Autors Tēma: Alkoholiķa aknas  (Lasīts 7845 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Alkoholiķa aknas
« Atbilde #15 : 2015. gada 08. decembris, 23:51:36 »
Man domāt , var iet uz Gulbja laboratoriju un par savu naudu taisīt visvisādas analīzes, kas ienāk prātā. Jāzin tik ko prasīt, lai pārbauda. Rezultātus ar var izlasīt - blakus normas intervāls, blakus tavs cipars.
Tikai - ko tas dod? Tāpat doktors vajadzīgs. Jo nenorma var būt no dažādiem variantiem.

Pati esmu tā taisījusi piemēram D vitamīnu - 8 eiro. Bet tad ar rezultātu, vienalga, pie doktora.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 09. decembris, 00:01:25 »
Un ko vinjsh pasaajs ar tiem rezultaatiem?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. decembris, 00:02:13 »
Lai nopērk kādā atlaižu portālā kuponu uz vēderdobuma orgānu ultrasonogrāfiju un tiek skaidrībā par bildi. Neviens viņam tur ne pasi, ne darbavietu neprasīs un morāli nelasīs.

Tikai kāda no tā jēga, ja tas vainagosies ar kārtējo iemeslu iedzeršanai - no bēdām, ka rezultāti slikti, vai no priekiem, ka nav vēl gluži tik slikti.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. decembris, 00:16:53 »
Nūu, aknas jau kā tādas nemaz nevarot sāpēt, tikai apkārtējie audi, ja aknas uz tiem sāk spiest.
Labā paribe - žultspūšļa vieta.
Vai nebūs pietiekami anonīmi iet uz Gulbi taisīt ASAT, ALAT, C hepatītu (mediķi ieteiks, ko vēl) un rezultātus, lai sūta viņam personīgi uz e-pastu? Protams, ja bez nosūtījuma būs jāmaksā pilna cena - cik arī var apskatīties mājaslapā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2015. gada 09. decembris, 00:32:35 »
a te bez moralizēšanas vairs nekas nebūs..patiesībā,lai ko arī šams pasāktu..ar tādu attieksmi-auzas.
tak nav jau ko ieteikt... :sad_smiley:
bija man hepatiits..bija mums visiem..rindā- akna toč nesāp... kamēr neapvelies dzeltens...nekas iekšā nesap... protams, ka citi simptomi gan uz pilnu klapi.. viena no tām reizēm,kad domāju,ka galus atdošu :)

un alkoholikji ari strīpām redzēti...traki,ko lai saka...

bet ja jau nav nekads gruščiks(pēc šodienas es izsecinu,ka tie nu tadi, nevisai gudri,tjip), tad taču kkādai saprašanai jabūt... :confused:
nezkapēc ineshuks nesaka ka galva jāarstē un prihoterapiju vajag??

protams galva un pterapija nav tuulit un tagad efekts...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 09. decembris, 00:46:05 »
padomaju,padomaju un padomaju... atkarībā no dzēruļa tuvības pakāpes un tā cik šams man svarīgs..laikam teiktu tā-
vsjo..kirdik tavai aknai ir... lai googlee tak pats pārbauda cik ilgi akna tur tadu slodzi...
hočeš žiķ- davaij jābeidz dzert..es nezinu vai vajag vel nopietnaku iemeslu nedzeršanai...
ja nekas nenotiek ,tāpat skaidrs... :sad_smiley:

vienam pazīstamam dzērajam uz slimniicu tika nests šņabis... kirdik jau bija klat..bet bez alko vairs nikadi nevarēja...

IG- mellenessniega

Pieslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 09. decembris, 00:49:59 »
un vel padomaju ..ka Kvadara tak saka labu, labo padomu...

es taču arii ar kuponu sonografu savas aknas parbaudiiju ... samaksā..neviens par tevi neintereseejas.. biju tur 1un pedējo reiz...
aprakstu uztaisa turpat uz vietas.. ja kkas nav labi, tad ar savu bildi var katot talak pie GA..ja saka ka oky..tad noslauka pieri un doma ..dzert vai nedzert talāk..
izzzi
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 09. decembris, 07:11:38 »
nez, es būšu samērā ļauna un teikšu, lai beidz žēlot.
Jo ātrāk izbeigsies žēlotāji, jo ātrāk aizvilks pie ārsta...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. decembris, 07:20:10 »
Vai pareizi saprotu, ka tēma ir "kā palīdzēt cilvēkam, kurš pats neko negrib darīt"?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. decembris, 09:25:19 »
nu, do Die's, lai nav C. Bet arī ar toksisko hepatītu cilvēki aiziet (Freimanis, Grodums piem.)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. decembris, 09:46:03 »
Kamēr tam cilvim kāda autoritatīva persona nepateiks - vsjo, kirdik, p-ģec, ja turpināsi lakt, atdosi galus 2017.gada 22.janvārī, nekas nemainīsies. Un te patiešām vispirms galva jāārstē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. decembris, 09:56:50 »
Kaada jeega ieteikt psihoterapiju, kaut vinjam dereetu, ja cilvis pat "normaalo" mediciinu noliedz...

Nu pateiks vinjam sono, ka taukainaa hepatoze... un tie buus tie burvju vaardi, ka shis dzert paarstaas?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. decembris, 10:45:42 »
Ir brīnumzāles:
Latvijā tiek ražots unikāls aknu attīrītājs, kas glābj pat alkoholiķus un C hepatīta slimniekus
Epsorīns ir nopērkams Latvijā un tiek ražots Latvijā.
Tā ka lai tik mierīgi turpina dzert.

Atslēdzies tex

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. decembris, 10:48:40 »
Depends, kas baaciens šim ir, bet es vrb pat izietu uz pavisam radikālu mēru, t.sk. iespējams atpestot sevi no tādas sabiedrības... Kad atkal sūdzēsies par aknām, attraukt kko no sērijas "ek sīkums, ko nu tur, dzer tik tālāk un neķēpājies ar ārstiem, - ātrāk galus atdosi"...

Kaut kas no sērijas, kā ar veccilvēkiem, kas uzprasās uz uzmanību un kalpošanu un piesola iet kārties. Pietiek piedāvāt aiziet pēc buksiertroses, kā kāršanās tēma aizveras uz vairākiem gadiem ;)

Protams, būs panika: vai! kā tu drīksti nežēlot?!? mani naPadziņu ar pašnodzertām akniņām :D
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 09. decembris, 18:31:53 no pitons »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. decembris, 11:06:02 »
Ko tik nežēlīga, Tex.
Bet fakts, ka atslēgvārds ir pārstāt dzert. A to viņš nespēj, negrib..