Autors Tēma: Ugunsgrēks - vienalga, skatāmies vai tikai lasām anotācijas  (Lasīts 27947 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Ugunsgrēks - vienalga skatamies vai tikai lasam anotācijas
« Atbilde #165 : 2015. gada 20. janvāris, 10:09:56 »
Es arī vakar kā senos laikos - noskatījos tiešraidi!

Rafalsons tiešām pelnījis 11 ! Bez visām pārējām ainām par citām tēmām, bet kā viņš spēlē i iekāres pārņemtu mačo, i vakardienas sagrāvi !!

Dana ir traki smuka. Kāpēc viņa tā rīkojas, to es neesmu sekojusi līdzi, bet - izskats arī ir uz 11! Nedaudz no Zudušo laiku citējot.

Bet ko es nesaprotu - kāpēc Sofijas uznāciens bija jāpadara tiiiiik stulbs- dūda uzvelk masku, paņem pizdoli , šauj, pie tam uz diviem, skaidrs, ka trāpīs vismaz vienam, un - pēc tam ķērkdama skrien pa gaiteni - mīļais, mīļais, aiaiaiai!!!  Ja vēl Viesturs būtu ar brūti gājis un šī būtu šāvusi pa brūti, bet trāpītu savam līgavainim, tad vēl....  Kaut gan - nupat iedo`majos, varbūt tāds būs attaisnojums, ka šī iedomājusies, ka baltajā naktskreklā tērptais ir sieviete:)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #166 : 2015. gada 20. janvāris, 11:24:31 »
Noteikti oriģinālā bija plānots likvidēt Viesturu. Tauta intenretā sacepās un vajadz\eja izgrozīties, lai šis paliktu, jo ar Edjiku nepavilktu  seriālu

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #167 : 2015. gada 20. janvāris, 11:32:44 »
Tad taču varēja Edjiku novākt :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #168 : 2015. gada 20. janvāris, 11:43:37 »
Jā, un lai pareizais Visturs pēc tam uzreiz blondīni plicijai atdod? Šitā sižetu neattīstīsi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #169 : 2015. gada 20. janvāris, 12:04:17 »
murgaini
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

« Atbilde #170 : 2015. gada 20. janvāris, 13:56:31 »
vai kāds, kas vairāk ir sekojis līdzi, var pateikt, kas tad tai danai ir aiz ādas? tikai naudas dēļ viņai tas vadims?
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #171 : 2015. gada 20. janvāris, 14:21:01 »
vai kāds, kas vairāk ir sekojis līdzi, var pateikt, kas tad tai danai ir aiz ādas? tikai naudas dēļ viņai tas vadims?
aizsardzībai no Gata un Omes
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

ēvele

• Viesi
« Atbilde #172 : 2015. gada 20. janvāris, 14:21:16 »
Skatījos, kaut pagājušsezon biju pārtraukusi, jo apnika. Sapratu, ka skatīšos, kad tiešām nebūs nekā cita , ko darīt, jo bija garlaicīgi.
Dana - smuka? Kā gan atšķiras cilvēku uzskati par smukumu, man viņa neliekas smuka, tad jau Rusalka smukāka. Kas Danai aiz ādas? Domāju, to nezina pat scenārija rakstītāji :D  Laikam taisās visu laiku dod zāles jeb varbūt viņa nezina, ka laulībā ar vīru reizēm arī jāguļ :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #173 : 2015. gada 20. janvāris, 17:43:00 »
Man neliekas nekas nesaprotams, bagāts, aizsargājošs vīrs, kāpēc ne. Tikai jādomā veidi, kā izvairīties no seksa.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #174 : 2015. gada 20. janvāris, 17:43:44 »
Aizsargājošs - no bijušā vīra radiem, jo Vadimam labāki kačoki :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #175 : 2015. gada 20. janvāris, 19:26:40 »
Danas skaistumu arī nesaskatu - augums lielisks, bet pārējais man šķiet kaitinošs :( Un man neskauž :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #176 : 2015. gada 20. janvāris, 20:02:54 »
Man Dana liekas pasmuka, bet ne skaistule. tad jau jaunais personāžs Elīnas Dzelmes izpildījumā noteikti skaistāka. Mani kaitināja tas Danas stulbums -jābauc uz ārzemēm, bet viņa miegazāles pieber, lai izvairītos no seksa. Turklāt atceraties, ar ko viņa jaunībā ir nodarbojusies pēc scenārija? Ar prostitūciju..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #177 : 2015. gada 20. janvāris, 20:07:00 »
Es pieļauju, ka mans aizkaitinājums pamatojas uz Kas te? Es te ... vai kā to sauc ....

Stulbi - fakkts, bet mani reizēm kaitina arī viņas balss ...  :blushing:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #178 : 2015. gada 20. janvāris, 20:07:06 »
Nevis miega, bet nestāvumzāles ;)

« Atbilde #179 : 2015. gada 20. janvāris, 20:10:18 »
vo, vo - par to prostitūciju es ar atcerējos  :blushing:  Vai arī viņa grasās viņu labi ātri tajās Maldivās noindēt un kļūt par bagātu atraitni. Nevar takš visu atlikušo mūžu viņam tās "uz pussešiem" zāles stumt iekšā 3x dienā.  Un Vadims ar stulbenis - nu kura, turklāt iepriekš jau vienreiz precējusies sieviete mūsdienās vēl laužas un pirms kāzām ni un ni - es viņa vietā gan aizdomātos par motīviem  :fryingpan: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!