Autors Tēma: Aizliegums smēķēt automašīnā  (Lasīts 26214 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Aizliegums smēķēt automašīnā
« Atbilde #75 : 2015. gada 09. decembris, 20:46:37 »
Kādā veidā Tev traucē tas, ka kkādi Tev sveši ļautiņi savā auto pārojas? Ko Tev tas atņem? Neuzaicināja pievienoties?

Nepatīk, neskaties.

Tad jau jāaizliedz pāroties arī 1. stāvu dzīvokļos? Kā nekā kāds ziņkārīgs garāmgājējs, kas lūr iekšā pa svešiem logiem, var tikt "traumēts" (kgan diez vai vaiŗak kā jau ir...). Nu vai atļaut, bet tikai pie izslēgtas gaismas un gultā zem 3 segām tikai tautas vairošanas nolūkā.
MAN tak po. POLICIJA piesiesies. Zinu, jo piedzīvoju :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #76 : 2015. gada 09. decembris, 21:02:08 »
Imitēt rūpes par tautas veselību jau vislabāk čakarējot mazās zivis.
Ražotājiem, tirgotājiem jau klāt ķerties nevar, tie ir godajamī valsts kases papildinātāji.

Ja kāds vēl dzīvo ilūzijās, tad še pārsteigums - akcīzes nodokli tabakai nolobēja ražotājs, vēl talajos 80.tajos, vēl Amerikā. Šamie izdomāja, ka nedod dies, kādā valstī tiešām aizliegs tabaku un izdalīs mega līdzekļus smēķētāju profilaksei. Šausmas, bizness pa pakaļu, viena valsts aiz otras un tā - game over. Ko darīt? Izdarīt tā, lai valsts kasē nāktu tik nenormāli milzīgs šmulis no tabakas, lai nevienam vairs ne roka, ne kas cits neceltos, to aizliegt. Elementāri, Mendelson.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #77 : 2015. gada 09. decembris, 21:06:19 »
MAN tak po. POLICIJA piesiesies. Zinu, jo piedzīvoju :D

Nu, un kur taisnība? Prostās tūtas uz apvedceļa nekautrējoties tik pa mašīnām tusē, menti zin, piebrauc, arī patusē. A parasto tautu mierīgi - nevar, nedrīkst, neļausim, nebūs, nē neskauž - likums tāds... . WTF?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #78 : 2015. gada 09. decembris, 21:14:00 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #79 : 2015. gada 09. decembris, 21:19:21 »
Ja kāds vēl dzīvo ilūzijās, tad še pārsteigums - akcīzes nodokli tabakai nolobēja ražotājs, vēl talajos 80.tajos, vēl Amerikā. Šamie izdomāja, ka nedod dies, kādā valstī tiešām aizliegs tabaku un izdalīs mega līdzekļus smēķētāju profilaksei. Šausmas, bizness pa pakaļu, viena valsts aiz otras un tā - game over. Ko darīt? Izdarīt tā, lai valsts kasē nāktu tik nenormāli milzīgs šmulis no tabakas, lai nevienam vairs ne roka, ne kas cits neceltos, to aizliegt. Elementāri, Mendelson.

Nekādās ilūzijās nedzīvoju.Tieši par to mans koments.
Ja nesaproti pats vainīgs.  :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #80 : 2015. gada 09. decembris, 21:25:37 »
Man tanka komandieris lielās: "es visu laiku domāju, ka man vājš raksturs, pīpēt nenometīšu, kaut sit ar vāli. Nometu, tagad visi klausieties - nomest, jo jūs esat vāji raksturā." A mana pozīcija vienkārša, kā dēlis neēvelēts - Tu, umņik, savāc džekus, tas naudu nemaksā, telti salāpīt, lai mēs ūdenī neguļam X stundā un tad muti brūķē, huļis mēs nervozi pīpējam nakts vidū, nevis guļam, pirms kaujas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #81 : 2015. gada 09. decembris, 21:27:54 »

Nekādās ilūzijās nedzīvoju.Tieši par to mans koments.
Ja nesaproti pats vainīgs.  :)

Trešo reizi vienā diskusijā dzirdu - pats vainīgs. Pļurkc reāls.
A, ja nopietni - nesapratu?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #82 : 2015. gada 09. decembris, 21:34:58 »
Man tanka komandieris lielās: "es visu laiku domāju, ka man vājš raksturs, pīpēt nenometīšu, kaut sit ar vāli. Nometu, tagad visi klausieties - nomest, jo jūs esat vāji raksturā." A mana pozīcija vienkārša, kā dēlis neēvelēts - Tu, umņik, savāc džekus, tas naudu nemaksā, telti salāpīt, lai mēs ūdenī neguļam X stundā un tad muti brūķē, huļis mēs nervozi pīpējam nakts vidū, nevis guļam, pirms kaujas.

Domu sapratāt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #83 : 2015. gada 09. decembris, 21:36:18 »
tuk pārprata Mao, bet patiesībā Mao vien papildināja tuk-u ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #84 : 2015. gada 09. decembris, 21:39:21 »
Nu, Tu pārsteidz, kas Tev nepielec? Elementāri un prasti - NAUDA, līdz ar to etc.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #85 : 2015. gada 09. decembris, 21:43:35 »
Nu, Tu pārsteidz, kas Tev nepielec? Elementāri un prasti - NAUDA, līdz ar to etc.

OK

Atslēdzies Mao

« Atbilde #86 : 2015. gada 09. decembris, 22:20:41 »
Labi, aiztaisam dizpusu - smēķētājus drātēt pa ņe po čom ir lēti un banāli. Kas nepiekrīt - močī tālāk, es atbildēšu, ka pa maz neliekas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #87 : 2015. gada 09. decembris, 22:52:16 »
Nu Trix, nu....
Tēma par likumu, ar kuru grasās aizliegt smēķēt automašīnā, vai ne?
Arī tad, ja mašīnu lieto viens vienīgs cilvēks. Arī pasažieris ne.
Stāsts nav par ģimenes auto, par kura lietošanas noteikumiem vienojas ģimenē, arī ne par autobusu, taksi vai lidmašīnu.
Tā mašīna ir privātīpašums un ja viens vai vairāki pieauguši cilvēki to akceptē,lai tak smird!  Tevi šajā īpašumā neviens ar varu ciemos nevelk. Paver durvis, paosti. Nepatīk -ir citi varianti. Tieši tik vienkārši.
Un kāpēc valstij būtu jāierobežo smirdināties personīgi piederošā īpašumā?

Un Tu savai kolēģei ar sīko, kura lūdz pēc darba pa ceļam aizvest, jo, piemēram, sīkais pēc vizītes pie ārsta uz 1 kājas atlecis, konkrēti pateiksi - sorī, ejiet kājām, es SAVĀ mašīnā kā gribu tā pīpēju.
Un atverot mašīnas durvis, tava cigarešu smaka kā pielīmēta turas mašīnas iekšpusē un nekādi neizgāžas uz stāvvietā blakus apstājušās mašīnas iekāpjošo pasažieri?
Tieši tik vienkārši. tava smirdēšana nudien ierobežo arī apkārtējos, lai cik tev liktos, ka "nepatīk, neosti".

Tos, kas smēķē dzīvokļos, derētu ar galvu vircas bedrē paturēt. Smaka nesēž tavās 4 sienās, smaka nepazīst zemesgrāmatu un lien svešā īpašumā. Ja cilvēciņam pašam nepielec, ka ar savu nikotīna atkarību viņš gandē pats savu (un apkārtējo) veselību un pēcāk pieprasa bezmaksas medicīnu nopīpētajam rumpim - un ne tikai no saviem nodokļiem -, tad kādam tā smirdēšana ir jāpiegriež.

Jā, protams, piekrītu, ka valsts ir dir$ā, un ka jāpiegriež skābeklis būtu, sākot no augšas, nevis no apakšas, piekrītu, ka ir svarīgākas lietas, par ko vajadzētu domāt. Piekrītu, ka tos, kam no izpūtēja gāžas melni dūmi, būtu jāaptur un jāaizsūta tālāk kājām.
Daudz kam piekrītu.
Bet nepiekrītu, ka smēķētāja tiesības smēķēt ir lielākas par nesmēķētāju tiesībām elpot.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #88 : 2015. gada 09. decembris, 23:15:05 »
Man patīk lidostās tie smēķētāju stikla būri. Un lien tak tur iekšā cilvji uzpīpot tātad nopietna vajadzība..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #89 : 2015. gada 09. decembris, 23:16:53 »
Nu Trix, tu kā valdības rupors  ;) Kādēļ vieni pārāki par citiem?
Tad aizliedzam vēl lērumu lietu. Lai visiem ko elpot.
Man vienam bērnam ļoti smaga alerģija no kaķa sekrētiem. Tieši tādēļ iespringām
uz savu māju, bet kas tev dos-kaimiņu kaķi, nekas,ka bērns smok un no alergijas zālēm citas problēmas un atkal. citas zāles un problēmas un tā pa nebeidzamu apli.
Skolā nezini kuram blakus sēdināt... eh...

Man šī valdības ņemšanās šķiet vienkārši smieklīga.