Autors Tēma: amatpersonu muļļāšanās  (Lasīts 1847 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

amatpersonu muļļāšanās
« : 2015. gada 16. novembris, 08:04:20 »
Varbūt naivums,bet man šķiet,ka amatpersonai ir jāatbild par saviem vārdiem, vai pausto viedokli.sestdienas vakarā mūsu prezidents aicināja svētdien izkārt karogus sēru noformējumā.tā arī izdarījām.bet!svētdien izrādās, ka tomēr pirmdien tas jādara.nu , pirms ver muti vaļā, opreģeļis, ibio!kas tad bija- nevarēja visus apziņot, vai nedrīkstēja kādam brīvdienas patraucēt?tātad , ja sāksies karš, vai notiks kāda kataklizma-pagaidīdim pirmdienu?

Atslēdzies Luīze

Re: amatpersonu muļļāšanās
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. novembris, 08:28:20 »
Droši vien kāds nebija mājasdarbu izpildījis un prezidentam pareizo tekstu priekšā nolicis.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. novembris, 08:39:29 »
tā izskatās.nerunājot par godmaņpētersoni, kura nedēļas laikā operēja ar miljoniem un bēgļu izmitināšanas vietām kā tāds appīpējies žonglieris,vienu deinu tā, otru-šitā!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. novembris, 08:42:45 »
vot, man tieši tāda paša skrobe. Vakar vakarā grasījos mello lenti ņemt nost, juniors bļauj, ka nedrīkst, jo būs vēl viena sēru diena

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2015. gada 16. novembris, 08:46:32 »
svētdien aicināja izteikt sēras privāti, šodien -oficiāli

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. novembris, 08:47:19 »
Prezidents nevar kaut ko aicināt privāti caur masu medijiem

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2015. gada 16. novembris, 12:08:56 »
Laikam lētāk jums būs iepirkt jaunu karogu un 2 sēŗu lentes rezervē, a šo vnk atstāt ārā, kamēr sapūs.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2015. gada 16. novembris, 16:34:09 »
jā , bet runa nav par karogu, bet mūsu vadoņu nenoteiktību.Laimdota arī tik iemācījusies-es vēlreiz atkārtoju,blablabla-un turpina neatbildēt uz konkrētu jautājumu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2015. gada 16. novembris, 17:06:10 »
Bet vsp man patīk tas komunikācijas stils, ja negribas atbildēt. Vot es arī mācos atšūt clv, piemēram, nemaksāt, ja neuzskatu par pamatotu u.t.t.

OK, ne amatpersonai par ar amatu saistītu jautājumu, bet, piemēram, man kā parastai fizpersonai ir tiesības dajebkam (izņemot dd par darba ?) vnk pateikt, ka negribu par šo runāt vai atbildēt uz jautājumu, kas man nepatīk. Un viss. Bet padomijā labi izdresētam bērnam pat prātā neienāktu, ka tā var un reizēm pat vajag.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2015. gada 16. novembris, 21:12:34 »
Par citu, bet par amatpersonām ....

Gočpendel, atgriežoties no ārzemijas, ar vēmām klausījos mūsu laimes doto .... viņa saka, ka uzticas mūsu dienestiem un robežkontrolei ...

Heisā, par kādu kontroli mēs runājam? Tikai par lidostām? Gada laikā mani uz robežas nav piebremzējis neviens ... Ik gadu reizes 10 - 20 sanāk izbraukt ārpus robežas. Svētdien neviena mašīna, neviens zaļais cilvēks uz robežas nestāvēja ...
Tas nozīmē, ka ielidot jokainie nevar, bet jebkurā citā veidā - laipni lūgti ...?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #10 : 2015. gada 17. novembris, 06:28:48 »
nu tas pilnīgi noteikti iederas kategorijā -muļļāšanās.bezzobainība, mīkstmiesība un pavērtu-muti-gaidīšana,ko teiks Eiropa?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. novembris, 08:46:27 »
Diemžēl mūsu "gudrie" ir nostādījuši Latviju "ES ģimenes" pamuļķīša lomā. Un pat nejūtas par to neērti.
Par tanti vispār gribas tikai nospļauties. Ņem tak slauceni pie rokas un ej, kur tev pienākas!