Autors Tēma: cik mēs esm laimīgi ??  (Lasīts 5231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: cik mēs esm laimīgi ??
« Atbilde #30 : 2015. gada 18. novembris, 12:34:13 »
tuk -ineshukam tika pajutāts(tāpat ,kā citiem)  :)

Pūk- paldies par aprēķinu..mums ir uz ko tiekties :)

p.s nevis aptauja ineshukam, BET ineshuks ,kā iedvesmas avots  ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2015. gada 18. novembris, 12:52:53 »
Vidējā forumieša vidējais laimes līmenis ir 3,6!!! Tātad vidēji forumietis ir krietni laimīgs! Krietni virs vidusmēra!!!   

Īsti neizprotu kā tika aprēķināts “vidējais forumietis“.
Vai arī tas aprēķins domāts no to skaita, kuri piedalījās aptaujā?  :thinking:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2015. gada 18. novembris, 12:57:48 »
tuk- tev nav oma šorīt??

še tev uz svētkiem  :spicglaze: :cake:

p.s kāda starpība ko rada kkāds aprekjins??? sajuutas, sajuutas  :smile: :big_hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #33 : 2015. gada 18. novembris, 12:58:46 »
Tuk, nu jā, no tiem 9 forumiešiem, kas atbildēja! Nedomāju es to tik nopietni... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2015. gada 18. novembris, 13:08:21 »
Mēģināju,centos izprast jēgu ...

“p.s kāda starpība ko rada kkāds aprekjins??? “  Ā, nu tad tā varētu būt. :thinking:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #35 : 2015. gada 18. novembris, 18:51:42 »
Es piederu pie absolūti laimīgajiem - pirmie trīs punkti - 5.  Uz 4. jautājumu nevaru viennozīmīgi atbildēt, jo ir bijis visādi - gan esmu darījusi laimīgu, gan nelaimīgu..īpaši par to nedomāju.
5.punkts - pat prātā nav nācis speciāli domāt kā darīt citus laimīgus, manuprāt, tas nāk pats no sevis. Vados pēc Bībelē teiktā - "mīli savu tuvāko kā sevi pašu" (atslēgas vārds - kā sevi pašu).

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2015. gada 21. novembris, 13:07:12 »
"Sēžot uz akmens un jūtot pakausī dienvidrieteni, viņai uzvilnī kaut kas, ko varētu dēvēt par apmierinājumu. Tas viņai jānoglabā, jāatceras. Šis īsais mirklis, kam viņa nevar atrast piemērotu apzīmējumu. Šis siltums, miers, īpašais dvēseles stāvoklis.
Laime? Par to viņa nezin neko. "

Herbjorga Vasmu  Šie mirkļi

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2015. gada 21. novembris, 17:43:51 »
Man pretēji Mellenei tie plikie cipari daudz neko neizteica, bet ļoti patika Alsteres, Trix, Ezmes un Nāras apcerējumi. Pat nospriedu, ka man arī varbūt vajadzētu ieviest kādus bomzīšus kā Nārai, lai par manu eksistenci, kādam prieciņš tiek.
Par Reno citātu varu teikt, ka es jau agrā bērnībā sapratu, ka tā sajūta jāatceras, jo kaut kā zināju, ka vēlāk vairs neatnāks.
Pieaugušā vecumā arī esmu apzinājusi dažus mirkļus, bet ar laimi īpaši nelutinātais ķermenis, neko īpašu neizjūt, tikai ar prātu saprot, ka tai būtu jābūt laimei.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2015. gada 24. novembris, 09:50:01 »

...bet ar laimi īpaši nelutinātais ķermenis, neko īpašu neizjūt, tikai ar prātu saprot, ka tai būtu jābūt laimei.

Vairākas reizes lasu, bet šo kaut kā neizprotu...  :confused:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #39 : 2015. gada 27. novembris, 02:05:26 »
1.) Vai tu šobrīd esi laimīgs?(šeit un tagad)
               esmu. man tāda dvēseles organizācija :angel:  - 5
2.) vai tu nodarbojies ar to,kas tevi dara laimīgu?(nodarbošanos katrs traktē,kā vēlas)
               ja. Neviens mani nevar piespiest darīt to, ko nevēlos. Izņemot mani paši, esmu slinks eksemplārs. Slinkums ir organisma aizsardzības reakcija. Tur neko nevar mainīt.  :blushing: Bet manos spēkos ir darīt to, kas mani darīs laimīgu, tātad - 5
3.) vai priecājies,kad pārnāc mājās?
               khmmm... es praktiski no tās neizeju, man tāda darba organizācija, bet ja gadās , tad atgriežos ar prieku  :coffee:  - 5
4.)vai bieži dari priecīgu/laimīgu kādu citu?
               jā. man ir tāda vājība, man patīk, kad apkārtējiem ir viss Ok, un ja es tur kaut ko varu līdzēt, tad ar prieku :d_w:  - 5
5.)vai bieži iedomājies ,ka vajadzētu kko mainīt, lai pašam vai citiem laimīgāk(priecīgāk)
              neko negribu mainīt dzīvē. Man patīk Dzīve tāda, kāda  viņa ir, es no tās kaifu ķeru. Nafig ko mainīt, kas es  esmu, lai noteiktu, kā būtu labāk. Ja jau palaimējās piedzimt tādā - jāizbauda, lai vēlāk būtu ko atcerēties. Dievs radīja  dzīvi harmonisku un cilvēks ir tas kas te savāra ziepes un aizlaiž visu postā. Es esmu cilvēks, tāpēc nav garantijas. :talking: -  "?"