Autors Tēma: Dzindzala mobilajam  (Lasīts 1415 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Dzindzala mobilajam
« : 2015. gada 11. novembris, 16:34:22 »
(*&*^%**_)*)&^^%$I&(*(*^(&^$*&^$  :veee:
Pavadīju laimīgu stundu bakstoties pa www.lmt.lv. Rezultāts - trekna nulle.  :banhead:  Mož kāds var apskaidrot moderno mājaslapu fīčas.

Sīks noslīcināja telefonu. Urā, beidzot savu pirmo - veseli 5 gadi pagāja, līdz viņam tas beidzot izdevās. Draugu bērni šajā vecumā nosūkājuši jau vismaz trīs. Neko darīt, kas lēni nāk, tas labi nāk.

Pievācu hlamu no atvilktnes (pat jauns tas maksāja labi, ja 20 latus) - kaut kāda noname Nokia, kam pat modeli nevaru atrast (2010. gads, spriežot pēc pulksteņa nulles punkta). Melodijas viņam knapi ducis, visas pretīgas, izņemot vienu. Un tā viena ciešamā man zvana pie blakusgalda. :D  Tam man nervu žēl, nolēmu sasēņot kaut ko citu. Reiz sensenos laikos esmu eleganti novilkusi jaunu melodiju, bet tagad smalkajā LMT mājaslapā tādu vietu vienkārši neatrodu. Maksimums, slavas dziesmas, ka to ir iespējams izdarīt, sūtot kodu uz *&^%. Aber ne kodu, ne saraksta tur vienkārši nav.

No telefona var ielīst nokia lapā un kaut ko novilkt, bet piedāvājumā ir tikai spēlītes, nevienu melodiju neatradu arī tur.

Ir idejas, kurā virzienā spļaut?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

Re: Dzindzala mobilajam
« Atbilde #1 : 2015. gada 11. novembris, 16:56:13 »
Nav vairs tādas melodiju lādēšanas ka agrāk. Sen jau.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 11. novembris, 17:00:28 »
Nu, fak, a par ko nav? :(

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 12. novembris, 19:19:51 »
https://www.lmt.lv/lv/preses-relizes?pid=67&g=2000

Ziņa veca kā pati pasaule, bet vai 9966 neko neatgriež? Ja $ nav žēl eksperimentiem....

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2015. gada 12. novembris, 19:25:11 »
http://nokia-ovi-suite.en.softonic.com/download

vai tas modelis neparādīsies ovi softā uz kompja pa vadu?
Tad pa to pašu varētu arī ielikt mūziku

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2015. gada 12. novembris, 19:34:51 »
Tas brīnums ir 2320, ja šodien vēl atceros. Eksperimentēt ar nezināmiem kodiem uz 9966 man nepacēlās - ir specifiska vēlme tam signālam - lai sākas pakāpeniski, nevis ar tādu BLĀĀĀĀĀĀ, no kā lidmašīnas birst no gaisa. :D
No datora internetā kaut ko atradu, bet tajā hlamā iedabūt tā arī neizdevās. Vada cauruma tam brīnumam nav. Ja arī tas vienīgais neatpazīstamais caurums tomēr ir datora vadam, tad tāda vada man toč nav. Atradu kaut kādu mūzičku ne pie zvanu melodijām, samierinājos. Daudzmaz derīga.

Tā ka - problēma uzsūcās.
Kārtējo reizi pabesījos par ahūno progresu, kas sevis uzturēšanai nokillo jebko agrāk radītu, bet joprojām derīgu.