Autors Tēma: Aizliegums smēķēt automašīnā  (Lasīts 26113 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Aizliegums smēķēt automašīnā
« Atbilde #150 : 2016. gada 03. marts, 23:02:45 »
Nav taču grūti atšķirt smēķētāja mašīnu no nesmēķētāja.

Ne tur problēma - katram kāds cits jāapkaro, jāuzvar un uzvaras kaifā jāapņirdz, jo cilvēks zemiskāks, jo ātrāk atrod sev ienaidnieku ko zemot un zemot.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #151 : 2016. gada 03. marts, 23:07:03 »
Ne tur problēma - katram kāds cits jāapkaro, jāuzvar un uzvaras kaifā jāapņirdz, jo cilvēks zemiskāks, jo ātrāk atrod sev ienaidnieku ko zemot un zemot.
Skaidrā neiebraucu - kur vēl pazemošana uzradās?  :thinking:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #152 : 2016. gada 03. marts, 23:12:11 »
Viņa naktī mierīgi gulēšot, jo es vairs savā autiņā nepīpēšu (pirms tam loģiski bezmiegā locījās dēļ manis, va ne?)! Atradusi nelaimju sakni, nē, ne invalīdi, ne trūcīgās māmiņas - autopīpmaņi.  :rofl: :taunt: :thumbsup: :clap: :thumbsup: :talking: :rofl: :clap:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #153 : 2016. gada 03. marts, 23:23:23 »
Viņa naktī mierīgi gulēšot, jo es vairs savā autiņā nepīpēšu (pirms tam loģiski bezmiegā locījās dēļ manis, va ne?)! Atradusi nelaimju sakni, nē, ne invalīdi, ne trūcīgās māmiņas - autopīpmaņi.  :rofl: :taunt: :thumbsup: :clap: :thumbsup: :talking: :rofl: :clap:
Mani visā šitajā sāgā visvairāk smīdina tā taisnošanās ar to, ka nepīpētājs var nopirkt pīpmaņa mašīnu un saslimt. Tas ir vnk wtf arguments. Kas liek pirkt lietotu, ja tāda paranoja? Naudas nepietiek jaunai no salona? Brauc ar busu, tur nav piepīpēts!
Varētu padomāt, ka ja es šodien pārstāšu pīpēt mašīnā, man pēkšņi viss tas, kas tur jau ir savilcies, no turienes pazudīs :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #154 : 2016. gada 03. marts, 23:33:25 »
Visu fašistu iegansti ir baltiem diegiem šūti un būtībā saucās - genocīds pret savādākiem. Racionāli priekšlikumi, pārejas noteikumi, kompensācijas - nulle, tik ņirgt un šaut. Fu - dješovkas. :veee: :veee: :veee:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #155 : 2016. gada 04. marts, 08:02:06 »
Pag, pag, nesapratu - Tev kkāda kompensācija vēl pienāktos par smēķēšanas ierobežošanu da jebkādā vietā?  :evil:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #156 : 2016. gada 04. marts, 08:19:57 »
Solīdi cilvēki, ja ko noliedz, padomā ko likt pretī. Apbrauc Rīgas raj, cik pitstopiem ir betona bluķi priekšā? Visiem.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #157 : 2016. gada 04. marts, 08:23:45 »
Spriežot pēc saviem un kolēģu smēķēšanas paradumiem, vidējais biežums ir ik pēc 1-1.5h. Ja ir kaut kas megaaizraujošs kodarīt vai apstākļi spiež - vēl retāk. Vai šajā laikā nav iespējams atrast nevienu vietu, kur būtu atļauts (nebūtu aizliegts) to darīt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #158 : 2016. gada 04. marts, 08:36:19 »
Solīdi cilvēki, ja ko noliedz, padomā ko likt pretī. Apbrauc Rīgas raj, cik pitstopiem ir betona bluķi priekšā? Visiem.
Saki? Neesmu pamanījusi. Bet vispār man šķiet, ka, ja es varu atrast kur apstāties, lai zaļo pieturu uzrīkotu (un tam vairāk priekšnoteikumu vajag, kā vienkārši iespēja apturēt auto), tad gan jau var arī atrast iespēju apstāties pīppauzei. Tiesa, ja jāpīpē nonstopā, katru cigareti aizdedzinot no iepriekšējās, tad necik tālu tā neaizbrauksi. Ek, nabaga pīpmaņi.
Nu nekreņķējieties, uz sitiena jau nemainīsies pa lielam nekas. Būs tāpat kā ar ātruma pārsniegšanu - darīt var, bet reiz pa reizei par to jāsamaksā.
Bet ceru, ka ar laiku pamazām mainīsies sabiedriskā doma un pīpēšana ne tikai automašīnās, bet vispār, tiks uzskatīta par civilizētam cilvēkam nepiedienošu urlismu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #159 : 2016. gada 04. marts, 08:46:47 »
Man ļoti patīk Visi LV pieņemtie smēķēšanas ierobežojumi, tikai ne šis, pēdējais, šis ir neloģisks, ar baltu diegu argumentiem.

Bet, ja, piem., jāsalīdzina Austrija un Latvija šajā jomā, tad Latvijā līdz smēķēšanas urlismam - ai, cik tālu! Austrijā smēķē daudz, visu vecumu un dzimumu cilvēki, ar maziem izņēmumiem (veikali, iestādes) visur! Ar šausmīgām diskusijām un protestiem, bet tomēr pieņēma likumu, ka kafejnīcās tagad jābūt nodalītai smēķētāju un nesmēķētāju zonai. Bet tas dažreiz pat īsti nedarbojas, jo tas nav izdarīts tik kvalitatīvi - dūmi tāpat nesmēķētāju pusē jūtami, vai arī smēķētāji vai apkalpojošais personāls skraidot kārtīgi neaizver durvis ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #160 : 2016. gada 04. marts, 08:51:37 »
Tomēr smieklīgs tas likums...
Bet ja smēķētājs grib pārdot savu piepīpēto dzīvokli vai māju nevis auto???
Kurš rūpējas par to pircēju? Nav konsekvences...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #161 : 2016. gada 04. marts, 08:52:43 »
Čurā jau ar pieklājīgi ļaudis tikai šim nolūkam īpaši paredzētās vietās...

Smēķēšanu, tāpat kā čurāšanu, tam speciāli nepardzētās vietās - jā, uzskatu par urlismu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #162 : 2016. gada 04. marts, 08:56:31 »
Nu re, vismaz kaut kur mēs esam tikuši tālāk par veco Eiropu. Bija jau arī mums tās "dalītās zonas'', atceraties? - pie šitā galdiņa nedrīkst, pie tā tur blakus drīkst - formāli un smieklīgi, protams,  jo tas dūms jau nekādas robežas neievēro. Bet, kā "pārejas noteikumi" uz pilnīgu smēķēšanas aizliegumu sabiedriskās ēdināšanas telpās, ir ok.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #163 : 2016. gada 04. marts, 08:58:04 »
Tomēr smieklīgs tas likums...
Bet ja smēķētājs grib pārdot savu piepīpēto dzīvokli vai māju nevis auto???
Kurš rūpējas par to pircēju? Nav konsekvences...
Nešķiet pilnīgi absurdi?
Tev taču neviens nespiež pirkt ne konkrētu dzīvokli, ne auto.
Kas tas vispār par atgumentu, ka citi ar tajā auto var braukt vai to nopirkt?
Ar stobru pie galvas stāv?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #164 : 2016. gada 04. marts, 09:02:24 »
Par to arī texts .