Autors Tēma: Ugunsgrēks - vienalga, skatāmies vai tikai lasām anotācijas  (Lasīts 27942 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Ugunsgrēks - vienalga skatamies vai tikai lasam anotācijas
« Atbilde #180 : 2015. gada 20. janvāris, 21:35:56 »
Arī fakts. Nav jau nevainīga meitene, kam savu nevainību līdz kāzām taupīt..pat ja tā  būtu mūsdienās pieņemts. Losis Vadims, skaidrs, ka viņa viņu aptīs ap pirkstu. Bet kā par aktrisi es par viņu nevaru teikt neviena slikta vārda, šobrīd NT viena no spēcīgākajām Lūriņas paaudzes aktrisēm. Jo vairāk, ka Liene Gāliņa nezkāpēc šobrīd ārštatā tikai.

« Atbilde #181 : 2015. gada 20. janvāris, 21:43:26 »
O, šodienas sērijā es atkal lieliski izklaidējos - toč vajag Dīci un Dzelmi salikt pārī, lai viņi ar vienādi kokainiem ģīmjiem un stīvām izteiksmēm mēģina dabūties  :rofl:  Dabiskas histērijas Dzelmei toč nepadodas

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #182 : 2015. gada 21. janvāris, 00:02:21 »
Sofija riktīgi sapucēta, nav skopojušies, ne kā citiem vienās biksēs jāstaigā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #183 : 2015. gada 21. janvāris, 08:07:16 »
Meitenes, kas pretendē uz galvenajām varonēm, smuki pucē. Droši vien, ka sieviešu šmotku veikali neskopojas ar "produktu izvietošanu", jo seriāla mērķauditorija kā reiz. A večiem... nu ko tur - 10 gadi vienā ādas praķī ir gana normāli :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #184 : 2015. gada 21. janvāris, 09:31:51 »
MAn, tieši otrādi, Sofijas tēlotāja likās daudz atvērtāka kā dažā labā lomā uz skatuves. :) 
Vienīgi scenāristi jau nu gan varēja pierakstīt pie darbības apraksta "Sofija apsēžas gultā līdzās guļošajam Viesturm, bet NEPURINA viņu! Un vismaz noteikti ne aiz labā pleca!"

Un vēl - man radās aizdomas, ka šīs šāviens būs pasprūdījis vaļā Viesturam rokas nervus vai kā nu tā vaina viņam saucās un viņš atgūs rokas kustīgumu!

Ā, un es pat vienreiz sirsnīgi sasmējos! Sērijas beigās, kur mazajos kadriņos rādīja šodienas anotāciju, Fēlikss ar to savu "Smilga zvana. No čemodāna" :):)
Un vispār - tā kā vakar/aizvakar noskatījos sērijas no A līddz Z, pieķeru sevi pie šausmīgas emocijas - man Ķesteris likās gluži ciešams. Neticami - es un kaut ko tādu padomāju....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #185 : 2015. gada 21. janvāris, 09:39:15 »
Jā, sašautu cilvēku purināt - tas bija labi pārdomāts...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #186 : 2015. gada 21. janvāris, 10:30:19 »
Protams, ka Dzelmei ir daudz dzīvāka mīmika nekā piem.Tropai. Jūtams, ka vēl nav īsti iespēlējusies, brīžiem nedaudz samākslota, bet būs o.k.
Nu bet tas, ka seriāla scenārijā daudz lažas un robu, tas jau skaidrs un sen izrunāts.

« Atbilde #187 : 2015. gada 21. janvāris, 18:12:29 »
Man atkal liekas, ka uz Dzelmes fona pat Tropa sāk izskatītie pēc īstas Sāras Bernāras  :cool:  vai arī pie otrās es jau vienkārši esmu pieradusi  :rofl:

To purināšanu tieši aiz sašautās vietas pat mans māmuķis bija pamanījis, kaut gan viņa pie TV lielākoties snauž, nevis skatās  :)     

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #188 : 2015. gada 21. janvāris, 18:19:28 »
Par gaumi protams, nestrīdas, bet Dzelmei patiešām smalki sejas panti, kamēr Tropai apaļš visai parastas meičas ģīmis un savienojumā ar to, ka bieži spīd un ir bez dzīvas mīmikas, man vnk besī. Pēdējā sērijā ieskaitot.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #189 : 2015. gada 21. janvāris, 18:39:23 »
Man arii tiiri vizuaali Dzelme nelikas skaista, jau tad, ka Dzhilis appreceeja, veel pabriiniijos toreiz, ka ne visai gliitu meichu apprec. Tiesa, vinja sevi pasniedza, kaa nezin ko. Pret Tropas izskatu nav ne mazaako pretenziju. 

ēvele

• Viesi
« Atbilde #190 : 2015. gada 21. janvāris, 19:29:16 »

Man arii tiiri vizuaali Dzelme nelikas skaista, jau tad, ka Dzhilis appreceeja, veel pabriiniijos toreiz, ka ne visai gliitu meichu apprec. Tiesa, vinja sevi pasniedza, kaa nezin ko. Pret Tropas izskatu nav ne mazaako pretenziju. 

Man atī Tropa liekas parasta un nekāda, bet Dzelme smuka. Hallo.kāds Džilis pats izskatās :D Un Kāda bija Rukšāne un dakfeiss Binnija :D Dzelme ir vissmukākā no viņa sievām.
Līdzsvaram piebildīšu, ka es arī esmu nekāda :D, tāpēc varu aprunāt :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #191 : 2015. gada 21. janvāris, 19:44:57 »
Patīkami, ka piekrīti par Dzelmi. Sīkums, bet patīkami. :)

« Atbilde #192 : 2015. gada 21. janvāris, 19:46:14 »
Vispār jau es runāju par abu meiteņu aktiermeistarību, nevis tīri vizuālo "bildi" -- pēc izskata man viņas abas liekas visnotaļ glītas, un Dana arī  :rofl: 
Patīk, ka ir ieviesies nedaudz reālisma - Viesturam ir pāris dienu veci bārdas rugāji, kā jau pieklājas, ja cilvēks kādu laiku ir pavadījis slimības gultā  :thumbsup:       

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #193 : 2015. gada 21. janvāris, 19:50:32 »
Jeez, cik mums atshkjiriiga uztvere tiiri vizuaali. Binnija un Rukshaane man liekas smukas.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #194 : 2015. gada 21. janvāris, 20:20:58 »
Saprotu, ka offtopiks, bet attiecībā uz šo
Citāts
Binnija un Rukshaane man liekas smukas.
teikšu, ka Binnija nē, bet Rukšāne šķiet piemīlīga.

Un Tropai, pa manam, ir nevis apaļa, bet kvadrātveida seja - ļoti izteikti žokļi. Un man viņa šķiet smukāka par Dzelmi... :D A par tēlošanu - tagad tur jau tāds sviests, ka nevar saprast kā tēlot, lai izskatītos dabiski :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck