Autors Tēma: Resnie rullē!  (Lasīts 2096 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Resnie rullē!
« : 2014. gada 12. oktobris, 13:06:48 »
Vidējais vagīnas dziļums ir 14 cm un visjūtīgakās vietas iekšpusē ir sākumā, līdz 7 cm dziļumam, tāpēc pārsvarā daudz prātīgāk meitenēm tuvoties nevis ar garu, bet gan ar resnu pimpi. Klitorālais un vaginalais orgasmi ir tik līdzīgi, kā pudeles un ķebļa sitieni pa galvu - it kā efekts līdzīgs, bet īstenībā divi pilnīgi dažādi gadījumi. Un vel, ņemot vērā augstāk minēto, vīriesi var panākt, ka sievietes orgasms ilgst pat 40 minūtes, ne stabili un ritmiski kustoties, bet....
... Paši pētiet un meklējiet, neiešu visus savus noslēpumus stāstīt. :evil: :rocking: :taunt: :thumbsup:

Atslēdzies Mangusts

Re: Resnie rullē!
« Atbilde #1 : 2014. gada 12. oktobris, 13:16:36 »
Citāts
. Klitorālais un vaginalais orgasmi ir tik līdzīgi, kā pudeles un ķebļa sitieni pa galvu - it kā efekts līdzīgs, bet īstenībā divi pilnīgi dažādi gadījumi

Nu, nu... mehāniski abus izsaka viens - maksts kontrakcijas. Un vispār - par šo ne jau večiem spriest.  :laugh:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 12. oktobris, 13:29:57 »
Nu, nu. Tieši večiem pienācis laiks apspriesties, lai meičām pilnīgi auni dzīvi negandē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 12. oktobris, 15:18:42 »
Jaunaakie peetiijumi novedushi pie sleedziena, ka vaginaalais orgasms tomeer esot izdomaajums.

Shitaadi peetiijumi peetiitaajiem laikam baigi inchiigie

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 12. oktobris, 15:53:19 »
Baigie gudrinieki, uzraksta projektu, paņem naudu, kā traki izseksojās ar visām studentēm - laborantēm un tad paziņo: Ņifiga mēs nevaram. Izdomājums viņiem. Mīkstie. Manējām brūtēm, značit, ir, a veselam institūtam nav. Auni.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 12. oktobris, 18:04:34 »
Par shito, kaa Mao saka - seksoshanu ar studenteem un briivpraatiigajam, ir seriaals "Masters of sex", balstiits uz patiesiem notikumiem, tur arii viens profesors ar savu asistenti shito lietu peeta, un pat tajos taalajos laikos, ja nemaldos - 60.- to gadu saakums vai pat 50 tajos vinji tur saaka, arii secinaajums, ka orgasms ir tikai viens, un bez klitora nekaadi, tikai taa anatomija katrai savaadaaka.
Man nekad nav bijushas saprotamas anekdotes par gurkjiem vai burkaaniem.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2014. gada 12. oktobris, 18:30:02 »
Neviena anekdote par gurķiem vai burkāniem nav zināma. Ja nu vienīgi šitā: Daudz leksies, dabūsi pa gurķi.... ar tomātu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 12. oktobris, 19:45:18 »
Ko nu maanies, laikam gribi, lai saak staastiit tev taas bezkauniigaas anekdotes.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 12. oktobris, 19:52:00 »
Nea, nevienu pašu neiru dzirdējis, jei huhū bogu!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 12. oktobris, 19:58:50 »
Ak tad piespiediisi tomeer izstaastiit..
Nu laab. Triis sievietes peerk burkaanus (var arii gurkjus), pirmaa prasa - man taadu garaaku, otraa - man to visresnaako, treshaa - man vienalga kaadu, man eeshanai.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2014. gada 12. oktobris, 20:02:44 »
Nemaz nav rupji. Staasti veel! :rocking:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 13. oktobris, 12:36:14 »
Labaak, lai kaads cits pastaasta, man praataa visas uz vienu shniti.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2014. gada 13. oktobris, 15:19:50 »
Viena veca, ar bārdu.
Kolhozā visas sievas aizdzītas burkānus raut. Strādā, strādā, čigāniete izrauj lielu burkānu, domīgi nopēta un saka: nu taisni kā manam čigānam. Kaimiņienes sarosās, viena prasa: tik liels?!? Čigāniete bēdīgi pakrata ar galvu, - nē, tik netīrs! :blushing:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 13. oktobris, 18:01:35 »
Jaa, kaadas tik asociaacijas shie neraatnie daarzenji neizraisa..