Autors Tēma: Ugunsgrēks - vienalga, skatāmies vai tikai lasām anotācijas  (Lasīts 28041 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Ugunsgrēks - vienalga skatamies vai tikai lasam anotācijas
« Atbilde #195 : 2015. gada 21. janvāris, 20:27:09 »
Ja par teeloshanu, tad Tropa ir izcili dabiska. Taadu pozitiivu teelu ir gruuti iedziivinaat, vinja ir dabiska, ietureeta un neko nepaarspiilee. Pashas tak agraak spljaudiijaaties par Elizabetes njaudeeshanu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #196 : 2015. gada 21. janvāris, 20:27:17 »
Anyway -apaļa vai kvadrātveida seja  - jau nu gan nekad nav skaitījusies skaistuma etalons, maigi izsakoties, bet klasiskais ovāls gan. :finger:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #197 : 2015. gada 21. janvāris, 20:29:47 »
Vo tad es i briesmonis - man apalja seja. Nu ja vieniigais truukums ir nepareiza sejas forma. . Man atkal Dzelmes sejas forma liekas negliita.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #198 : 2015. gada 21. janvāris, 20:31:34 »
Bet man Dzelmei deguns nepatīk :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #199 : 2015. gada 21. janvāris, 20:33:48 »
Tu jau neesi aktrise, bet aktrrisēm jau nu gan jābūt skaistām pēc maniem uzskatiem :), protams visādām, bet labāk tomēr skaistām un aktieriem vēlams, arī. ;) Vrb tāpēc ka pati esmu Narcise, tā uzskatu.  :cool:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #200 : 2015. gada 21. janvāris, 20:35:27 »
Man nekad nav licies, ka apalja seja ir negliituma paziime.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #201 : 2015. gada 21. janvāris, 20:39:03 »
Un aktrises arii ir dazhaadas, taapat aktieri.. Vai tad Merila Striipa ir kaads skaistuma etalons? Un Beta Midlere vai Barbara Streizande. Dzeks Nikolsons vai Denijs De Vito, kaadi tik nav, un visiem vinjiem ir sava vieta. Taada Guna Zarinja tad vispaar var nokapt no skatuves, ja jau aktriseem jaabuut skaistaam.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #202 : 2015. gada 21. janvāris, 20:42:37 »
Es to teicu ar nelielu humora piedevu, - neuztver tik nopietni. Narcisēm savas īpatnības -kategoriskākas uz vizuālo. ;) Un Gunu Zariņu es dievinu, neskatoties ne uz ko.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #203 : 2015. gada 21. janvāris, 21:09:37 »
Nu ok.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #204 : 2015. gada 22. janvāris, 16:48:37 »
Mēģināju skatīties, jo nebija nekas ko darīt, bet pat tādā izmisuma brīdī nogarlaikojos, tā ka lieku punktu, kaut biju uzticīga seriālam visus gadus. Ardievu, UG :prozit:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #205 : 2015. gada 22. janvāris, 17:28:26 »
Vot taa, to buutu jaauzzina UG veidotaajiem, ka tik uzticiigs skatiitaajs kaa eevele pieliek punktu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #206 : 2015. gada 22. janvāris, 21:21:44 »
Mangust, šovakar speciāli izpētīju Ievas (I.Tropas) žokļus. Ir gan jā, -tādi vareni padevušies. :no:   Bet sieviete jau nav nekāds bultterjers, ka lieli žokļi darītu viņu skaistāku. :P

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #207 : 2015. gada 22. janvāris, 22:43:49 »
Vai tad teicu, ka tas skaistuma garants?

Amerikāņiem gan diezgan daudziem izteikti izteikti žokļi (un ne tikai komiksu varoņiem, kam viss spēks reizēm šķiet žokļos), arī aktrisēm, piem, Tifanijai Amberai Tīsenai (nu tai kas Glābējzvanā bija), Lindai Hamiltonei iz Terminatora. Vai dikti smukas, nezinu, bet neglītenes arī nav. Ja visas būs štancētas pēc viena fasona, smukums zudīs vienveidībā. Nu tādā pašā, kā šovos, kur dāmas tiek uztjūnētas ne tikai ar apģērba un kosmētikas, bet arī plastisko operāciju palīdzību... beigās visas vienādas sanāk - uzpūstas lūpiņas, taisni mazi degunteļi, izcelti vaigukauli...

Bet vispār man Tropa šķiet pievilcīga, pietiekami smalku seju ar visiem žokļiem. :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

ēvele

• Viesi
« Atbilde #208 : 2015. gada 22. janvāris, 22:48:40 »
Robusta seja, neglīti zobi, bez krūtīm. Kauns pašai, bet rakstu to par Tropu. Tagad viņa skaisti uzkrāsota un saģērbta, bet sākuma sērijās bija pat neglīta. Bet Dzelme smuka vienmēr, tāds standartsmukums ir gan, bet ir. Smieklīgi, par ko mēs te, būtu vismaz vīriešus apspriedušas :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #209 : 2015. gada 22. janvāris, 23:12:38 »
Ēvele, esmu par Tevi augstās domās,  un ne tikai pateicoties Tavai humora izjūtai, bet arī izpratnei par sievietes skaistumu vai ko pretēju..
 ;)