Autors Tēma: Kalnciema kvartāla tirdziņš  (Lasīts 3118 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Kalnciema kvartāla tirdziņš
« Atbilde #15 : 2015. gada 05. decembris, 21:16:07 »
Tur pārdevējs ir piestrādājis, lai pēc Latgalītes izskatās, it kā avīzes, "prastas" cenu zīmes. Bet re, malā smukas kastītes, kur tos instrumentus var ielikt!

Man škiet , ka sakarā ar svētkiem , tirdziņš strādās arī Sv. Un nākošo arī Se, Sv.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 05. decembris, 21:22:58 no Pūka »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. decembris, 00:02:17 »
Bāāāāā, šokoklādes dzelži SUPER!!!
Absolūta atzinība autoram.
Šitādus sīčiem Z-svētku paciņā - vismaz vecākais toč aiz sajūsmas leks līdz griestiem. Žēl, ka tik tālu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies j

« Atbilde #17 : 2015. gada 06. decembris, 00:37:50 »
Tos šokolādes "dzelžus" jau pagājušogad tirgoja un arī tagad tirgo spice home tirdziņā

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2015. gada 06. decembris, 16:11:05 »
Šokoskrūves, āmurus utt pag.gad Doma laukuma tirdziņā pirku.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 07. decembris, 08:54:29 »
Man pielēca, kad tajā rūsaino dzelžu čupā ieraudzīju bīdmērus. Visu ko, bet tik daudz un vienādi norūsējušus bīdmērus tirgot - kaut kas tur nav tīrs :D Nu, jā, protams, - šokolāde :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2015. gada 07. decembris, 09:18:12 »
Mani piekrāptu, ja ne tās cenas. Domāju, nu labi, ir jau dārgi šitādos tirdziņos, bet lai gluži viens sarūsējis uzgrieznis piecīti maksātu?! :D
Kas vēl pārsteidza - tik perfekti atliets slīpzobu zobrats.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2015. gada 07. decembris, 13:29:55 »
Par tām šokolādēm  - tur visi, kas nezin, nāk klāt, grib rokās tos "sarūsējušos hlamus" pacilāt, pārdevējai galvenais uzdevums ir teikt - neaiztieciet, neaiztieciet rokām, lūdzu :)   

Jā, šie pārdevēji ir baigie malači, viss pārdomāts, sajūsmina tas avīžpapīrs iepakojumam! 

Par tirdziņa reportāžu, paldies, Pūka! Tas plovs sakārdināja pamatīgi, un cena arī pietiekami normālīga.