Autors Tēma: Atrunas  (Lasīts 2979 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atrunas
« : 2015. gada 30. novembris, 20:17:03 »
Žargonā sakot - "atmazkas". Izmantojat? Nekad? Reizēm? Bieži?
Man ir situācija, ka 5dien jāiet uz balli, kur nekādi negribētos būt. Šai gadījumā esmu "krāsainais pielikums", S k-gs it kā varētu ierasties viens.
Ko jūs darītu?

Atslēdzies Betons

Re: Atrunas
« Atbilde #1 : 2015. gada 30. novembris, 20:18:45 »
Visādas atrunas izdomāju, kad mūžīgie censoņi ar klases salidojumiem nāk virsū
Darba ballēs vnk pasaku, ka nebūšu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2015. gada 30. novembris, 20:48:21 »
Jā, par šo arī esmu aizdomājusies- kāpēc atrunas, pat ja nojauš,
ka tās “baltiem diegiem šūtas“ sabiedrībā šķiet pieņemamākas un pieklājīgākas
nekā godīgs - nepatīk, negribu, garlaiko ...  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2015. gada 30. novembris, 21:07:15 »
Es tā arī saku, ka negribu. Parasti arī nekur neeju. Bet, ja aizeju, ir ok. Galvenais jau piespiest sevi izvilkties no mājas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2015. gada 30. novembris, 21:17:26 »
Visādi - kam varu atļauties, zinot, ka mani sapratīs, saku atklāti. Kam ne - izmantoju visādas atmazkas. Pārsvarā - "man tajā laikā jāstrādā", jo, tā kā darbi man daudz, dažādi un savstarpēji nesaistīti, neviens nezin patieso bildi.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #5 : 2015. gada 30. novembris, 21:32:06 »
Bet, ja S kungs negrib viens pats? un vienīgi Tu vari palīdzēt pārciest to vakaru?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 01. decembris, 08:51:16 no Spārka »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 01. decembris, 08:19:03 »
Īsti nesaprotu,kuram jātaisnojas.Vīram taču nē,negribi un neej,nav jau pokemonu vecums. Citiem cilvēkiem lai taisnojas viņš, ja kāds būs tik bezkaunīgs un prasīs, Tevis jau tur nebūs. Nevaru iedomāties,kur var jāiet abiem obligāti... Nu,varbūt bēres.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. decembris, 08:26:30 »
Īsti nesaprotu,kamdēļ ir tik ļoti svarīgi zināt,kāpēc kāds ir atteices ierasties??Sen jau esmu pārstājusi izjautāt citus,ja nebūs-tātad nebūs.Galvenais,ka ir pateikts,ka nebūs,lai nav jārēķinās.
Tieši šī perversā ziņkāre ir tā,kas rosina uz  stulbām atrunām.Kam kāda daļa,kamdēļ cilvis neieradīsies?Galvenais ir pieklā'jibas žests -informēt,bet ne taisnoties.
Tas jāņem vērā gan attiecībā uz sevi,gan uz tiem,kas neieradīsies kādā Tavā pasākumā.Neuzbāzties ar jautājumiem!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. decembris, 08:33:32 »
aktieris, kas dzēruma dēļ nevar nospēlēt izrādi arī izdomā visādas ar veselību saistītas atmazkas

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #9 : 2015. gada 01. decembris, 08:35:02 »
jo ar visu dzeršanu nevēlas atzīties,ka ir dzērājs!Dzert  bez jēgas nav kauns,bet nosaukt savu rīcību vārdos-ir kauns!Ej nu saproti...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2015. gada 01. decembris, 08:42:44 »
 tā ir psihofiziska slimība. Kurš alkoholiķis atzīst, ka nevar izturēt bez alkohola? Pie sevis gan jau, ka katrs saprot, ka ir purvā. Bet cenšas visiem spēkiem noturēties "sabiedrisko normu rāmjos" tāpēc arī vajag atmazkas

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #11 : 2015. gada 01. decembris, 08:52:50 »
Arī sabiedrība un tuvinieki redz,ka dzērājs ir pagrimis purvā,tam nav vajadzīgi apliecinājumi.Bet -kamēr problēma nav nosaukta vārdā-tā neeksistē?Kam neeksistē?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 01. decembris, 08:55:16 »
Man tā nu gan nešķiet problēma. Negribu un neeju. PunkC.
Problēmas parasti ir otrpusim, kad viņš vai nu kārtējo reizi nespēj kādam atteikt vai arī pats nezina, ko grib. Un pēc tam man žēlojas, ka viņam atkal jāiet/jābrauc kaut kur un jādara tas, ko negribas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2015. gada 01. decembris, 09:02:24 »
Šis ir tas retais gadījums, kad vnk pateikt "negribu" nebūs smuki. Lumbergam taisnība, būs man jāsaņemas un jāatbalsta nestundā :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 01. decembris, 09:04:35 »
Nu, ja S-kungs ieņem pozīciju, kas viņam neļauj neierasties, tad neko darīt - Tev jācieš. Tas būs zolīdāk, ja būsiet kā pāris, nevis viņš viens kā tirliņš.