Autors Tēma: Nedzīst pusums  (Lasīts 7556 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Nedzīst pusums
« Atbilde #30 : 2015. gada 17. novembris, 10:21:33 »
Autors izskatās ir "īsts vīrs", kurš kamēr vien varēs paiet, pie ārsta neies...  :fubar:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #31 : 2015. gada 17. novembris, 10:28:05 »
Un autors nav muļķis, bet izmisis cilvēks, kurš cenšas atrast risinājumu savai problēmai.
tad ko no augstaak mineetaa autors nav sapratis??
1) ej pie aarsta
2) ja esoshais neapmierina - meklee citu

KAS veel ir jaapaskaidro?? Ja ljoti gribas, tad te pat diagnoze piemineeta, nu parakaajies netaa, palasi un EJ PIE AARSTA ar priekshzinaashanaam, lai vari sist duuri uz galda un teikt "plaaksteris un ibumetiins mani neapmierina!". Ja nekas nemainaas, tad pat idiotam buutu skaidrs, ka jaameklee cits speciaalists.

Kas smiekliigaakais, ka mees jau savaa starpaa saakam kashkjeeties ... autors kopsh teemas atveershanas neko nav teicis, varbuut te nemaz nav raadiijies :) a mees tik vaaramies pa tuksho :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #32 : 2015. gada 17. novembris, 11:24:00 »
Gan jau ka autors te palasa gan.Tikai neko sev nav atradis.Ac;īmredzot ārstu mainīšana neko lāga nav devusi.
Man radās tāda interese sakarā ar Afroras teikto:
 **tad te pat diagnoze piemineeta, nu parakaajies netaa, palasi un EJ PIE AARSTA ar priekshzinaashanaam, lai vari sist duuri uz galda un teikt "plaaksteris un ibumetiins mani neapmierina!"**
Ciktāl ārsts var paklausīt katra laja-pacienta netā atrastajiem ieteikumiem??Pacients var pieprasīt zilus brīnumus,bet cik tie derīgi,ja ne kaitīgi katram individuāli?Vai ārsts tiešām var pakļauties pacientam,jo viņš lūk ar dūri uz galda pieprasa kādu procedūru?Kas atbildēs par bēdīgu rezultātu?Ārsts nevainīgs,jo pacients pats gribēja?Pacients vainīgs,jo nemācēja atrast pareizo ārstēšanu internetā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 17. novembris, 11:36:05 »
Nu ja, kā reiz nesen tika apcelti pacienti, kas iet pie ģā ar internetā salasītām gudrībām. Tātad necer, ka ģā to visu zinās... Kompliments...
Un pēc cik ārstu izmēģināšanas viņi tomēr būtu atzīstami par nederīgiem?

LV pilna valsts ar ārstiem, bet klepu nevar mēnešiem izārstēt... lielus specus ieskaitot. AB mēģināja. Kkādas modernās alerģiju arī. kko astmātiķiem domātu arī, turklāt tipa jaunu un dārgu, bet tā kā astmas nav, tad vēl nekompensējamu ;) . Izskatās pēc čakarētavas.   :fryingpan:
tad ko vēl ar nedzīstošu pušumu?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #34 : 2015. gada 17. novembris, 11:43:49 »
Gan jau ka autors te palasa gan.Tikai neko sev nav atradis.Ac;īmredzot ārstu mainīšana neko lāga nav devusi.
Man radās tāda interese sakarā ar Afroras teikto:
 **tad te pat diagnoze piemineeta, nu parakaajies netaa, palasi un EJ PIE AARSTA ar priekshzinaashanaam, lai vari sist duuri uz galda un teikt "plaaksteris un ibumetiins mani neapmierina!"**
Ciktāl ārsts var paklausīt katra laja-pacienta netā atrastajiem ieteikumiem??Pacients var pieprasīt zilus brīnumus,bet cik tie derīgi,ja ne kaitīgi katram individuāli?Vai ārsts tiešām var pakļauties pacientam,jo viņš lūk ar dūri uz galda pieprasa kādu procedūru?Kas atbildēs par bēdīgu rezultātu?Ārsts nevainīgs,jo pacients pats gribēja?Pacients vainīgs,jo nemācēja atrast pareizo ārstēšanu internetā?
nu tad jaamaina un jaamaina veel un veel tas aarsts. un ar sist duuri es biju domaajusi, ka paintereseeties un teikt aarstam ... ko domaajat par sho un to metodi?? vai kaada juusu pieredze par to un to?? nu paraadiit, ka esi intereseejies, nevis es gribu, lai dodat man zaales X
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 17. novembris, 11:53:22 »
Tex

Jau teicu- psihosomatika... un jaa, somatiskais aarsts shaadu versiju ljooooti reti piedaavaas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2015. gada 17. novembris, 13:21:57 »
man (un maniem auto) vislabākos rezultātus ir devusi tieši tāda ārstēšanās metode, ka izpētu internetā kas par problēmu ir rakstīts, ieskaitot ārstu uzvārdus vai servisu nosaukumus un tad hrjasj, pie ārsta, konkrēti jautājumi, konkrēta rīcība... ja "vibrācijas" nesaskan, tad ir arī citi ārsti/mehāniķi... 

ārsti arī ir tikai cilvēki, kuri "tic" vienām un "netic" citām lietām...savukārt MAN jādzīvo un nav laika gaidīt kamēr viņi ar savu ticību/neticību tiks galā :)