Autors Tēma: Atrunas  (Lasīts 2983 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Atrunas
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. decembris, 09:11:17 »
Ā, nu savējo jau vari atbalstīt. Es arī tā daru, pat ja kādreiz negribas.

Es gan uz darba balli bez otras puses parasti eju. Priekš kam uz mežu malku ņemt līdzi. ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. decembris, 09:23:57 »
Nevis viens kā tirliņš, bet beidzot viens, lai pilnībā izbaudītu vakaru! Vienalga - dzerot kā lops, vai dejojot ar tikpat vientuļām dāmām...
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. decembris, 10:13:13 »
Nevis viens kā tirliņš, bet beidzot viens, lai pilnībā izbaudītu vakaru! Vienalga - dzerot kā lops, vai dejojot ar tikpat vientuļām dāmām...

tas jau arī ir tirliņš

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #18 : 2015. gada 01. decembris, 10:13:31 »
atrunaajos tikai taam personaam, kuras "paldies, bet nebuushu" ar vienu reizi nesaprot.
ir man taada pazinja, pasaki nee, un tad saakas ... kaapeec nee un nav jau tik traki un aizbraukshu pakalj un nee neko liidzi nevajag un bla bla bla
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 01. decembris, 10:15:31 »
atrunaajos tikai taam personaam, kuras "paldies, bet nebuushu" ar vienu reizi nesaprot.
ir man taada pazinja, pasaki nee, un tad saakas ... kaapeec nee un nav jau tik traki un aizbraukshu pakalj un nee neko liidzi nevajag un bla bla bla

vēl jau ir variants atrunai - "es mēģināšu tikt" ... tad līdz pēdējam brīdim it kā visi cer, ka būsi, bet kad neesi, vairs jau neko grozīt nevar.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #20 : 2015. gada 01. decembris, 10:20:25 »
vēl jau ir variants atrunai - "es mēģināšu tikt" ... tad līdz pēdējam brīdim it kā visi cer, ka būsi, bet kad neesi, vairs jau neko grozīt nevar.
ne taa man nepatiik, man patiik skaidriiba jaa/nee
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2015. gada 01. decembris, 10:24:29 »

Šis ir vispretīgākais variants. Tā dara tikai gļēvuļi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #22 : 2015. gada 01. decembris, 12:24:08 »
Neziņu,kas tas par oficiālu pasākumu,kurā kāds prasītu, kapēc sievas nav.Neoficiālā,kādā kuram daļa,vai arī vīrs tik kautrīgs,ka nezina,kā attaisnoties.Laikam Nesaprotu problēmu. Katrs dara kā grib,ja nav prezidents.