Autors Tēma: noadīt siltu džemperi  (Lasīts 6045 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: noadīt siltu džemperi
« Atbilde #30 : 2015. gada 09. decembris, 11:10:39 »
Par termoveļu nebija ienācis prātā. Laba doma. Paldies.

Ak vai. Tagad ir visādi labi materiāli, no kā ražo patiešām siltas lietas speciāli medniekiem, makšķerniekiem u.c., ka doma par tautas daiļamata meistares adītu džemperi speciāli medībām man liekas kā pilnīgs arhaisms.
Varbūt Daddy ieteiks no pieredzes, ko vislabāk vilkt mugurā.

Atslēdzies dip

« Atbilde #31 : 2015. gada 09. decembris, 11:14:53 »
Ak vai. Tagad ir visādi labi materiāli, no kā ražo patiešām siltas lietas speciāli medniekiem, makšķerniekiem u.c., ka doma par tautas daiļamata meistares adītu džemperi speciāli medībām man liekas kā pilnīgs arhaisms.

Nu ir man daži trūkumi, ir. :angel:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2015. gada 09. decembris, 12:10:05 »
...
Kāpēc? Ja nu gribas specveltījumu, kaut ko personīgi pagatavotu, vienā eksemplārā, nevis masu produkciju no veikala? Un beigu galos, tai termoveļai pa virsu tak tāpat, mandomāt, džemperi vilks, ne jau pletkreklu un žaketi - tad kāpēc lai tas nebūtu adīts džemperis?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2015. gada 09. decembris, 12:41:11 »
Kāpēc? Ja nu gribas specveltījumu, kaut ko personīgi pagatavotu, vienā eksemplārā, nevis masu produkciju no veikala? Un beigu galos, tai termoveļai pa virsu tak tāpat, mandomāt, džemperi vilks, ne jau pletkreklu un žaketi - tad kāpēc lai tas nebūtu adīts džemperis?

Man vairāk liekas, ka šoreiz autorei nebija citu ideju, ko vecim siltu mugurā velkamu piedāvāt. Var jau būt, ka kļūdos.

Atslēdzies dip

« Atbilde #34 : 2015. gada 09. decembris, 12:48:53 »
Man vairāk liekas, ka šoreiz autorei nebija citu ideju, ko vecim siltu mugurā velkamu piedāvāt. Var jau būt, ka kļūdos.
Nu kļūdies gan. Bet tas nekas :flowers: