Autors Tēma: Auto nodoklis  (Lasīts 7474 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Auto nodoklis
« Atbilde #30 : 2015. gada 01. decembris, 14:36:47 »
vai tad kravas kastē nevar cilvēkus vest??

Atslēdzies Betons

« Atbilde #31 : 2015. gada 01. decembris, 14:39:25 »
vai tad kravas kastē nevar cilvēkus vest??
daddy, Tu arī pēdējoreiz ar Ceļu satiksmes noteikumiem saskāries 1972. gadā?  Sen, jau gadus desmit vismaz nedrīkst (izņemot bruņotos spēkus). Kolhozu laiku beigušies.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2015. gada 01. decembris, 14:41:37 »
paldies, tagad zināšu :)  man gan kravas mašīnas nav :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2015. gada 01. decembris, 14:56:31 »
vienīgais risks - atrauties sodu par pasažieru pārvadāšanas noteikumu pārkāpumu, ja kāds tajos sēdekļos sēž
A kuram mentam, skatoties uz parastu vieglo auto, ienāks prātā tādu niansi pārbaudīt :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2015. gada 01. decembris, 15:12:05 »
vienīgais risks - atrauties sodu par pasažieru pārvadāšanas noteikumu pārkāpumu, ja kāds tajos sēdekļos sēž

Tādam nolūkam vajag apgādāties ar izziņu - "kautķermenis, silts, 60 kg, SIA "Rumpīši", zīmogs, paraksts". Un lai sēž, nebola acis un nepļāpā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #35 : 2015. gada 01. decembris, 16:30:17 »
A kuram mentam, skatoties uz parastu vieglo auto, ienāks prātā tādu niansi pārbaudīt :D

kravas mašīnā tak bija jāsēž ar muguru braukšanas virzienā... :) policija tādu skatu ieraugot, vieglajā auto, ne tikai šoferim palūgtu trubiņā iepūst... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2015. gada 01. decembris, 20:28:09 »
kravas mašīnā tak bija jāsēž ar muguru braukšanas virzienā... :) policija tādu skatu ieraugot, vieglajā auto, ne tikai šoferim palūgtu trubiņā iepūst... :D

Vojadžerim vidusķeblis ir pilnīgi oficiāli ieliekams ar pakausi uz priekšu. :D Pakaļā var mierīgi kārtis spēlēt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 01. decembris, 23:08:51 »
Tas skaidriem burtiem tehniskajā pasē ierakstīts

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2015. gada 02. decembris, 00:16:45 »
Tas skaidriem burtiem tehniskajā pasē ierakstīts
Bija man kādreiz darba auto - busiņš ar logiem un vienu trīsvietīgu pasažieru beņķi, atvāžamu. Atgāz šo uz priekšu un dabū kravas furgonu. Nu, būtībā tāds kravas-pasažieru variants. Ko es ar viņu nojēdzos, pat atcerēties negribas. Reģistrēt kā kravas-pasažieru CSDD atteicās - ņepoloženo. Piereģistrēju kā kravinieku - CP kasījās, kā es kravas furgonā pasažierus vadāju. Pārreģistrēju kā pasažieru - pie tehniskās sāka kasīties par to, ka starp to atvāžamo beņķi un kravas telpu jābūt starpsienai... Kas nekad tur nebija bijusi un, iebūvēta, pataisītu auto nelietojamu kravu vadāšanai. Ak jā, un vēl pa vidam bija kašķis par to, ka it kā izņemti pārējie beņķi, kuru tur pa dzimumam nekad nebija bijis... Un tā vienā nervu bojāšanā visus gadus, ko tas auto pie mums sabija.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 02. decembris, 00:22:06 no kvadra »