Autors Tēma: Ekstrasensu cīņas  (Lasīts 5446 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Ekstrasensu cīņas
« : 2015. gada 25. novembris, 19:58:07 »
Nejauši uzskrēju dalībnieku raksturojumam, iepatikās:
https://vk.com/wall-29369324_5797220
Būs vismaz 1 raidījums jāpaskatās :D

Atslēdzies kvadra

Re: Ekstrasensu cīņas
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. novembris, 21:35:40 »
Man nepatika tie "raksturojumi". Apņirdzoši. Priekš kam?

Bet "Ekstrasensu cīņas" es skatos. Arī šo, jauno, 16. sezonu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. novembris, 21:37:01 »
Priekš kam?
Redz, es nezinu raidījumu. Var jau būt, ka par traku, bet vietām bija asprātīgi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2015. gada 25. novembris, 22:11:50 »
Es šitā raidījuma fans.
Linku nelasīju. Tas kas atvērās nebija man pieņemams
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. novembris, 22:20:41 »
Neizteikšos.
Bet ir tak cilvēki, kas šo raidījumu uztver nopietni.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. novembris, 22:28:20 »
Es arī skatos, pašlaik 15. Ne jau pilnā nopietnībā, bet vienalga bieži ir interesanti momenti  -pamanīt, ku feiks
. Linka raksturojumi stulbi

Bet pašlaik raidījumā gan riktīgs cirks

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. novembris, 22:41:30 »
Jā, es ar brīnos, ka ir tak cilvēki, kas nekādu feiku nemana, ne ka īstākais lohatrons. Pilnā nopietnībā visu uztver. Bet uztaisīts jau riktīgi interesanti, kā jau šovs. Es sāku skatīties viena personāža no vecā foruma ietekmē, jo viņa bieži pieminēja šo raidījumu un uztvēra nopietni. Es izskrēju cauri vairākām sezonām, man viss bija skaidrs, nu tik uzskatāmi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. novembris, 08:22:58 »
viņi par raidījuma uzbūvi nemaina.. Vienīgi nezinu, cik tālu tas feiks - vai tiešām tie mirušie visi arī ir feiks, vai kaut kas tajā visā tomēr atbilst īstenībai. Bet tās situāciju izskaistināšanas, kur cilvēkam no apkārtējiem interesentiem ziemā pēkšņi kurtkas kabatā ir mātes fotogrāfija !!! ko viņš visu laiku nēsājot  līdzi.. bet fočenei pat stūrīši nav atlocījušies :D nu un vēl citi šedevri..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. novembris, 08:27:47 »
Es skatos, jo man patīk. Uz savu dzīvi to nekādā veidā neattiecinu, tāpēc jautājums par ticēšanu vai neticēšanu nemaz netiek pacelts. :)
Vakar TV3 rādīja 15.sezonas pēdējo sēriju, vot tas bija šovs ar rokas pasniegšanu un pēc tam sekojošu bildinājumu.  :clap:

Jautājums tām, kas skatās 16.sezonu - kas ir raidījuma vadītājs? Joprojām Bašarovs?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. novembris, 08:30:43 »
es līdz galam nenoskatījos. Kurš kuru bildināja?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. novembris, 08:32:11 »
viņi par raidījuma uzbūvi nemaina.. Vienīgi nezinu, cik tālu tas feiks - vai tiešām tie mirušie visi arī ir feiks, vai kaut kas tajā visā tomēr atbilst īstenībai. Bet tās situāciju izskaistināšanas, kur cilvēkam no apkārtējiem interesentiem ziemā pēkšņi kurtkas kabatā ir mātes fotogrāfija !!! ko viņš visu laiku nēsājot  līdzi.. bet fočenei pat stūrīši nav atlocījušies :D nu un vēl citi šedevri..

Kaut kāds scenārijs jau tur pastāv. Un loģiski, ja cilvēks iet tikties ar ekstrasensu vai kaut no malas vērot, tad paņems līdzi to, kas aktuāls. Jo pēc pārbaudījuma parasti notiek sanākušo cilvēku sarunas ar ekstrasensiem.
Par to, cik īsti ir ekstrasensu redzējumi, es gan neņemos spriest, bet kaut kas jau tur noteikti ir.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2015. gada 26. novembris, 08:34:54 »
es līdz galam nenoskatījos. Kurš kuru bildināja?

Zilo roku dabūja Džūlija Vanga, bet savu roku un sirdi, nometies uz viena ceļa, Tatjanai Larinai piedāvāja Daļeckis (tas, kurš pārsvarā loģiku izmantoja).

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. novembris, 08:41:27 »
Zilo roku dabūja Džūlija Vanga, bet savu roku un sirdi, nometies uz viena ceļa, Tatjanai Larinai piedāvāja Daļeckis (tas, kurš pārsvarā loģiku izmantoja).

un šī piekrita?
Arī šovs - viņa nafig līgavas tērpā ieradās? Nē, nu forša jau viņa ir, bet vienalga, šovs :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. novembris, 08:43:44 »
Arī 16.vada Bašarovs. Pahoms baigi interesants, tikai žēl, ka aizgāja. Nikola ir dušečka ar spējām. Merilina un Viktorija super. Čalis ar galvaskausu - spējīgs. Māte ar meitu - izsmiekls.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. novembris, 08:45:21 »
Arī 16.vada Bašarovs. Pahoms baigi interesants, tikai žēl, ka aizgāja. Nikola ir dušečka ar spējām. Merilina un Viktorija super. Čalis ar galvaskausu - spējīgs. Māte ar meitu - izsmiekls.

kur skaties? internetā?

čalis ar galvaskausu vienreiz jau bija :)