Autors Tēma: Apģērba ietekme uz dzīvi  (Lasīts 9308 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Apģērba ietekme uz dzīvi
« : 2015. gada 09. decembris, 20:06:37 »
Es te ietekmējos no džempertēmas...
Tas, ka rupja adījuma džemperi kārnu čali padara bišku plecīgāku un vīrišķīgāku, nu tā jau klasika. Tāpat kā smaiļpapēžu kurpītes padara kļamzu par sievieti.
Situācijas un tēmas raksturojumam. Ir vinotaļ jauks čalis. Bet ar meitenēm - nu nekādi neveicas. Vienīgā vaina čalim - patīk valkāt ūziņas ar atkarenu pakaļu un šauras no ceļgala uz leju... Čalis muskuļots un ar prātu arī it kā apdalīts nav. Taču pats sevi no mugurpuses neredz. A tur - skats pa rubli. Jo muskuļotās kājas, noļukušais dibens un šaurās bikšu staras kopsummā dod resna lempja ar x-veida kājelēm iespaidu... Delikāti šito pārrunājām pie pivčika glāzes dārzā. Skatos - čalis nomainījis garderobi un nākamajā tusiņā ar peluku padusē smaidīgs cepina vistu spārniņus... Nu jā, man vislabākais kompliments pēdējos 10 gados (no tā čaļa) - BBBB muterīt, Jūs esat viena feina dāma!
Cik atceros, tad viens no fuj kritērijiem bija un ir melnas  (brūnas utt. tumšas) kokvilnas zeķes daktera baltajās darba šļūcenēs (sabo)....
Kā jums ar fuj apģērbā?
Visus sakost!

Atslēdzies Lynx

Re: Apģērba ietekme uz dzīvi
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. decembris, 20:31:51 »
Ir shaadas taadas lietas. Kas uz sitien naak praataa. Sievieteem - tauku krocinjas, kas attieciigi ieteerptas vareetu buut pat piikantas, iespiileetas shauraa apgjeerbaa. Iipashi dzinsi ar zemo jostasvietu, pliki tauki veljas paari. Par rumpja tureeshanu formaa nerunaaju shobriid.
Viirieshiem - vasaraa shorti, zekjes liidz puslielam un sandales. Muaaaaa....
Par zekjeem runaajot, man saakumaa bija paarsteigums, ka Itaalijaa viirieshi biezhi valkaa nevis iisaas zekjes, bet taadas liidz celim. Pie tam visaas variaacijaas - saakot no ljoooti smalkaam  liidz prastaam kokvilnas. Jautaaju kaapeec. Izraadaas, ja viirietim seezhot starp zekji un bikshu galu plika kaaja reegojas, tas skaitaas sliktais stils. Ja zem dzinsiem veel kaut kaa, tad pie uzvalka - pilniigi garaam. Veel viens iemesls esot - kaaju asinsvadiem labaak, ja zekju gumija zem celja, nevis virs potiites. Cik tur taisniiba, nezinu. Lai klaatesoshie doki skaidro.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. decembris, 20:40:37 »
Man nepatīk klasika - zeķes pie sandalēm, zeķu nesaderība ar apaviem, džemperi biksēs, pārak īsas bikses, ja nav domātas kā īsas bikses, pārak milzīgs apģērbs sīkam vīrietim

Sievietēm - pārāk sacakināts, saraibināts, "krievisks" stils. Vai otrādi - klamzīgs, bezformīgs "ono" bezstils.

Bet vispār - ja drēbes, apavi, aksesuāri nesaskan stilā

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. decembris, 21:50:31 »
ZEĶES AR SANDELĒM NEAPSPRIEDĪŠU, JO TĀ NAV MODE. Savukārt no modies brēcieniem - ar dēlu bij disputs. Pļūtenes kājās (nu ar tozemo stakli), baigais džeks? No sākuma kaujinieciski pretojās, tad nopirkam uzvalku, pirmo, un izgājām tautās. Zaķi visi apgāzās. Problēma atrisināta.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2015. gada 09. decembris, 21:54:17 »
Es vienreiz uz mega tusu savējo krogā atbraucu treniņtērpā, nē - ne Adidas. Džeki ierēca, un? Klopei visgatavākais biju es...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 09. decembris, 22:16:58 »
Nu, ja par zaķiem, :) tad tiem nevajadzētu “ skatīt vīru no cepures “, ka neiegrābjas.  ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 09. decembris, 22:23:14 »
Neuzskatu,ka apģērbam ir ietekme uz dzīvi.
Vienīgais fui ir tad,ja neģērbjas atbilstoši ieņemamajam statusam darbā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2015. gada 09. decembris, 22:25:28 »
Pilnīgi viss vienalga. Jā, tās zemās stakles puisiešiem neglīti, bet man jau viņi nav jāprec.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2015. gada 09. decembris, 22:26:25 »
Oi, mēs ar Nāru gandrīz vienlaicīgi..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. decembris, 00:05:40 »
par ietekmi uz dzīvi, tagad nespriedīšu  :o ..gan jau ka ir...jā, drošvien,ka ir  :confused: ...nenoliedzami (hm..turpinu iebraukt domā) :o

bet par sevi...man grūti pateikt,kas mani tracinātu vai traucētu..nekas īpaši,jo to,kas nepatīk pat neievēroju vai nevēršu tam uzmanību...nu nepiesienos vien vārdsakot..
zinu kas patīk, vai arī,ko ievēroju- krāsainus cilvēkus- kundzītes raibos brunčos, meitenes plandošās kleitās, puišus puķainos kreklos... patīk trakas frizūras..patīk jancīgas kurpes un zābaki..patīk oriģinālas rotas, patīk indiešu kleitas...
tikai tas viss balansē uz robežas..jo, var nokrāsot zaļus matus  :* un var būt tāādi zaļi mati  :rat: :facepalm:

domājot par tēmu... ir paziņās meitene(oky..jau laikam 45viņai) un viņai visi apģērbi melni....!!!!!! un tikai ..un nekā cita garderobē naf un nav bijis..kadreiz senos laikos mēģinājām visādi -nu noperc, nu pamēģini,nu uzlaiko...vsjo nipakam...
tad viņai tur bija dažas traģēdijas dzīvē, un sakam: nu nomaini. Laikam uz kādu brīdi ieviesa pa citai blūzītei..bet nekā..pēc briža atpakaļ..viss melnā..
godigsakot manis pēc viņai skapī vareja būt tikai viens melns kitelītis ar to arī pietiktu,jo viens pīpis vai viņa mainija kleitas vai nemainīja..no malas to nevarēja redzēt ...
cik laimīga vai nelaimīga arī var minēt ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. decembris, 03:01:53 »
Manai estētiskajai dvēselei piemetas panikas lēkme, kad redzu plānus legingus uzstieptus uz milzīga, celulītaina dibena. Būtu vismaz kāda tunika pāri.. Zinu, jau zinu, ka problēma mana, ne viņu. :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. decembris, 06:44:37 »
ja topiku lasām tā, kā uzrakstīts, nevis par patīk/nepatīk, tad... smalkajos veikalos ir manāma atšķirība ieiet smalka dizaina itāļu ādas mētelītī vai parastās džinsās un džemperītī. pirmajā gadījumā pārdvēja uzreiz kļūst par labāko draudzeni... :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. decembris, 07:49:09 »
Neticu,ka apģērba maiņa kretīnu padarīs par iekārojamu puisi un arī otrādi,ja par Cammas stāstu.
Džemperi vīriešiem nekad nav palikuši,nekādi.
Melns apģērbs ir super - ar visu var saskaņot,var gadiem nēsāt vienu apģērbu un neviens nepamanīs,var labi noslēpties.
Ko es nesaprotu - ka sievietes ikdienā nēsā drēbes ar dekoltē un vispār īsti to nevaru pieņemt.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. decembris, 07:58:11 no Nāra »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. decembris, 08:33:08 »
Ir gan apģērbs būtisks, jo veido pirmo iespaidu par cilvēku.

Man kādreiz darbā par IT speciālistu strādāja ļoti simpātisks puisis, taču drēbes viņam bija šausmīgas. Dāmas sačukstējās, ka smuki saģērbtu puisi un viņš būtu kā konfektīte.  ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. decembris, 08:58:08 »
Apģērbs ļoti ietekmē, bet kabatu saturs var ātri mainīt pirmo iespaidu. :)

90-un kaukāc. Rīgā atvēries viens no autosaloniem.
Džeki tajā ierodas meža drēbēs un viegli iereibuši. Staigā, pēta... Pie šiem pienāk pārdevējs un laikam jau grib stumt ārā.
Viens norāda uz auto un saka: Gribam šito Landroveri(?).
Pārdevēja sejā grūti noslēpjams ņirdziens.
-Jaaaaankaaaaa, nes šurp...
     Janka atnes un uz galda nomet "setku" piestūķētu ar dolāriem.
-Paņem cik Tev vajag un alikumu ieliec salonā...
- ..emmm.. Jums kafiju, tēju..
- šņabi. Der arī konjaks.
-...apsēžaties lūdzu un uzgaidiet

:D