bet vēl neizlasīju.

ir cepiens? ā , kā , tādu maziņu es pamanīju - tipa par sakāpšanu galvā. Tur es piekrītu - nesmuki tā runāt. Sevišķi par piemēru minot Broku, kurai nesakāpšot galvā. Bet loģiski - nav nekāda pamata sakāpt galvā, ja JRT ir ļoti, ļoti vajadzīgi spēcīgi režisori, kas iestudētu kaut ko nomināciju cienīgu...  Nu labi, nākamgad iedos Gunai. To es jau tagad prognozēju. Pelnīti, protams.

Par to Kapustina tekstu - pirmais, kas novējoja gaisā , bija pilnīgi jūtama zāles kopīgā doma- sākt svilpt vai arī būsim pieklājīigi? Nezinu, varbūt man tā likās, bet bija tāda pauzīte pirms aplausiem. Goda vārds.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #62 : 2015. gada 24. novembris, 22:01:44 »
Par dinozauru- noskatījos "tuvplānā" pārraidi un visu izpratu. Dinozaurs ir pareizā daudzumā- reklāmās redzams un tad nokož SN piramīdai galu, atstājot robainu kodumu.
Viss smuki sasaistās.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #63 : 2015. gada 24. novembris, 22:04:09 »
Oi, Kalniņa runa man salikās, maigi sakot, dīvaina un neklausāma. Tāpat Kantāne par daudz ieciklējās uz Večellu Varslavāni - visu cieņu tiešām izcilai māksliniecei, bet varbūt vienkārši ne šajā brīdī. Pārējie bija normāli :) Vadītāju jociņi kopumā man patika un gana gaumīgi, galīgi stīvus un svētsvinīgus jau arī šādus pasākumus nevajag.

Tas krievu gaismotājs bija tiešām dīvains... Nez, viņš ir iebraucējs Latvijā vai visu mūžu te dzīvojis? Mazākais, varēja jau latviski kaut paldies pateikt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #64 : 2015. gada 24. novembris, 22:04:53 »
Man prieks, ka jūs abas tikāt uz pasākumu -Jūs to bijāt pelnījušas!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #65 : 2015. gada 24. novembris, 23:27:03 »
Paldies, reno:)

tv pārraides beigās pazibēja arī dialogu autora vārds:) resp, tas, kas džekiem sarakstījis tajās planšetēs visu, kas jāsaka - Jānis Skutelis, man prieks, ka viņš:)  tur gan pietrūka , lai šovu vadītu Skutelis nr.1 un Skutelis nr.2, tad teksti skanētu straujāk :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #66 : 2015. gada 25. novembris, 00:13:32 »
Kalniņš bij smieklīgs. Kā jau hm@ teica, viņš uzjautrinājās par to savu otro plānu. Kaut kad arī ceru noskatīties internetā, kā tad tas uzskatījās viss tv.

Reno, paldies!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #67 : 2015. gada 25. novembris, 12:11:59 »
Tāpat Kantāne par daudz ieciklējās uz Večellu Varslavāni - visu cieņu tiešām izcilai māksliniecei, bet varbūt vienkārši ne šajā brīdī.

Ar ko tad brīdis bija nepareizs, ja Večella tieši aizvadītajā gadā aizgājusi aizsaulē?? Kantāne vismaz runāja 5x īsāk par Kalniņu un nekā lieka, jo vairāk, ka viņa to lācīti uzdāvināja balvas saņēmējai. Mīļi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #68 : 2015. gada 25. novembris, 12:19:01 »
Man tas šķita neētiski punkts

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #69 : 2015. gada 25. novembris, 13:06:59 »
Aber man liekas, ka balvu pasniedzot, jārunā par balvas saņēmējiem, par to jomu, kur viņi strādā. Ja Kantāne pasniegtu balvu labākajai tērpu māksliniecei, tas izklausītos daudz savādāk, vismaz manām ausīm.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #70 : 2015. gada 25. novembris, 14:03:36 »
Par tām runām - nu, man arī būtu paticis, ja pasniedzēji tā neiecentrētos uz SEVI. Bet, tā kā visi runāja par sevi, tad gribētos domāt, ka viņiem tieši lūgts tā darīt.

Par lācīti kā tādu - zinot, ka Kantānei lāču kolekcija, ar to viņa ir slavena, man iekšēju nepatiku radīja pats fakts, ka viņai VV uzdāvinājusi lācīti pavisam nesen un AK ar vieglu roku aizdāvina tagad tālāk - jāteic, laimīgā kārtā tieši LC dabūja un varbūt pratīs novērtēt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #71 : 2015. gada 06. decembris, 20:37:43 »
Narcise - par to gaismotāju ...  Igors ilgus gadus ir dzīvojis Igaunijā, kur latviešu valoda nebija prioritāte. Ja nemaldos, Latvijā strādā kopš 2010.gada, bet reālāk te dzīvo pēdējos 2 - 3 gadus un vēl aizvien bieži vien ir Tallinā.

Šodien beidzot biju uz Equus  .... Visas saņemtās balvas ir godam nopelnītas ...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 06. decembris, 20:40:45 no Spārka »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #72 : 2015. gada 06. decembris, 20:53:38 »
Baacien, prieks dzirdēt par Eqqus! Tā kā eqqusa tēma no foruma toreiz maijā neveiksmīgi izdzisa, mūsu labie vārdi un stiprās emocijas nav lasāmi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #73 : 2015. gada 06. decembris, 21:01:14 »
Baacien, prieks dzirdēt par Eqqus! Tā kā eqqusa tēma no foruma toreiz maijā neveiksmīgi izdzisa, mūsu labie vārdi un stiprās emocijas nav lasāmi.

Tāpēc neko neatradu, kaut meklēju ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #74 : 2016. gada 04. janvāris, 20:42:12 »
Kkad rādīja atkārtojumu. Sestdien laikam. Nezinu, kā tiešraidē, bet ierakstā bija izņemti daži momenti. Kalniņš saīsināts, krievu gaismotājs..tās vietas, ko te aprunājām un kuras gribēju redzēt vēlreiz.