Autors Tēma: Bez kuras profesijas iztiksim?  (Lasīts 12204 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Bez kuras profesijas iztiksim?
« Atbilde #45 : 2015. gada 23. novembris, 11:40:02 »
Lai njem no privaatiem... algu gribu naljikaa bez visaadiem siikmaksaajumiem bankai... shkrobe man, jaa...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #46 : 2015. gada 23. novembris, 12:13:09 »
katram cilvēkam pienāk vecums, kas viņš vairs neatbalsta tehnoloģiju attīstību, bankas un jebkādas novitātes. Mana sievasmāte arī visu naudu no konta noņem uzreiz pēc pensijas saņemšanas.

Ja man kāds grib piedāvāt sistēmu, ka man algu maksā skaidrā naudā un to atved kasiere ar šoferi no bankas (!) un man pēc tam jāiet uz pastu maksāt visus komunālos maksājumus, es tādu cilvēku pasūtu ieskrieties uz karstām pēdām. Man vajag banku un līdz ar to baņķierus. Un galīgi po bāleliņu gaudas, ka visi viņus napadziņus apzog un viņi tikai vienīgie strādā ĪSTO DARBU.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #47 : 2015. gada 23. novembris, 12:22:14 »
Visi nee...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2015. gada 23. novembris, 13:21:48 »
“Muļķu nauda ir gudro bagātība “

(man vecums nāk ar sklerozi,aizmirsu autoru) :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2015. gada 23. novembris, 13:30:42 »
Par bankām. Iedomājos utopiju - visa karšu, interneta maksājumu un kontu apkalpošana būtu valsts funkcija - jo tas ir absolūti nepieciešams iedzīvotājiem. Bez papildu maksas.
Bankas varētu nodarboties tikai ar depozītiem un aizdevumiem.
Smieklīgi un jauki, vai ne?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2015. gada 23. novembris, 13:38:07 »
 :go_go: jāāā, un arī komunismu!, citādi cēlām, cēlām. :rofl:..viss mūžs velti ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2015. gada 23. novembris, 22:10:07 »
katram cilvēkam pienāk vecums, kas viņš vairs neatbalsta tehnoloģiju attīstību, bankas un jebkādas novitātes. Mana sievasmāte arī visu naudu no konta noņem uzreiz pēc pensijas saņemšanas. ...
Nebūšu sasniegusi Betona sievasmātes gadus, jo pensiju man neviens vēl nemaksā, bet es viņu pilnīgi saprotu. Un man po, ja mani tāpēc ieskaita atpakaļrāpuļos.
Karti mēdzu izmantot vienīgi norēķiniem ar firmas naudu. Savu personīgo praktiski nekad. Saņemu skaidrā naudā un bankas kontā ieskaitu tikai tik daudz, lai būtu rēķinu nomaksai internetbankā. Viss. Nekad un nekur nemaksāju ar karti, izņemot reizēm kkur ārzemēs, ja nav vietējās valūtas. Un, tā kā pēdējā gada laikā nav būts ne-eiro zonā, tad esmu veiksmīgi vispār aizmirsusi kartes PINu. :D
Maksāt veikalā par kādu sīkumu ar karti ir drošs veids, kā iemantot manas antipātijas. Sasodītie "novitāšu piekritēji", ja viņi redzētu, kādas summas katru dienu saskrien mazumtirdzniecības uzņēmumā par banku transakcijām, kad par katru sūda cigarešu paciņu vai alus bundžu maksā ar karti  :angry:   

Atslēdzies tex

« Atbilde #52 : 2015. gada 23. novembris, 23:59:55 »
Lai njem no privaatiem... algu gribu naljikaa bez visaadiem siikmaksaajumiem bankai... shkrobe man, jaa...
Izlasi DL 70. pantu. Tas tur joprojām ir. Vnk, stājoties darbā nevajag rakstīt to iesniegumu, lai maksā uz kontu, ko visas darba vietas laipni piedāvā turpat komplektā ar darba līgumu drošības instrukcijām u.t.t. Tāpat jebkurā laikā, ja aizstiep dd iesniegumu, ka turpmāk gribi cash, formāli nav tiesību iebildt. Neformāli cash pārvadāt ir tik dārgi, ka no tāda darbinieka, ja nav galīgi neaizstājams, gna jau fiksi atbrīvosies.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2015. gada 24. novembris, 11:02:10 »
Tex

A ja o chom ;) nav tur briivpraatiibas- banku nebarot...

Atslēdzies tex

« Atbilde #54 : 2015. gada 24. novembris, 11:12:57 »
Redz, atkal clv neizmanto savu skaitlisko vairākumu. Ja tādus iesniegumus atnestu visi reizē, dd nāktos vien organizēt kasi. Visus taču nevarētu uzreiz atlaist - business būs pagalam. A kad kase jau būtu saorganizēta, tad jau vairs nebūtu jēgas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2015. gada 24. novembris, 17:29:55 »
Tex

A ja o chom ;) nav tur briivpraatiibas- banku nebarot...
Lielā mērā tā IR brīvprātība. Saprotu, ka uzņēmumiem ērtāk maksāt bezskaidrā, bet nekas netraucē vismaz galvaspilsētas iedzīvotājiem, kur bankomāti uz katra stūra, izņemt savu naudu skaidrā. Bet tak nē, ar karti esot ĒRTĀK, un po par banku barošanu. Kā viena mana paziņa teica - ne jau no manis par to transakciju atskaita, bet no veikala, kas man par daļu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2015. gada 24. novembris, 17:32:08 »
Ha!

A par karti/kontu vai ko tur man taapat ir jaamaksaa...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #57 : 2015. gada 24. novembris, 17:46:04 »
Jaa protams. Tikai iedomaasimies situaaciju. Naak taada daama ar visi tikko sanjemto algu makaa un blakus daama, kurai alga kontaa ieskaitiita, tik plastikas gabalinjs makaa. Garaam skrien divi siiki zagleeni un abaam daamaam sominjas atnjem. Jautaajums - kurai buus lielaaki zaudeejumi, ja zagleeni nepieprot no sveshas kartes naudas nonjemshanas makslu?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #58 : 2015. gada 24. novembris, 17:59:17 »
Jaa protams. Tikai iedomaasimies situaaciju. Naak taada daama ar visi tikko sanjemto algu makaa un blakus daama, kurai alga kontaa ieskaitiita, tik plastikas gabalinjs makaa. Garaam skrien divi siiki zagleeni un abaam daamaam sominjas atnjem. Jautaajums - kurai buus lielaaki zaudeejumi, ja zagleeni nepieprot no sveshas kartes naudas nonjemshanas makslu?
Kur teikt, ka nepieprot? Un varbūt pieprot naudu noņemt no sveša konta vispār bez kartes?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #59 : 2015. gada 24. novembris, 18:06:00 »
Ok. Bet nedomaaju , ka veel joprojaam muuadienaas vairums zagleenu ir ar hakeru iemanjaam. Liidz ar to sitiet mani nost, bet es labaak neesaaju karti kabataa, nevis kaudzi ar skaidro. Un visspaar
Ja gribu nopirkt ko i-veikalaa, vai pasuutiit biljetes lidojumam.. negribu es iet uz pastu, lai veiktu paarskaitiijumu..