Autors Tēma: noadīt siltu džemperi  (Lasīts 6023 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kalniņa

Re: noadīt siltu džemperi
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. decembris, 19:49:35 »
Jautājums - kāpēc vajag pašadītu? Nopērc veikalā, vīrietis tāpat neatšķirs. Domāju,ka pati gribi adīt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2015. gada 08. decembris, 20:35:17 »
Masu produkts nav salīdzināms ar individuālu roku darbu,
kas radīts konkrētai personai atbilstoši tās vēlmēm vienā eksemplārā.
Tādēļ jebkurš šāds izstrādājums būs unikāls ar tam atbilstošu cenu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #17 : 2015. gada 08. decembris, 20:50:29 »
Uzadii gan nevaru. Ja buutu Latvijaa, varbuut, bet viedoklis ir.
Par dzijaam un rakstiem. Visvieglaak un aatraak protams no resnas dzijas.  Ja materiaals smalkaaks, var meegjinaat patentadiijumu- sanaak dubults. Vai ar daudzaam piineem tur ar krustojumu vietaas dubults. Abi varianti gan pateeree vairaak dzijas, kaa vienkaarsh musturs.
Par samaksu - adiit lielos gabalus ar rokaam vispaar ir nepateiciiga lieta- reti kursh gatavs maksaat tik, cik taads darbs patieshaam maksaa. Taapeec arii es sev kabatsnaudas pelniishanaa no tiem atteicos. Paargaaju uz siikformaam

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 08. decembris, 21:01:46 »
A man ir jauka pieredze. Noadīju lielam zeņķim smuku - ar pīnēm, krēmbaltu. Pats nenovērtēja ne par kapeiku. Bet... "Nesaprotu, ko tie skuķi man krīt virsū, kad es šito džemperi uzvelku?" . Nu ko tur tādam dundukam iestāstīsi, ka bez džempera izskatās pēc slikti barota slotaskāta, a džemperī - pēc vīrieša...
Visus sakost!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. decembris, 21:22:22 »
Man arii ljoooti patiik viirieshiem ziemaa tie bizhainie dzhemperi visaas baltaa variaacijaas. Tik viiriskjiigi...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2015. gada 09. decembris, 08:09:45 »
Dip, tak izstāsti, kādu džemperi gribi. Cik biezu, cik rakstainu. Jautājumu ir daudz, atbilžu nav.

[Man ir viena paziņa, kas ada ar mašīnu.]

Atslēdzies Betons

« Atbilde #21 : 2015. gada 09. decembris, 09:21:49 »
Dip, tak izstāsti, kādu džemperi gribi. Cik biezu, cik rakstainu. Jautājumu ir daudz, atbilžu nav.

[Man ir viena paziņa, kas ada ar mašīnu.]

labi, ka ne mašīnā (pie stūres) :D vispār jau tas vēl nav aizliegts :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #22 : 2015. gada 09. decembris, 10:34:03 »
Krāsai, pīņu esamībai un skaitam nav nozīmes. Galvenais nosacījums - džemperim ir jābūt siltam. Ļoti siltam. Vai tas nozīmē, ka arī biezam? Džemperis nav domāts malkas cirtējam, bet medniekam, kurš sēž uz gaidi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. decembris, 10:39:41 »
Kāpēc negribi nopirkt veikalā gatavu džemperi?

Atslēdzies dip

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. decembris, 10:42:09 »
Tāpēc, ka prātā iesēdās doma, ka vajag tautas daiļamatmeistares uzmargotu. Bet vispār doma par veikalu nav nemaz slikta.  :smoker:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. decembris, 10:46:36 »
Nu ja priekš medībām, tad noteikti vajag briedi uz vēdera. :D

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. decembris, 10:49:50 »
Medniekam termoveļa varētu noderēt :)
Bet vispār vīriešu džemperu adītājas laikam nezinu, zeķu, cimdu - jā. Vienīgais, ka laba, silta, viegla, kvalitatīva dzija arī nebūs baisi lēta - meklējumos varat doties kopā ar adītāju uz Pulkveža Brieža ielas dziju bodi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. decembris, 10:50:11 »
Vizuāli pīnes ir glītas, nestrīdos, bet, manuprāt, tikai lieki dara džemperi smagu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. decembris, 11:02:59 »
Medniekam termoveļa varētu noderēt :)
Bet vispār vīriešu džemperu adītājas laikam nezinu, zeķu, cimdu - jā. Vienīgais, ka laba, silta, viegla, kvalitatīva dzija arī nebūs baisi lēta - meklējumos varat doties kopā ar adītāju uz Pulkveža Brieža ielas dziju bodi.
Par termoveļu nebija ienācis prātā. Laba doma. Paldies.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. decembris, 11:10:28 »
Vizuāli pīnes ir glītas, nestrīdos, bet, manuprāt, tikai lieki dara džemperi smagu.
Nebuus iisti taisniiba par smagumu. Viss no dzijas atkariigs. Protams, ja ada piines no rupjas, smagas dzijas, arii galarezultaats buus smags. Bet, ja adiijums no sameeraa smalkas dzijas, rezultaats ir ljooti silts, bet viegls.
Man reiz bija taads dzhemperis - no iistas vilnas dzijas, bet smalki saveerptas, ar daudzdaudzaam piineem. Tik silts, ka sniegaa guleet vareeja, bet viegls kaa puucinja.