Autors Tēma: Sports ikdienā  (Lasīts 9021 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Sports ikdienā
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. decembris, 17:52:43 »
nesportoju...nelepojos ar to,bet tas ir fakts...
bet tagad man ir dārzs..pec seniem laikiem  :thumbsup:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #16 : 2015. gada 08. decembris, 19:29:20 »
Jo,ja nodarbotos,tad visi pārsimts reģistrētie lietotāji būtu uzrakstījuši,ko dara. Neraksta, tātad nesporto.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 08. decembris, 19:49:53 »
Sports, sports... It kā trenažieru/stepa/aerobikas zāle būtu vienīgais "sports", kas atzīstams par vērā ņemamu fizisku aktivitāti.
Kājām iet uz darbu rītā - vakarā pāris kilomentus - neskaitās? Sekss - neskaitās? Sanest malku laukos nedēļas nogalē visai nedēļai - neskaitās? Kur vēl vasaras, pavasara un rudens darbi ar lapu grābšanu, dārza kopšanu utt

Saderam, ka man tā "sporta" savācas vairāk kā īstenajiem sportotājiem - trenažieru jājējiem?

Fū, labi, atdziestu... Nezkāpēc "uzvelkos" vienmēr, kad fizisks darbs un parasta staigāšana un strādāšana tiek uzskatīta pat "tas jau nav tas...". Ir, ir tas... Tik ļoti "tas", ka sporta zāle nav jāmeklē. Un arī lietderības koeficients darībām kudi vērtīgāks. Bet nu jā - tur tad nevar smuko sportatērpu atrādīt...:)

neskaitās. Strādājot Tev nav konstanti augsts pulss kas atbilst aerobai slodzei.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. decembris, 20:01:18 »
Emīlijas minētais gan nav nekāds sports,ne kustība,pat ārsti to neatzīst, tur netiek darbinātas visas muskuļu grupas un vairāk sliktums nekā labuma. Iešana kājām mājās no darba,varbūt vēl ielas apavos,ar papēdi?  :rofl: Nomierinājāt mani - vairumā cilvēki slinko uz kustībām.  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. decembris, 20:19:39 »
Jo,ja nodarbotos,tad visi pārsimts reģistrētie lietotāji būtu uzrakstījuši,ko dara. Neraksta, tātad nesporto.

Oh, nepieļauj domu, ka nevienam sīki smalki nav jāatskaitās?

Bet, patiesi prieks, ka iepriekšējās tēmās esam spējuši Tevi motivēt izkustēties.
Ar to arī apsveicu Tevi un forumiešus!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. decembris, 20:53:37 »
Garas pastaigas skaitās gan, jo vairāk, ja tās veiktas ātrā solī. Dienā pieaugušam cilvēkam jānostaigā vismaz 10 000 soļu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2015. gada 08. decembris, 21:09:44 »
 :) Tāpat arī riteņbraukšana un pārvietošanās pa kāpnēm.
Bet Emilijai un Kvadrai arī taisniba. Ir liela starpība vai cilvēks tik no gultas līdz mašīnai,no tās lidz birojam, atkal uz auto, mājas, dīvāns, tv, vai tomēr iet kājām, rok, grābj, nes...
Vai nodarbinātas visas muskuļu grupas?, protams, nē.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2015. gada 08. decembris, 22:43:52 »
Varbūt neraksta, jo sporto, ne sēž forumā?!

Nekas nav mainījies, treniņi divreiz nedēļā. Reizēm 3x, 4x. Tā jau trešo gadu vai ceturto, neskaitu, vasarā mēnesis atpūta.
Mājās pavingroju ar bumbu. Joprojām patīk un nevienam nav "nogrūsta".

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2015. gada 08. decembris, 23:14:15 »
Garas pastaigas skaitās gan, jo vairāk, ja tās veiktas ātrā solī. Dienā pieaugušam cilvēkam jānostaigā vismaz 10 000 soļu.
Pastaigāt ir labāk nekā nestaigāt. Un tas arī viss

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #24 : 2015. gada 08. decembris, 23:28:59 »
Atkarīgs, cik km.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. decembris, 00:06:45 »
Staigāšana, līdz sviedru izsit, ir ļoti vēlama lieta. Protams, piemēroti apavi etc.

Esmu apslinkusi, papeldu labi ja reizi mēnesī, dejoju arī nu jau pareti, tempā pastaigāju biežāk. Vēl biežāk ir sekss, tā ka muskuļi jūt.
Nākamgad gribētos savākties atkal uz biežāku peldēšanu

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. decembris, 07:27:34 »
Ok ok... Tas ko es daru, nekam neder, es sanāk ka nekustos vispār. Lai nu tā būtu :)

Ūdens ar ir veselīgs tikai no pudelēm un pārtika no lielveikala, ar ES sertifikātu...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. decembris, 08:17:32 »
Varbūt nepārspīlēt ne vienā, ne otrā virzienā? Tas ir, nav nekas ļauns, ja biroja planktons dodas uz trenažieru zāli, jogām vai skriet pa parciņu, bet ko citu pilsētniekam darīt. Un tikpat labi gana daudz ko var izvingrināt, fiziski strādājot vai te iepriekš apsmietajā soļošanā (ja dodas raitā solī normālos apavos).

Bet tiklīdz ir kādas problēmas jāsavāc, sāpoša mugura, piemēram, nekas jau laikam cits neatliks kā cilpot vingrot pie speciālista, lai iemācītos pareizi vingrot un savākt iekšējo muskulatūru, ko sniega lāpstas cilāšana galīgi neveicina, vismaz ne man.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. decembris, 08:20:47 »
Fiziskās aktivitātes - pastaigas, peldēšana, vingrošana u.tml. -  ir akūti nepieciešamas it īpaši, ja ir sēdošs darbs.

Attiecībā uz seksu man nav ne jausmas, kāda akrobātika vai kamasūtra gultā (vai kur citur) ir jātaisa, lai to varētu nosaukt par sportu. :)