Autors Tēma: Ugunsgrēks - vienalga, skatāmies vai tikai lasām anotācijas  (Lasīts 27777 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Ugunsgrēks - vienalga skatamies vai tikai lasam anotācijas
« Atbilde #45 : 2014. gada 20. oktobris, 15:52:51 »
Minne

Ko tur liegties, nav vērts.... gadās arī tā  :angel:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #46 : 2014. gada 20. oktobris, 16:36:40 »
Paldies par to filmiņu par Tubu:)  Filmiņa baigi labā amatieru līmenī:)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #47 : 2014. gada 20. oktobris, 16:43:05 »
Jaa, baigie dabiskie tie vechi. Jeegu gan nesapratu, palaidu taa pa virsu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #48 : 2014. gada 20. oktobris, 20:48:17 »
Ak dies, kas pa sviestu shodienas seerijaa.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #49 : 2014. gada 21. oktobris, 10:03:00 »
es saktos tā pa čupiņai uzreiz :D tagad noskatījos 5dienu un 1dienu

pozitīvi pārsteidza, ka Silvijai beidzot bija iedots kaut kāds jēdzīgs tērps, nevis kankars kārtējais.
kāzusiņš. Dana saka Vadimam, ka tagad būšot jādod kaut kas pretīm, viņš atbild, ka nē nevajag un nākamajā teikumā tomēr saka, ka gribēs kaut ko pretim. nesapratu. es ceru, ka tekstu rakstītāji pirms filmē dialogus tomēr izlasa ko katrs runā.
Miezītis bija kolosāls. tikai man visu laiku bija sajūta, ka tas taču Jančuks! kurā seriālā tas aktieris tēloja Jančuku??
Gatis visu laiku ir kaut kāds hiperaktīvs un nervozs, bet šo es norakstu uz salīdzinoši jauno aktieru neprofesionalitāti strādājot televīzijā.

zvaigzi piešķiršu Viesturam par "kas te viktorīna kāda??" :D

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #50 : 2014. gada 21. oktobris, 10:17:16 »
Tas nebija Dzīvoklis?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #51 : 2014. gada 21. oktobris, 10:23:12 »
haha, gribēju fiksi, bez prasīšanas jums, pati noskaidrot, kas tad spēlēja Miezīti, un man izmet šādu
 Iekšēja kļūda (tu ne pie kā neesi vainīgs).  Sasodīts, te ir kļūda. Ne tava, bet mūsu.

Lūdzu pārlādē lapu vai ienāc vēlāk. Laiks mēdz atrisināt problēmas.

Traki smieklīgi, pirmo reizi tādu redzēju uzrakstu. BEt nu - ja iekšēja kļūda, tad iekšēja un man jāprasa jums - kurš tad spēlēja Miezīti?

Savukārt par Viesturu tēlojošo aktieri gribu teikt - viens no teātra foršajiem aktieriem un iesaku Satisfakciju un Blakti!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #52 : 2014. gada 21. oktobris, 10:32:23 »
jā token dzīvoklis!!! juhuuu
Jančuks alias Miezītis ir Dainis Ozoliņš, to es googlē atradu :D tikai neprasiet no kura teātra. tas jāzin hm@ :D

klau hm@ uz kura teātra zsv koncertu tu ietu??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #53 : 2014. gada 21. oktobris, 13:00:44 »
es tagad ietu ( un iešu ) uz Eirovīziju - NT Jaunajā zālē:)  Pēc studentu ģenerāl`mēģa man pienesa atsauksmes (bet biļete man jau sen nopirkta), ka esot drusku Žurkas koncerta stilā, mani šī ziņa apmierināja, jo es tieši ko tādu arī gaidīju, kad pirku. Bet Zsvētku koncertu auditorija es īsti neesmu, vismīļākie man tingeltangeļi, kur notiek aktieriska improvizācija, nevis stingra dziedāšana pēc notīm un scenārija. 

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #54 : 2014. gada 21. oktobris, 18:29:43 »
Janchuks bija smiekliigs un forshs Dziivoklii. Bet shajaa gadiijumaa jaateic, ka no vinja nesapratu gandriiz ne vaarda. Un vispaar taa situaacija - Edjiks, Gatis, Mieziitis.. no seerijas stulbs un veel stulbaaks.

« Atbilde #55 : 2014. gada 22. oktobris, 16:05:36 »
Un vispaar taa situaacija - Edjiks, Gatis, Mieziitis.. no seerijas stulbs un veel stulbaaks.

Tieši tā, ja Edijs grib savus labos darbus (par kuru motivāciju man šobrīd nav ne mazākās jausmas -- te viņš labais, te izrādās labi maskējies sliktais,bet nu jau atkal labais, kas maskējas zem sliktā) Eu, a kur palika smaidiņš, kas nošaujas -- tas te būtu īstajā vietā  :banhead:
[size=78%]Nu labi, sākam vēlreiz - [/size][/size][size=78%]ja Edijs grib savus labos darbus noslēpt, nafig tu ved to Miezīti uz Mare Spa un dzirdi tur ar konjaku, ja zini, ka tā ir ļoti reāla iespēja uzrauties uz Gati, kas, protams, arī notiek.     [/size][/size][size=78%]   [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #56 : 2014. gada 22. oktobris, 16:48:59 »
Un tad veel taa stulbaa meloshana, kurai Gatis uzreiz taa notic. Nu, protams, Mieziitis akuraat peec gangstera izskataas, tagad nu dariis visus "netiiros" darbus.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #57 : 2014. gada 23. oktobris, 13:20:27 »
Spoileris.

Būs jauns tēls. Auklīte Tamāra. Žēl tikai, ka atkal dzērāja.
 Tā jau man likās, ka Gunča būs vientuļais tēvs, uz to jau vilka.

Būs vēl viens jauns tēls. Rēcīgi. 2 Leoni, 2 Svjatoslavi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #58 : 2014. gada 23. oktobris, 13:31:05 »
Domā, ka Svjatoslava lomā ieliks kādu citu aktieri? Es jau domāju, ka vienķarši pateiks, ka Svjatoslavs uz Krieviju aizbraucis atpakaļ un neņems vērā to, ka anotācijās drusku jau nodrukāts sižets ar viņa peripetijām.

Bet par Aizupi man prieks, ka viņa no,emusi nefilmēties šai seriālā  - drusku priekš atpazīstamības pafilmējās un tagad nopietni strādā teātrī. Jo imho jaunam aktierim nevajag sevi izreklamēt tikai un vienīgi kā seriālaktieri.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #59 : 2014. gada 23. oktobris, 13:48:17 »
Tā stāv rakstīts, ka ierodas cits Svjatoslavs. Ar veco sižetu tas nekā neiet kopā.