Autors Tēma: Sports ikdienā  (Lasīts 9003 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kalniņa

Sports ikdienā
« : 2015. gada 07. decembris, 19:32:44 »
Gribēju turpināt savu tēmu  http://www.sarunuforums.lv/forums/sports-un-citas-viru-izklaides/k-saemties-kustbai/.
Pavisam konkrēti- cik bieži sportojat un ko tieši darāt? Sevišķi šajā aukstajā laikā, kad gribas tikai zem segas...

Atslēdzies tuk

Re: Sports ikdienā
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. decembris, 20:30:23 »
Nu, kā Tev veicās, vai saņēmies? Ceru, ka atradi kādu sev piemērotu veidu. 
Es nevaru sniegu sagaidīt, gribas slēpot. Būs kur jābrauc pretī sniegam.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. decembris, 21:55:42 »
Joprojām reizi nedēļā skrienu 8-10 km.Vajadzētu saņemties pa nedēļas vidu pilsētā kādiem 5 km.
Reizi vai divas nedēļa dodos uz jogu.
Saņemties vajadzētu rītā vingrošanai, kam šobrīd esmu atmetusi ar roku - nekādi nevaru izlīst no migas - tumšs, vēss.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. decembris, 21:56:59 »
Pavisam konkrēti- cik bieži sportojat un ko tieši darāt? Sevišķi šajā aukstajā laikā, kad gribas tikai zem segas...

Ūja, kur tad tagad tas aukstais laiks, lai zem segas līstu?! :D Laiks ir vienkārši fantastisks priekš decembra! Nu labi, vējš un lietus man nepatīk, bet silts tak, un tas ir galvenais! Šodien arī visu dienu pa āru nodzīvojos, brīnišķīga jušana! Visa ziema tāda varētu būt, kā es priecātos!
Kaut kā īpaši nesportoju, man pietiek ar aktīviem hobijiem (vai drīzāk pat - dzīvesveidu) svaigā gaisā. To arī izbaudu, kamēr vēl var. Nu varbūt tad, kad iestāsies tomēr tas pretīgais sals un aukstums, uzkāpšu kādreiz uz slidām, tas arī viss.  Ziemas salā man tiešām gribas tikai zem segas. Nu jā, vēl joga reizi nedēļā, bet tas jau telpās...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 07. decembris, 22:39:08 »
Man 2-3 reizes nedēļā ir vingrošana, dažreiz pa vakariem izskrienu kādu pāris kilometrus lielu līkumiņu.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. decembris, 13:20:16 »
Mjā,atbildes uz sejas :rofl:. Kad paprasu konkrēti,tad gandrīz neviens regulāri neko nesporto ,bet padomus dot visi bij knaši  :rofl: Nomierinājāt,ka ne es viena tāda pasīvā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. decembris, 13:22:34 »
Ja vajag nomierināt - manas vienīgās fiziskās aktivitātes laikā, kad ūdeņi nepeldami, pēc foruma Noteikumiem drīkst raksturot tikai sadaļā Nerātnības :D

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. decembris, 13:51:14 »
Cik reizes nedēļā šis nerātnais sports? Es gan nezinu,cik ilgi tam jāilgst un cik aktīvam jābūt, lai to sauktu par sportu  un lai tas iekustinātu visus muskuļus,kā arī manuprāt tā ir otmazka.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2015. gada 08. decembris, 13:56:36 »
Nu skaic tak, ka otmāzējiens. Bet ko lai dara, ja sekss patīk krietni labāk, nekā skrējiens lietainā rudens vakarā? :)
Kurai nodarbei vēlme jāmeklē un kurai tā jau ir?

Var tak piemeklēt dažādas pozas,kurās slodze nemaz nav mazāka, kā trenažierim :)

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. decembris, 14:55:25 »
Nez kāpēc tad ir tik daudz sporta klubu etc,ja tas ir tik vienkārši? Manuprāt,sekss ir otmazka sporta sliņķiem, erzacs. Pasakas pat tad,ja seksa nav. Žēl,ka mani neiedvesmojat ar savu piemēru. Par sevi varu piebilst,ka cenšos 2reiz nedēļā aiziet uz stepa aerobiku un brīvdienās reizēm staigāju.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. decembris, 14:56:56 »
Vai es teicu, ka sportoju? Es teicu, "varu nomierināt", ka nesportoju.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. decembris, 15:29:33 »
ē, ko muģījat, man šovakar 9 km skrējiens

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2015. gada 08. decembris, 16:37:07 »
Sports, sports... It kā trenažieru/stepa/aerobikas zāle būtu vienīgais "sports", kas atzīstams par vērā ņemamu fizisku aktivitāti.
Kājām iet uz darbu rītā - vakarā pāris kilomentus - neskaitās? Sekss - neskaitās? Sanest malku laukos nedēļas nogalē visai nedēļai - neskaitās? Kur vēl vasaras, pavasara un rudens darbi ar lapu grābšanu, dārza kopšanu utt

Saderam, ka man tā "sporta" savācas vairāk kā īstenajiem sportotājiem - trenažieru jājējiem?

Fū, labi, atdziestu... Nezkāpēc "uzvelkos" vienmēr, kad fizisks darbs un parasta staigāšana un strādāšana tiek uzskatīta pat "tas jau nav tas...". Ir, ir tas... Tik ļoti "tas", ka sporta zāle nav jāmeklē. Un arī lietderības koeficients darībām kudi vērtīgāks. Bet nu jā - tur tad nevar smuko sportatērpu atrādīt...:)
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 08. decembris, 16:43:58 no Emīlija »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2015. gada 08. decembris, 16:55:42 »
Es ari piekrītu Justīnei par to seksu, vienmēr brīnos, ka pielīdzina sportam. Nu labi vīrietim varbūt dažreiz.. Bet, ja sieviete šitā sporto, vē.
Visu laiku gāju uz peldbaseinu, tagad kādu mēnesi neesmu bijusi. Pietiek ar garām pastaigām.
Piekrītu, Emīlij, ka tie, kas fiziski strādā un no dabas ir čakli, viņiem speciāli nekādu sportu nevajag. Tā kā es no dabas slinka, tad vajag kādas mākslīgas aktivitātes.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2015. gada 08. decembris, 17:25:48 »
Tik neredzu, kā Justīne jau pēc dažām atbildēm, no kurām tikai vienā bija rakstīts - nesportoju, izsecināja, ka regulāri ar sportu izrādās neviena nenodarbojas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck