Autors Tēma: Maitas remontnieki  (Lasīts 6751 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Maitas remontnieki
« Atbilde #15 : 2015. gada 19. novembris, 13:43:02 »
Ielūkojoties budžeta ieņēmumu un izdevumu sadaļās, man vismaz neuzzīmējas rožainā aina, ka, iekasējot vairāk iedzīvotāju ienākumu nodokli, nauda kvotām uzradīsies.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. novembris, 13:46:41 »
Domā, daudzstāvenē var nojaukt dažas sienas, lai neviens policiju neizsauktu? :D

viegli (pēc sevis zinu) :), policijai pietiek ar trokšņošanas atļauju, šī būvprojektu neprasa :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. novembris, 13:52:08 »
Tavā gadījumā klients=DD.
Kvītis (tb šā apliecinājumi) par  samaksu ir? ja nav, tad tā nav nekāda saimnieciskā, bet vnk darbība - palīdzēja Tev, bet saslima no kaitīgienm apstākļiem, mitrums un tā... :)
Noup. Es pērku tikai pakalpojumu. Kā jams to nodrošina, nav mana darīšana. Klienta galva par to nav jālauza. Arī fizpersona bez kāda cita reģistrēta statusa var pirkt preci vai pakalpojumu. Lūk, pārdevējam gan būtu jābūt ar kkādu reģistrētu statusu un jāmaksā nodokļi. Izņemot gadījumu, kad fizpersona pārdod savu lietoto mantu.

Tāpat kā automazgātuvē ZZZZ. Es pērku pakalpojumu, man nomazgā auto. Vai darbiniekam ir līgums ar to ZZZZ, kas tam sia direktors un vai darba drošība tur ir, nav mana problēma. Vai es pērku no YYYY skapi, - uztaisa, atved uzstāda, es samaksāju. Kā kas YYYY reģistrējušies un pēc kuras shēmas maksā nodokļus, man principā vienalga, ja skapis ir OK. Es neesmu dd, es esmu dd klients. Gar attiecībām starp dd un dņ man nav nekādas daļas.

apliecinājumi par samaksu ir, un tiiik interesanti, ka vids toč būtu beigts aiz sajūsmas un izklaidētos vismaz tikpat mēnešus :D Pagaidām sīkāk nerakstīšu.
Lai tas paliek, ja tikšu arī līdz detalizētam procesa aprakstam internetā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. novembris, 13:56:43 »
Ja ir līgums, jābūt tāmei un tur PVN.
Ja līguma nav, tad nekādas dižas pretenzijas nepacelsi. Tik tā, mājas kārtībā.
Parasti minimums tiek nomaksāts, lai nebūtu aizdomīgi.

Kur tādu tirradni izraki?,ar ko likās labāks?,ar cenu???

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. novembris, 14:01:36 »
It kā sakarīgi paziņas ieteica. Pie viņiem it kā neko sliktu nebija izdarījis. Cena nav zema, lai varētu teikt, ko tad par tādām kapeikām vsp gribēji.
Nē, viņam bija pārējie kolēģi komplektā - elektrība(OK), pat santehniķus(tiem savi pigori, bet uz šī fona pat nešķiet nemaz TIK ķerti kā sākumā) kkur izraka. Tad vēl naivi cerēju, ka man sīkāk tajā visā nebūs jāiedziļinās, ka jams visu izdarīs un būs ok.
Tipa, visu protot un mākot, termiņa estimeits bija ticams, tāds pats kā citiem (tikai tas ir vairākkārt pārsniegts).

Un baisi daudz jau to kandidātu nebija.

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 19. novembris, 14:03:22 »

Arī tad, ja neviens no iesaistītajiem nav pvn maksātājs?

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 19. novembris, 14:12:01 »

Arī tad, ja pakalpojuma sniedzējs nav reģistrēts kā pvn maksātājs?
Juridiski mutisks līgums ir tikpat spēcīgs kā rakstisks. Problēma var rasties ar tā esamības pierādīšanu, ja 1 puse to noliedz. Ja jams sāktu noliegt līguma esamību, tad $ būtu jāatdod ar tekstu, sorry, caca, esi kko sajaukusi, savāc $, mums nekāda līguma nav. Maksāšanas fakts ir pierādāms.  :D Kas arī mani apmierinātu :D Vai vismaz vairāk $ toč nevarētu prasīt par it kā viņaprāt līdz galam ekselenti paveikto.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2015. gada 19. novembris, 14:19:57 »
Citāts
It kā sakarīgi paziņas ieteica. Pie viņiem it kā neko sliktu nebija izdarījis.

Varbūt viņi mazāk gaidīja... Atgādina draudzenes gadījumu, kura paņēma kolēģes ieteiktu meistaru - dara visu, idejas neatmet, bet meklē risinājumu, taču draudzenei tas remots kaut kā nesaprotami ilgs sanāca, kamēr viņa konstatēja - kad viņa ir klāt darbs rit raiti, bet, kamēr viņas nav, ir visādas citādas nodarbes (dators, TV vai vispār atrašanās citā vietā ne remontējamajā dzīvoklī) nevis darbs. Pieķēra, kad neplānoti vajadzēja ieskriet mājās un izrādījās Meistara nav uz vietas, lai gan tikko telefonsarunā apgalvojis, ka baigi rukā. :P

Nu šitādam VID uzsūtīt nebūtu žēl
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2015. gada 19. novembris, 14:21:21 »
Nu nezinu, man allaž visādiem meistariem tāme ir bijusi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 19. novembris, 14:30:13 »
Varbūt viņi mazāk gaidīja... Atgādina draudzenes gadījumu, kura paņēma kolēģes ieteiktu meistaru - dara visu, idejas neatmet, bet meklē risinājumu, taču draudzenei tas remots kaut kā nesaprotami ilgs sanāca, kamēr viņa konstatēja - kad viņa ir klāt darbs rit raiti, bet, kamēr viņas nav, ir visādas citādas nodarbes (dators, TV vai vispār atrašanās citā vietā ne remontējamajā dzīvoklī) nevis darbs. Pieķēra, kad neplānoti vajadzēja ieskriet mājās un izrādījās Meistara nav uz vietas, lai gan tikko telefonsarunā apgalvojis, ka baigi rukā. :P

Nu šitādam VID uzsūtīt nebūtu žēl
Par to, ka lielāko daļu izcūkātā laika noblandījies apkārt, es vsp nešaubos.
Saku, būtu vismaz visu OK kvalitātē uztaisījis, pabubinātu, uz citu remontu neņemtu, bet liktos mierā...

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 19. novembris, 14:31:46 »
Nu nezinu, man allaž visādiem meistariem tāme ir bijusi.
Tas viņa uzmetums uz papīra bija tiiiik aptuvens...
Izspiedu cik, kas maksās, un iemetu excelī... Soo, es zinu, cik par ko būtu jāmaksā, ja tas būtu izdarīts kārtīgi. Bet, ja nav, vai vēl trakāk, kkas uzķepļepīts, bet nav kārtīgi, tad par ko varu nemaksāt. Bet atrēķinot izķērnātos materiālus un pārtaisīšanas izmaksas, jo
1) pārtaisīt ir dārgāk kā uztaisīt un
2) citam var būt citas cenas tieši tajās pozīcijās , un
3) par mazu gabaliņu vnm dārgāk, kā ja taisa visu,
4) vēl materiāli...
viņš man ir parādā , nevis otrādi, IMO, bet pieļauju, ka viņam ir pilnīgi pretējs viedoklis :D . Tipa viss te gatavs, dod $ :D Šas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2015. gada 19. novembris, 14:48:20 »

viņš man ir parādā , nevis otrādi...

Tad jau sanāk, ka Tu arī VIDam esi parādā :)

labi, joki jokiem, bet tā gadās. Vnk apbrīnoju Tavu pacietību un izturību...

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2015. gada 19. novembris, 15:01:02 »
Tad jau sanāk, ka Tu arī VIDam esi parādā :)
Man gan tā nesanāk.
Vai jams no saņemtās $ ir vai nav nomaksājis nodokļus, tā ir tīri viņa darīšana. Man tikai cena/pakalpojums (sūnains un njedoģelannijs), esmu fizpersona, nevis sia un pakalpojums sev, t.i. tālāk pārdots netiek.

A "pacietību" ir apgriezti proporcionāla iespējai īsā laikā atrast labāku...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2015. gada 19. novembris, 15:33:13 »
Tex,man tā arī nepielec, kādā statusā tas onka.
Pašnodarbinātais?, mazais uzņēmējs?, bezdarbnieks?
A tāmē bija jābūt ar kādu šuvotāju paredzēts aizpildīt.
Tāmes ārā mest pāris gadus nevajag, ja vēlāk vēl kādi defekti atklājas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2015. gada 19. novembris, 15:39:10 »
Tex,man tā arī nepielec, kādā statusā tas onka.
Pašnodarbinātais?, mazais uzņēmējs?, bezdarbnieks?
A tāmē bija jābūt ar kādu šuvotāju paredzēts aizpildīt.
Tāmes ārā mest pāris gadus nevajag, ja vēlāk vēl kādi defekti atklājas.
Fizpersona. Nekādā pēc visa spriežot. Tāpēc saku, vids būtu sajūsmā.
Nē, TIK detalizēta tā nebija. Flīzēšana XX m2 sinas YYm2 grīdas. Apmēram tādā līmenī.
To ka dušai varētu nopirkt ūdensneizturīgu šuvotāju, es dadomāties vnk nespēju... :D un to vēl tā ieķēpāt, lai ūdens tiktu pie flīžpakaļas... kas, ak, neraža, patrāpījās nešpetni uzsūcoša. Bet, jā, flīzes pirku es, tāpēc, protams, vainīgas flīzes.
Cik laika prasa pāršuvot. -1 diena.
Iet 18. .... un rezultāts ir flīžtēmā .

Saku: apsveru domu ne tikai pasūtīt, padot indo vidam,  bet sūdzībās u.c vietās detalizēti aprakstīt "kvalitātes krāšņākos ziedus" un ieteikt nevienam ar šo imbecilu nekad nesapīties.