Autors Tēma: cik mēs esm laimīgi ??  (Lasīts 5222 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: cik mēs esm laimīgi ??
« Atbilde #15 : 2015. gada 17. novembris, 15:17:27 »
4 4 5 3 3

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #16 : 2015. gada 17. novembris, 15:17:28 »
Jautājumi, uz kuriem vispār nav iespējams atbildēt.
Man ir viss (nu labi, gandrīz viss), lai būtu laimīga. Tāda nejūtos. Un tur neko nevar izdarīt. Nekāda manta/apstākļi/ notikumi  to nevar izmainīt. Tā nu arī dzīvoju ar apziņu: teorētiski laimīga. Var iztikt arī tā.
Vislielāko prieku sagādā prieka sagādāšana citiem. Neesmu neapmierināta īgņa un man prieks, ka citiem prieks.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 17. novembris, 15:26:01 »
manā pašreizējā noskaņā -1,1,3,3,5

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 17. novembris, 18:01:48 »
1.jautājums - atbilde ir pilnīgi identiska Alsteres atbildei.
2. Neteikšu, ka darbu mīlu, bet bez tā nevaru. Kad ir kāda trešā brīvdiena, tad jau gribas uz darbu. Man liekas, darbs liek man saņemties dzīvot vismaz nedaudz jēgpilnu dzīvi.
3. Nē, jo mājās ir garlaicīgi. Tāpēc iespēju robežās izdomāju vakaros visādas ārpus nodarbes un izklaides.
4.Es domāju, ka ar savu eksistenci daru laimīgus (vismaz reizēm) noteikti vismaz 7 cilvēkus. Es ceru, ka dodu kādu jēgu arī cilvēkiem, ar kuriem darbojos bez samaksas, kā arī bomzīšiem, kuriem vienmēr iedodu kādu centu aliņam.
5.Ja zinātu, ko mainīt, sen jau būtu izmainījusi, bet sapņošanas līmenī - jā, katru dienu man ir kāds plāns.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2015. gada 17. novembris, 19:42:07 »
Uz visiem, izņemot 5. jaut., ir jā ar  max atzīmi. Par pēdējo - lieku 3.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2015. gada 17. novembris, 19:59:34 »
Nomade lieto LSD  :smoker:

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. novembris, 20:12:16 »
Par to , via dara kādu laimīgu, slidens jautājums. Visi sadistiskie mamuķi taču bērniem grib tikai labu... turpretī bērni par to galīgi nav laimīgi

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. novembris, 20:26:13 »
Vidējais 4.4

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. novembris, 21:04:24 »
Nomade lieto LSD  :smoker:
Nu tak nebija jau prasīts atbildēt skaidrā 😆

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. novembris, 11:39:21 »
čau šorīt!
paldies visiem,kas spēja atbildēt, nekasoties,negudreļojot un dziļo jēgu nemeklējot :) jau pašā sākumā minēju ,ka tādas nav un aptauja ir uz ātru roku radusies, un ineshuka rīta gaudas klausoties fiksi uztapināta :D
tēma nav pie filosofijas un psiholoģijas tapēc šie- katram sava laime,visu laiku laimīgs untt..šoreiz nav mērķa centrā...( pašai dažreiz patīk pagudreļot , kur neviens neprasa) :faint:
galvenais uzdevums bija 5.min.apsēsties un vismaz tik ilgi,kamēr lasam padomāt....cik es jūtos laimīgs?
ja viss ir traki un tik traki..vai tiešām tādēļ esmu nelaimīgs???
varbūt salīdzināt savu nelaimīgumu ar kādu citu nelaimīgumu..un saprast,ka nav nemaz tik traki..(citreiz palīdz?)
nu tākkā..
katrā ziņā, es priekš sevis noskaidroju,ka ar ineshuku viss ir bumbās.... viņš samērā laimīgs un ar dzīvi apmierinats...babuļi, imbecili pacienti un veči vulgaris ir ikdiena un bubināšana uz/par viņiem ir nepieciešamība kā zivej pēc ūdens  :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2015. gada 18. novembris, 11:55:54 »
Tā, vesela aptauja tikai inešukam!  :)  A es domāju mellene par visu forumiešu laimi domā! Kāds ir vidējais forumiešu laimīguma līmenis patreiz?  Saskaitot katra cilv.vidējo kopā un izdalot ar atbildējušo skaitu?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. novembris, 11:57:55 »
tex- šoreiz par sevi..par sevi, bija jāpadomā  ;)

paskat, kā Nomade, saskaita punktus un balles un saprot ,ka ir turpat pilnai laimei blakām  :spicglaze:

par sevi runājot, šodien sajūtās esmu mazāk laimīga nekā vakardien...domāju ,domāju un saprotu,ka ārējā piedir@tības sajūta tomēr nav mainījusi kopējo bilanci...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2015. gada 18. novembris, 12:01:01 »
Takš varēji pašam Inešukam pajautāt kā viņa jūtas.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #28 : 2015. gada 18. novembris, 12:20:17 »
Vidējā forumieša vidējais laimes līmenis ir 3,6!!! Tātad vidēji forumietis ir krietni laimīgs! Krietni virs vidusmēra!!!  :clap:

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2015. gada 18. novembris, 12:33:44 »
ir un saka, ka ir, ir 2 dažādas lietas