katram cilvēkam pienāk vecums, kas viņš vairs neatbalsta tehnoloģiju attīstību, bankas un jebkādas novitātes. Mana sievasmāte arī visu naudu no konta noņem uzreiz pēc pensijas saņemšanas. ...
Nebūšu sasniegusi Betona sievasmātes gadus, jo pensiju man neviens vēl nemaksā, bet es viņu pilnīgi saprotu. Un man po, ja mani tāpēc ieskaita atpakaļrāpuļos.
Karti mēdzu izmantot vienīgi norēķiniem ar firmas naudu. Savu personīgo praktiski nekad. Saņemu skaidrā naudā un bankas kontā ieskaitu tikai tik daudz, lai būtu rēķinu nomaksai internetbankā. Viss. Nekad un nekur nemaksāju ar karti, izņemot reizēm kkur ārzemēs, ja nav vietējās valūtas. Un, tā kā pēdējā gada laikā nav būts ne-eiro zonā, tad esmu veiksmīgi vispār aizmirsusi kartes PINu.

Maksāt veikalā par kādu sīkumu ar karti ir drošs veids, kā iemantot manas antipātijas. Sasodītie "novitāšu piekritēji", ja viņi redzētu, kādas summas katru dienu saskrien mazumtirdzniecības uzņēmumā par banku transakcijām, kad par katru sūda cigarešu paciņu vai alus bundžu maksā ar karti