Autors Tēma: Vīriešu forumi  (Lasīts 4718 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Vīriešu forumi
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. novembris, 21:57:40 »
Mellen, to, ka mani irl neņem par pilnu, sen esmu pamanījusi. Pat tad, kad ļoti pat zinu, ko saku un man 100% beigās izrādās taisnība.
Nu neies tak vecis grīdas slīpumu taisīt tā kā es gribu, pat ja es pasūtu. Tas nekas, ka es sarēķināju kudī labāk par viņu (slīpums ir plika ģeometrija, kas man vnm gājusi uz 10niekiem). Bet pirmkārt slinkums, otrkārt viņš- vecis- tak labāk zina...

Lūk, forumos (neskaitot šo un veco ) izdodas "maskēties" vai neuzturēties gana ilgi, lai paspētu noteikt dzimumu. defaultā pieņem, ka esmu vecis un es necenšos to pieņēmumu kliedēt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. novembris, 08:27:26 »
A kā tu zini, ka nav? Ja saziņa notiek angliski, pēc galotnēm runātāja dzimti nevar noteikt, moš šamo Mērijas un Dollijas uzdodas par Džoniem un Pīteriem tāpat kā tex  :) 

diezgan droši var saprast, kas par dzimumu. Vidējais vecums ir ap 50, kad jau parasti vairs necenšas izlikties par to, kas nav. Daudzi ir pieminējuši sievas, un lielākoties runa iet par ļooooti specifiskām tehniskām lietām.  Domāju, ka pat tex diez vai mēģinātu tajā visā iedziļināties :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. novembris, 11:14:20 »
diezgan droši var saprast, kas par dzimumu. Vidējais vecums ir ap 50, kad jau parasti vairs necenšas izlikties par to, kas nav. Daudzi ir pieminējuši sievas, un lielākoties runa iet par ļooooti specifiskām tehniskām lietām.  Domāju, ka pat tex diez vai mēģinātu tajā visā iedziļināties :)
A es necenšos. Vnk nekliedēju pieņēmumu :)
It depends, vai tieši tās specifiskās tehniskās lietas interesē/ir vajadzīgas. Ja nē, tad, protams, ko tur meklēt... Ja jā, tad varu neitrāli pieslēgties diskusijai vai uzdot tehnisku jautājumu un a priori tiks pieņemts, ak es arī esmu vecis ap 50 :) Cerams... Jo tad man arī apstāstīs to jautājumu :) Kas arī bija vajadzīgs.

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. novembris, 11:52:24 »
Un šim jokam pat tīši ir arī pretējs novirziens. Zinu izbijušu Somijas sporta meistaru šahā, kas online šahu uz $ spēlē kā kkāda 50 gadīga namamāte Dorotija :D Neslikti nopelna. Regulāri jamo nenovērtē līdz ir jau par vēlu ;)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. novembris, 12:12:11 »
Ā, iemidzina modrību... :D
Kas arī pierāda - 50 gadīgs sievišķis vīriešu izpratnē nav nopietni ņemams.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 19. novembris, 12:55:37 »
Vīrs spēlē zoli ar manu profilu. Arī visādi gudrīši mēģina apspēlēt blondīni.

Copes forumu zinu.
Un dažus 4x4 forumus lv, rus.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2015. gada 23. novembris, 17:02:35 »
Nomade- a kam tev veču forumi??? :confused: :confused:
Nu kā, interesanti taču, un turklāt - ienaidnieks tak jāiepazīst 😆😆😆😆😆😆
Ieskatījos tajā dzekiem.lv. Normāli, neko sev, gandrīz viss ap attiecībām  grozās! A es biju domājusi, ka tās viņiem kaut kādā entajā kategorijā pēc dzelžiem un makšķerēšanas. Izrādās, tās tomēr viņiem IR svarīgas. Palasījos, ir ko secināt un pafunktierēt. Varbūt sapratīšu to dīvaino dzimumu labāk, kas zin.
Un sievietēm ierādīta atsevišķa sadaļa. Vot tagad dilemma - maskēties par veci vai diskutēt kā dāmai?