Autors Tēma: Sievieti vai vīrieti?  (Lasīts 12275 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: sievieti vai vīrieti?
« Atbilde #15 : 2015. gada 19. novembris, 19:44:39 »
frizieri vīrieši nepatīk. vienreiz biju, lai saprastu ka šitās orientācijas būtnes kā draugi ir ok, bet kā specs kas grāpstās ap maniem matiem - četa nē.

laikam līdzīgas sajūtas būtu, ja sieviete man mašīnu skrūvētu. līdz galam neticētu.

jā jā, labi, "ka tik labs speciālists", bet es šeit par savām, ļoti privātām un subjektīvām sajūtām.

Atslēdzies nex

Re: Sievieti vai vīrieti?
« Atbilde #16 : 2015. gada 19. novembris, 20:05:39 »
Adminiem.
Ja nākamreiz izdomāsiet no mana komentāra cept jaunu tēmu, papūlieties tēmas virsrakstu sākt ar lielo burtu. Es gramatikas likumus zinu, ievēroju un savus ierakstus vienmēr pārlasu un kļūdas izlaboju [izņemot ļoti retus steigas gadījumus, bet tas nekad nav tēmas pieteikums]. Ar mazo sākuma burtu rakstīts it kā manas tēmas nosaukums mani dziļi aizvaino katru reizi, kad to nākas redzēt jaunāko ierakstu sarakstā.

dziļi atvainojos.

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. novembris, 20:21:49 »

Un remontiem turpmāk tikai sievietes vai krievus. LV runājošus vīriešus laikam negribēšu redzēt

Ha, es toreiz ieberzos ar komandu, kurā bija krievs un viens puslatvietis/puskrievs. Tā ka tautība nav rādītājs.

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. novembris, 21:06:03 »
Hm... Laikam dikti atkarīgs no konkrēta personāža. Sievietes autobusu vadītājas, pilotes utml. galīgi neuztrauc. Vīrieši stjuarti ne tik - foršie KLM puiši kādreiz tālajos lidojumos :) Frizierpuiši man nav gadījušies, ārsti - nu tie tādas bezdzimuma būtnes. Jocīgi laikam palūkotos uz sievieti auto remontētāju, bet ja vien zina savu darbu, tad lai strādā

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. novembris, 21:56:43 »
Apdomāju, ko nu tiešām negribētu - ka kapos zārku nes dāmas.
Tas man šķistu traki jancigi.
Laikam nevarētu saglabāt nopietnību un neskatoties uz skumjo brīdi sasmietos.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2015. gada 19. novembris, 21:59:38 »
Apdomāju, ko nu tiešām negribētu - ka kapos zārku nes dāmas.
Tas man šķistu traki jancigi.
Laikam nevarētu saglabāt nopietnību un neskatoties uz skumjo brīdi sasmietos.

tavu - zārku? ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 19. novembris, 22:35:04 »
Ha, es toreiz ieberzos ar komandu, kurā bija krievs un viens puslatvietis/puskrievs. Tā ka tautība nav rādītājs.

Uzraksti, pls, pz, kā to Tavu krievu sauca un vai bija no i-ciema. Vnk man tas ir sekundārais... līdz šim rados ar jamo problēmas nebija bijušas... Naparņiks viņam ir, bet to neatceros....

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 19. novembris, 22:36:50 »
Precizēšu par frizieriem. Vislabākais un nu jau labul aiku permanentais ir hetero vīrietis (OK, vismaz sieva un bērni jamam ir).
Geji jā sievietes, krāso smuki, bet griezt nemāk. A man specifika, ko griezt uzņemas katrs, bet labi prot retais.
OK, pie pašiem slavenākajiem neesmu bijusi... tie varbūt māk.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. novembris, 02:41:08 »
Par ginekologiem runaajot. Atceros, ka kaadreiz lasiiju interviju ar vieni no Latvijas sievieshdaktereem. Par ko staasts - plashi apmekleetaa starptautiskaa ginekologu kongresaa doki no vecaas Eiropas acis vien blisinaajushi, kaapeec no postpadomijas valstiim vienas vieniigas asistentes sabraukushas. Kaapeec? Taapeec, ka Veceiropaa ginekologs ir tipiska viirieshu specialitaate.
Man arii frizieris, gjimenes aarsts, zobaarsts, ginekologs.... Visi viirieshi. Un forshi viirieshi. Un savu darbu dara perfekti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2015. gada 20. novembris, 08:22:28 »
Diskriminācija darbojas vecajā Eiropā

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 20. novembris, 08:34:40 »
Attiistiitajaas valstii§ vsp viirieshu mediciinaa daudz vairaak, jo labi maksaa... a mums cik? 20%

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. novembris, 08:35:00 »
Nez kurš - vīrietis vai sieviete - sniedz ginekologa pakalpojumus musulmaņu valstīs?

Es savulaik dzemdību nodaļā trāpījos pie diviem večiem. Pašas dzemdības viņi gan nepieņēma, jo maiņa beidzās.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. novembris, 08:48:28 »
sieviete - vecmāte. Vīrietis - ???

Atslēdzies Broms

« Atbilde #28 : 2015. gada 20. novembris, 09:06:18 »
sieviete - vecmāte. Vīrietis - ???

Vīrietis - opis :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #29 : 2015. gada 20. novembris, 09:07:29 »
... šodien jums dzemdības pieņems opis Bērziņš :)