Autors Tēma: Aizliegums smēķēt automašīnā  (Lasīts 26109 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Aizliegums smēķēt automašīnā
« Atbilde #105 : 2015. gada 10. decembris, 09:46:30 »

P.S
Atkārtoju vēlreiz- mani personīgi šis iespējamais likums nekādi nekrata.
Stāsts ir par to, ka es maksāju par savu īpašumu no savas kabatas, bet valsts grib regulēt kā man tajā būs uzvesties.

Sen jau regulē. Personīgo telefonu personīgajā automašīnā neļauj lietot.
Toties liek lietot drošības jostas. Sakiet lūdzu, ko, izņemot mani pašu, skar vai apdraud mana drošības jostu nelietošana?!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #106 : 2015. gada 10. decembris, 09:53:10 »
Labāk civilizācija būtu palikusi hipiju ērā - pīpējusi un dzērusi, dziedājusi un dejojusi, smējusies un ķīvējusies, gulējusi zem zvaigznēm un kopojusies. Nekas slikts nebūtu noticis.
Nē, nebūtu.
Jā, pīpējusi, arī visādus draņķus.
Nē, nav pierādīts.
Da ZB - lasiet vēlreiz tekstu par vagariem un vergiem...
Da saprotu jau, saprotu. Pret verdzību katrs sāk protestēt tad, kad tiek apdraudētas VIŅA PAŠA "saprātīgās robežas". Kad apliec drošības jostu, nejūties kā vergs? :D
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. decembris, 10:23:02 no Mao »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #107 : 2015. gada 10. decembris, 09:54:43 »
Toties liek lietot drošības jostas. Sakiet lūdzu, ko, izņemot mani pašu, skar vai apdraud mana drošības jostu nelietošana?!

Lab, šitie piemēri drusku no cita plaukta - es nesaprotu tos āžus/kazas, kas brīvroku sistēmu mūsdienās nespēj lietot.
Drošības jostas ļoti patīk arī apdrošinātājiem...
Es tā, virspusēji pieslēdzos, var arī izvērst, sliņķis piemetās...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #108 : 2015. gada 10. decembris, 09:58:53 »
Da saprotu jau, saprotu. Pret verdzību katrs sāk protestēt tad, kad tiek apdraudētas VIŅA PAŠA "saprātīgās robežas". Kad apliec drošības jostu, nejūties kā vergs? :D

Es gan cenšos čekot situāciju un protestēt saprāta un iespēju robežās arī,  ja man tuvo tiesības apdraud. Nu skaidrs, ne vienmēr sanāk.
Jostu lieku, jo esmu lidojis, uz vecumu pietiek.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #109 : 2015. gada 10. decembris, 10:00:33 »
Lab, šitie piemēri drusku no cita plaukta - es nesaprotu tos āžus/kazas, kas brīvroku sistēmu mūsdienās nespēj lietot.
Drošības jostas ļoti patīk arī apdrošinātājiem...
Es tā, virspusēji pieslēdzos, var arī izvērst, sliņķis piemetās...
Nu re, prijehaļi! Tev āži/kazas ar telefonu pie auss, a man - ar ļuļķi zobos! I kur "saprātīgo robežu" vilksim?

Bet jostām autiņā vajadzētu būt manai personīgai izvēlei, ne? Jo kuru krata? Gribu, situ pieri, mana. Aber nē, ar likumu tiek noteikts, ko man darīt manā personīgajā īpašumā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #110 : 2015. gada 10. decembris, 10:14:22 »
Nu re, prijehaļi! Tev āži/kazas ar telefonu pie auss, a man - ar ļuļķi zobos! I kur "saprātīgo robežu" vilksim?

Bet jostām autiņā vajadzētu būt manai personīgai izvēlei, ne? Jo kuru krata? Gribu, situ pieri, mana. Aber nē, ar likumu tiek noteikts, ko man darīt manā personīgajā īpašumā.

Gluži tā nebūs - es tak nebrūku virsū tiem telefonu rokā turētājiem, es apsmeju, ka nav pat pamēģinājuši visdrīzāk to brīvroku, a baigi lielie. Vēl būtiski, vai kārba mehānika, vai automāts. Ja tā padomā, arī smēķēšanai mašīnā būtisks kārbas veids.
Par jostām arī nav viennozīmīgi, jo ja es tādā nesprādzētā ieskrienu... , vai teiksim man pieder apdrošin. kantoris?
Arī par pīpmaņiem nav viennozīmīgi, tāpē jau viņus sadzen spec. rezervuāros.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #111 : 2015. gada 10. decembris, 10:19:47 »
nu i pierakstījuši... pīpmaņiem aktuāla tēma :D :D

manuprāt - tā kā šo ierosina VM, tad tas ir tikai par veselību, un nekādi nav saistīts ar satiksmes drošību, tāpēc analoģija ar runāšanu pa tālruni, ēšanu, dzeršanu, mīlēšanos, braukšanu bez jostas utt. nodarbēm pie stūres braucošai mašīnai - ir nepareiza. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #112 : 2015. gada 10. decembris, 10:26:25 »
nu i pierakstījuši... pīpmaņiem aktuāla tēma :D :D

manuprāt - tā kā šo ierosina VM, tad tas ir tikai par veselību, un nekādi nav saistīts ar satiksmes drošību, tāpēc analoģija ar runāšanu pa tālruni, ēšanu, dzeršanu, mīlēšanos, braukšanu bez jostas utt. nodarbēm pie stūres braucošai mašīnai - ir nepareiza. :)

Nu tad ir vispār auzās, caur drošību vēl ir kāda loģika to dabūt cauri, bet ja es pats savā būrī nevaru bendēties, kur tad lai es bendējos?

Atslēdzies tex

« Atbilde #113 : 2015. gada 10. decembris, 10:28:38 »
Nelietoju. Es redzu, kas notiek priekšā. Toties no sāna var ielidot jebkurā brīdī ķerts alkāns, piemēram. Sāniska trieciena gadījumā tieši nespēja aizlidot sāniski uz otru pusi arī var būt nāvējoša. Starpība ir tajā, ka to, kas notiek priekšā es varu kontrolēt, sānus - daudz mazāka varbūtība...

Ja nu gadījumā mani apsvērumi un lēmumi izrādīsies aplami, tad reāli ar savu lidojumu par tiem atbildēšu tikai es pati. Neviens cits no tā necietīs.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #114 : 2015. gada 10. decembris, 10:34:25 »
Nelietoju. Es redzu, kas notiek priekšā. Toties no sāna var ielidot jebkurā brīdī ķerts alkāns, piemēram. Sāniska trieciena gadījumā tieši nespēja aizlidot sāniski uz otru pusi arī var būt nāvējoša. Starpība ir tajā, ka to, kas notiek priekšā es varu kontrolēt, sānus - daudz mazāka varbūtība...

Ja nu gadījumā mani apsvērumi un lēmumi izrādīsies aplami, tad reāli ar savu lidojumu par tiem atbildēšu tikai es pati. Neviens cits no tā necietīs.

Nu labi, jocīgi, bet dari kā zini. A, ja ieskrien pakaļā? Iešu uzpīpēt...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #115 : 2015. gada 10. decembris, 10:55:54 »
Nu tad ir vispār auzās, caur drošību vēl ir kāda loģika to dabūt cauri, bet ja es pats savā būrī nevaru bendēties, kur tad lai es bendējos?

tieši to es arī saku!!

nu, ok kā pēdējais punkts argumentācijā arī drošība ir pieminēta, BET!! - tad vajadzētu pētījumu par CSN ar smēķīšiem mutē (varbūt drīzāk vajag līdzbraucējiem mutes aizlīmēt, lai uzmanību neovērš), kā arī aizliegumu pēc CSN uzpīpēt līdz ekspertīzes veikšanai :D :D, nu līdzīgi kā ar alko :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #116 : 2015. gada 10. decembris, 11:29:58 »
Es nesaprotu, kādēļ pret visu jācīnās ar aizliegumiem? Nu jā, kā tad naudiņu nopelnīs... Ja ar prātu, tad visu var panākt bez aizliegumiem.
Nu noliec cisternu ar narkotikām stacijas laukumā - ar brīvu pieeju. Tik līķus nevāc prom, lai vārtās un smird. Ātri būs gribētāju aptrūkums.
Pīpēt? Bet lūdzu! Šur tur pa kādam amputētam loceklim vai smukai, mellai plaušai no mordziņa izlikt apskatei. Pavemstīsies un pīpēšana pāries.
Drošības jostas? Da pie tiesību iegūšanas 2-3 nedēļas norukāt par sanitāru traumās (neiroloģijā) vai tai pašā mordziņā.... Kad pāris reizes savāks siltas bērna smadzenes pa autiņa stiklu, ij savus sīkos piešnallēs, ij vēl kaimiņa.
Nu tā kaučkā...
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #117 : 2015. gada 10. decembris, 11:31:54 »
Mīļā tauta! Nu, kaut atveriet Broma tēmas pieteikumā ievietoto linku un izlasiet - uzsvars tiek likts uz veselību. Citādi diskusija ne īsti par tēmu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #118 : 2015. gada 10. decembris, 12:31:56 »
Kur Trix ņēma kaķu nīdējus, vot nesapratu.
Bet nu, katrs jau spriež pēc sevis un izlasa, ko grib izlasīt.

Koments bija par tiesībām savā privātīpašumā dzivot kā pats vēlas, ari normāli elpot.
Bet nu ok, lai valdība regulē visu līdz sīkākajam pirdienam,
jo mazāk tautai jādomā, jo labāk. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #119 : 2015. gada 10. decembris, 13:20:33 »
Pie tam aizliegts ir tikai smēķēt. Zelēt un šņaukt tabaku nav aizliegts :D
SVIESC!