Autors Tēma: Aizliegums smēķēt automašīnā  (Lasīts 26065 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Aizliegums smēķēt automašīnā
« Atbilde #45 : 2015. gada 09. decembris, 16:50:07 »
Šķaudīt nevajag aizliegt? Šķaudot aizveras acis, rokas uz stūres notrīc, skat, blakusjosla jau.
Absurds kkāds.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #46 : 2015. gada 09. decembris, 16:51:39 »
Neviens nav teicis, ka veselīga.
Dziesma tak nav par krekliem :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2015. gada 09. decembris, 16:53:18 »
Varbūt labāk atmetiet to smirdināšanos, tad arī jūs šādi likumi neuztrauks. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2015. gada 09. decembris, 16:54:13 »
Skaidrs, ka neveselīga. Bet kādēļ cīņa jāsāk no pakaļgala?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2015. gada 09. decembris, 16:56:46 »

Man aktuālāka pie stūres ir krēma roze klēpī, kādēļ sabiedrība no manis netiek pasargāta?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #50 : 2015. gada 09. decembris, 17:00:52 »

Mani neuztrauc pilnīgi nemaz.
Bet šitādiem auniem algu maksā no nodokļiem. Un kas zin- izveidos komisiju ar pāris mio budžetu, lai izpētītu pasažiera nikotīna propogandas ietekmi uz autovadìtāja dzimumdzīvi. Brauks pieredzes apmaiņas braucienos. Rīkos konferences.
Pieaicinās ekspertus. Iepirks mērierīces.
Pēc padsmit mio un 2 gadi secinās, ka likumprojekta virzīšana nav bijusi pārdomāta un ieteiks darba grupai to pārtaisīt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #51 : 2015. gada 09. decembris, 17:05:45 »
Mani neuztrauc smēķēšana, bet privātīpašuma tiesības. Savās mājās (t.sk. automašīnā) nevēlos būt ciemiņš.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2015. gada 09. decembris, 17:07:28 »
St c, hohma iz dziives... sensenos laikos, ieprieksheejaa dziivee bi man bamburiinkabriolets... nez kaads krenjkis piesitaas, ka noleemu uzpiipeet... (daru to 0.5-2x gadaa)... skatos- svaarkos siiks apaljsh caurums... njefig nesaprotu no kaa... liidz attaals rads saka- njefig piipeet mashiinaa... triis dienas pagaaja, liidz man pieleca ceelonjsakariiba...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #53 : 2015. gada 09. decembris, 18:01:17 »
Nekas, nekas, pieradīs. Kādreiz smēķēja lidmašīnās un vilcienos, ofisos un vestibilos. Tagad nevienam i prātā neienāk. Kad aizliedza smēķēt kafejnīcās un bāros, kas par hipišu sacēlās! Viss, izputēs visa sabiedriskā ēdināšana, neviens vairs neies! I kas? Nekas, nu jau kuro gadu kafejnīcās nesmēķējam un pasaule tādēļ nav bojā aizgājusi. Pamazām mazinās arī kūpināšana kāpņutelpās. Gan ar laiku arī smēķēšana mašīnās tiks uzskatīta par urlisma pazīmi.
Mani ir divreiz apturējusi CP par runāšanu pa telefonu. Tikpat labi var arī apturēt par smēķēšanu pie stūres. Viņiem, kā zināms, padod tikai iemeslu, par ko sodīt. Nebūs vairs tik komfortabli, ja jāuzmanās, ka neaptur.

P.S. Jā, jā, zinu - esmu maita. Man tik ļoti riebj tā smirdoņa, ka esmu gatava atbalstīt dajebkādus aizliegumus, kas smēķētājiem viņu netikumu apgrūtinātu. Jo manas tiesības neelpot to smirdoņu nav mazsvarīgākas par citu tiesībām smirdēt.

Nekas, nekas, gan jau arī kādam Tavam netikumam, biznesam, interesēm centīgie "visu aizliegt" pieķersies. Man tik ļoti riebj, ka man neļauj pat savā slēgtā telpā, darīt to, ko veikalā brīvi tirgo, ka esmu gatavs šādu aizliegumu atbalstītājiem jeb kādu viņiem sāpīgu aizliegumu piesaukt, ka tik ātrāk notiktos. Un pa trīs lāgi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #54 : 2015. gada 09. decembris, 18:25:05 »
Man arī riebj smēķētāji, bet vēl vairāk neieredzu stulbus aizliegumus jomās, kur tie nekādi nav vajadzīgi. Vispār neuzskatu, ka valstij būtu jājaucas tik privātās lietās.

Aizlieguma atbalstītājiem de'ļ tā, ka neieredz smēķēšanu: es arī neieredzu, bet aizliegumu neatbalstu, jo nakamreiz var aizliegt kko, kas man patīk darīt privātā rteritorijā.
St. c. savulaik uz administratīvo pavilka dzērāju pāri, kas Rīgā parciņā vnk pārojās. Būtu to darījuši iekš auto, nekur neuzvilktu, jo privātīpašums. Ja gribu tajā ielas malā pāroties, tā ir tikai mana un otras iesaistītās personas darīšana. Nav ko lūrēt iekšā pa svešiem logiem!
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 09. decembris, 18:37:32 no pitons »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #55 : 2015. gada 09. decembris, 18:35:18 »
Es ļoti ceru, ka nepiekopju un nepiekopšu tādu pretīgu, tik ļoti citiem cilvēkiem traucējošu netikumu, kāda ir smēķēšana. Un tāpat ceru nepalikt par tādu urlu, ka man būs pilnīgi pajāt par to, ka citi cieš no maniem netikumiem - kā diemžēl tas ir ar lielum lielo daļu pīpmaņu.

P.S. Pārošanās arī iekš auto, kurš ielas malā pieparkots, tiktu tieši tāpat pārtraukta.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #56 : 2015. gada 09. decembris, 18:44:10 »
Es ļoti ceru, ka nepiekopju un nepiekopšu tādu pretīgu, tik ļoti citiem cilvēkiem traucējošu netikumu, kāda ir smēķēšana. Un tāpat ceru nepalikt par tādu urlu, ka man būs pilnīgi pajāt par to, ka citi cieš no maniem netikumiem - kā diemžēl tas ir ar lielum lielo daļu pīpmaņu.

P.S. Pārošanās arī iekš auto, kurš ielas malā pieparkots, tiktu tieši tāpat pārtraukta.

AK APSAUKĀSIES, KAD ARGUMENTU NAFIG NAV? Ļoti klasiska pieeja, jau diagnoze, es teiktu. Es Tev jau savā mašīnā traucēju, tik ļoti Tu ciet? Tik sūdīgi privātajā dzīvē?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #57 : 2015. gada 09. decembris, 18:51:19 »
Es ļoti ceru, ka nepiekopju un nepiekopšu tādu pretīgu, tik ļoti citiem cilvēkiem traucējošu netikumu, ...

Nu kādu varbūt ļooooti traucē tavas smaržas. Nu aš pumpas metas!
Izdosim likumu, kas noteiks ar kādām smaržām Tev būs smaržoties!

Man nepatīk kāpņu telpā sajust kaimiņu gatavotās vakariņas.
Vajag aizliegt gatavot mājās!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2015. gada 09. decembris, 18:54:22 »
Es, Mao, teicu "lielum lielā daļa" nevis "visi". Ja Tu sevi šajā daļā ieskaiti, pats vainīgs, ne jau es. :)
Un man iet labi, paldies  :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #59 : 2015. gada 09. decembris, 18:54:27 »
Neko, cilvēki jau nesaprot, ka tabakas ierobežošanas lobijs ir tabakas ražotāji. Dzied pakaļ, kam popalo, ka tik var beidzot  kariņā iesaistīties. ASINIS, ASINIS!!!!