Es te padomāju, varbūt par šito var atsevišķu tēmu izvērst. Piemēram, man nav nekādu problēmu aiziet pie ginekologa vīrieša, bet tās pāris reizes, kad esmu bijusi pie friziera vīrieša, man nepatika -- es gribu atslābināties un izbaudīt, kā man iemasē galvā visādas jauki smaržojošas figņas, bet te svešs vecis, pat ja zilais un strikti profesionāli, grābājas manā intīmajā zonā, t.b. gar matiem un galvu.
Vot te ir iespējas visiem iegūt sev tīkamo - kam patīk sievietes, tam sievietes, kam patīk vīrieši - tam vīrieši. Mūsdienās vairs un vēl tādas diskriminācijas nav, ej un strādā, ko vēlies.
Es, piemēram, ar sarkanām aizdomām skatos uz sievišķiem būvmateriālu veikalos. Nomācošā vairākumā gadījumu viņas māk nolasīt cenu zīmes un vēl šo to, ko es jau zinu, bet tas, kas mani specifiski interesē, ir tāāālu aiz viņu spēju robežām (puiši gan arī daudz neatpaliek nezināšanā...).
Ir gan bijis viens izņēmums - sensenos laikos MNL aiz Deglava tilta pie atslēgām strādāja bik īpatnējs meitietis. Nu tur man sirds sila skatoties, kā mulsa vīrieši, kas ar pārākuma apziņā izslietu seksti "man te vajag...", un meitietis ar pusduci precizējošu jautājumu pretī. Absolūta cieņa par to, cik izcili viņa zināja to specifiku, kur strādāja, - un redzams, ka nevis grāmatiņu izlasījusi, bet patiešām saprot drēbi.