Autors Tēma: Karstais upeņu dzēriens. Ziemas karsto dzērienu kolekcija  (Lasīts 5751 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Karstais upeņu dzēriens. Ziemas karsto dzērienu kolekcija
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. novembris, 12:08:04 »
Būs man arī kāda šņauka jānoķer, apnicis kā ezītim strādāt un visus slimos jauniešus aizvietot.  :angry:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. novembris, 12:59:59 »
Par ābolu sulas dzērieniem bija lasīts. Rums, tūliņ - bēee baltais Bacardi puspudele mētājās. Atkal grādi ne tie! Nu lūdzu vēl kaut ko, nākamnedēļ iešu ciemos, vajag kādu karsto dzērienu prezentācijai tur uz vietas!

Varbūt kaut kas ar  šoko, kaut kas ar konjaku? Man ir puspudele Renault, vot to ar lielām sāpēm no sirds varētu atraut....

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. novembris, 13:35:05 »
Par sulu nektāriem skaidrs, ka tur ar cukuru viss kas saskalots kopā... Bet kopš redzēju apelsīnu sulas ( ne naftas!) terminālu kādā ostā arī māc šaubas par 100% tīru apelsīnu sulu. kā ar Pūres sulām 3l burkās - jāiet papētīt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. novembris, 13:42:35 »
Man daudz kas turās. Bet tad uznāk šļurpstinājiens un nenesiens reizē - ij tukšs. Tad atkal sarodās. Bet uz rudens-ziemas-pavasara drēgnumiem kaķu kastītē kaut ko noglabāju :)
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. novembris, 13:49:52 »
Tā ir , bet internetā 2/3 ir tādas par kurām var pateikt - interesanti (angļu manierē). Mani interesē pārbaudītas lietas, ko mani jaukie virtuālie draugi TIEŠĀM lieto un atzīst par labu esam - absolūts meinstrīms šajā gadījumā.

Par linkiem paldies, arī jaunums kādreiz var kļūt par klasiku!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. novembris, 13:58:21 »
Pūka, nav jau jāņem no interneta recepte 1:1, bet pasmelties idejas un iedvesmu gan tur var.

Kādreiz izmēģināju karstā olu dzēriena recepti, izdarīju visu precīzi pēc receptes, bet neteikšu, ka bija kaut kas baigi labs. Manai gaumei un garšai prasījās ko vairāk.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. novembris, 14:18:05 »
Par sulu nektāriem skaidrs, ka tur ar cukuru viss kas saskalots kopā... Bet kopš redzēju apelsīnu sulas ( ne naftas!) terminālu kādā ostā arī māc šaubas par 100% tīru apelsīnu sulu. kā ar Pūres sulām 3l burkās - jāiet papētīt.

Mēs sulas un sīrupus tikai paši taisam un dzeram!!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. novembris, 14:18:58 »
Pūka, nav jau jāņem no interneta recepte 1:1, bet pasmelties idejas un iedvesmu gan tur var.

Kādreiz izmēģināju karstā olu dzēriena recepti, izdarīju visu precīzi pēc receptes, bet neteikšu, ka bija kaut kas baigi labs. Manai gaumei un garšai prasījās ko vairāk.

KO vairāk? šņabi? :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2015. gada 20. novembris, 14:59:02 »
KO vairāk? šņabi? :D

Nē, ne jau grādus. Drīzāk kādas garšvielas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2015. gada 21. novembris, 00:59:48 »
Varbūt noder mūsmāju Mārtiņdienas dzēriens, nav nekas diži orģināls, bet nu...

Uzvāra stipru ķimeņu tēju, pavārot kādas minūtes.
Uzkarsē, bet nevāra pašspiesto ābolu sulu.
Sulai pievieno ķimeņu novārījumu un medu vai brūno cukuru.
Lielajiem arī vodku, mazajiem nekā. 

Visas proporcijas uz aci un garšošanu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 21. novembris, 09:58:02 »
Pūka, tu tak taisi visādas gardas sukādes, procesā rodas sīrups. Nu tak to vari piešaut pie karstas tējas kopā ar garšvielām un alko pēc vajadzības.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #27 : 2015. gada 21. novembris, 10:12:03 »
Tuk recepte ir ļoti oriģināla!  Āboli un kanēlis skaitās ideāla savienība, jā , kūkās man garšo. Bet kanēlis dzērienos man ne visai, jau sen domāju ar ko aizstāt! Paldies!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #28 : 2015. gada 21. novembris, 10:16:22 »
Par sīrupiem. Kādreiz lietoju grenadīna sīrupu. Reiz pudele nokļuva ledusskapī. Pēc laika tur tādas nogulsnes izkrita un tāda ķīmija  izsālījās uz pudeles sienām, ka droši varēja lietot Domestos vietā. Tāpēc man patīk vienkāršas sastāvdaļas.

Jā, lietoju cidoniju sīrupu+karsts ūdens. Normāli ikdienai, bet reizēm vēl kādu garšu prasās klāt!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2015. gada 21. novembris, 10:17:53 »
Pūka!
Lasi kārtīgi! Nevis kanēlis, bet ķimenes!
Visus sakost!