Autors Tēma: Ugunsgrēks - vienalga, skatāmies vai tikai lasām anotācijas  (Lasīts 27799 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Ugunsgrēks - vienalga skatamies vai tikai lasam anotācijas
« Atbilde #75 : 2014. gada 31. oktobris, 10:08:48 »
Fēlikss taču. Imho Fēlikss defoltā nemīlinās.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #76 : 2014. gada 31. oktobris, 10:25:22 »
Nez, Ķesterim nevajadzētu otru ordeni par Fēliksu? :rocking:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #77 : 2014. gada 31. oktobris, 10:29:33 »
Nez, Ķesterim nevajadzētu otru ordeni par Fēliksu? :rocking:

Ak jel, šitas tev izdevās:)  Tas būtu ekselents paziņojums presē - ĢĶ piešķirti divi 3zv ord - par Leonu un par Fēliksu....

Atslēdzies hm@

« Atbilde #78 : 2014. gada 05. novembris, 00:00:37 »
apbrīnojami, kā Uldim Siliņam izdodas nospēlēt tik līdzīgu tipu Zamišļajevam! viņi tacū ir tik dažādi :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #79 : 2014. gada 05. novembris, 00:11:27 »
Es arii dikti iepalikusi. Tiku liidz epizodei, kur Zentinja Viesturam pieluudzas, lai njem sho atpakalj darbaa. Un Viestura replika - jaa, nu ar shaadu logjiku es veel nebiju saskaaries.. Nu tk smiekliigi, noskatiijos veelreiz to epizodi.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #80 : 2014. gada 05. novembris, 16:55:42 »
A vot shitais Slaviks man patiik. I aktieriskais teelojums, i viss. Energjisks un aktiivs. Un liidziigs nevis Zamishljajevam, bet visas izdariibas, pat runas intonaacijas kaa Feliksam.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #81 : 2014. gada 05. novembris, 17:04:58 »
Taa aukliite kodeeja arii feina. Kur vinji taadu dabuujushi, nav profesionaala aktrise, bet tik labs tipaazhs.

« Atbilde #82 : 2014. gada 06. novembris, 14:14:14 »
Jā, Slaviks Nr. 2 ir foršs -- diez kur viņi to puiku ir atraduši? Priecājos, ka vairs nav tās kora dziedāšanas kadrā -- bija jau par daudz un sāka krist uz nerviem. Zenta ar jau sāk drusku besīt -- nu kur var būt tik tups un alkatīgs sievišķis :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #83 : 2014. gada 06. novembris, 15:40:21 »
Vērīgas meitenes :) , man tikai acīs "dūries" Fēliksa nemainīgais apģērbs. Bet sižeta līnija ar viņa "neskaitāmajiem" dēliem sāk jau krist uz nerviem. Būtu vismaz pārtraukumu uztaisījuši starp abiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #84 : 2014. gada 06. novembris, 15:54:32 »
Jā, Slaviks Nr. 2 ir foršs -- diez kur viņi to puiku ir atraduši?

Ja tavs jautājums jāsaprot kā jautājums par aktieri, tad - viņš ir no Nac teātra jaunajiem aktieriem, lielākā šībrīža loma viņam ir dublējoties ar Ančevski Kabarē galvenajā lomā. Tur man drusku dalīts viedoklis ir par spēju iznest centrālo lomu cilvēkam, kurš vēl nepārvalda skatuves plašumus . Dziedāja gan labi. Ir arī vēl dažas lomas. Bet - es nekad nebūtu domājusi, ka viņš "sievusitēja krekliņā" izskatās tiiiiik muskuļains!!!! Neticami!

BEt, ja tavs jautājums bija - ko scenāristi pīpēja, ka izdomāja šādu pavērsienu, tad- imho tas bija kaut kas kvalitatīvs, jo baigi labs pavērsiens! Interesanti tikai , kāda bija secība - vai jau sākotnēji bija paredzēti viltvārdis un īstais dēls vai arī paredzēts  viens dēls, bet AZ neatttaisnoja uz sevi liktās cerības kā uz Svjatoslava tēlotāju un viņiem nācās izdomāt , kā ar godu tikt laukā no situācijas, kad jāmaina telotājs:)  ja otrais variants, tad visu cieņu ,veiksmīgs pagrieziens!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #85 : 2014. gada 06. novembris, 16:24:18 »
To, ka pirmais ir viltvaardis, saakumaa jau vareeja redzeet. Slinkums rakstiit, kuraas epizodees tas bija redzams. Vieniigais varbuut tur veel bija domaats abus shos konfronteet, bet presee izskaneejusho nesmukumu deelj, tas viss izpalika.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #86 : 2014. gada 06. novembris, 21:44:35 »
Shodien Heleena bija forsha. Viesturs ar Edjiku gan kaa taadi divi gailji.

« Atbilde #87 : 2014. gada 07. novembris, 11:24:26 »
Jā, Slaviks Nr. 2 ir foršs -- diez kur viņi to puiku ir atraduši?

Ja tavs jautājums jāsaprot kā jautājums par aktieri, tad - viņš ir no Nac teātra jaunajiem aktieriem, lielākā šībrīža loma viņam ir dublējoties ar Ančevski Kabarē galvenajā lomā. Tur man drusku dalīts viedoklis ir par spēju iznest centrālo lomu cilvēkam, kurš vēl nepārvalda skatuves plašumus . Dziedāja gan labi. Ir arī vēl dažas lomas. Bet - es nekad nebūtu domājusi, ka viņš "sievusitēja krekliņā" izskatās tiiiiik muskuļains!!!! Neticami!

BEt, ja tavs jautājums bija - ko scenāristi pīpēja, ka izdomāja šādu pavērsienu, tad- imho tas bija kaut kas kvalitatīvs, jo baigi labs pavērsiens! Interesanti tikai , kāda bija secība - vai jau sākotnēji bija paredzēti viltvārdis un īstais dēls vai arī paredzēts  viens dēls, bet AZ neatttaisnoja uz sevi liktās cerības kā uz Svjatoslava tēlotāju un viņiem nācās izdomāt , kā ar godu tikt laukā no situācijas, kad jāmaina telotājs:)  ja otrais variants, tad visu cieņu ,veiksmīgs pagrieziens!

Jā, es domāju pašu aktieri. Jaunajos aktieros es diemžēl neorientējos. Kā sižeta pavērsiens arī ļoti labs. Ha, ar tiem muskuļiem tā mēdz būt -- kad studēju, viens no grupas nedaudzajiem puišiem bija tas, ko tagad mēdz saukt par botāniķiem --pasīks augumā, neuzkrītošu ārieni, ar brillītēm. Bet viņš vienreiz pavasarī atnāca uz lekcijām krekliņā ar īsām rokām - uh, kas par viņam par bicepsiem bija! Riktīgs pārsteigums   :thumbsup:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #88 : 2014. gada 07. novembris, 13:07:58 »
Būšu mazākumā, Slaviks Nr.2 nepatīk. Ja pirmajam tā tēlošana izdevās daudz maz ticami, tad otrais uzkrītoši uzpēl3 to atdarināšanu, mēģinu izlaist ainas, jo nu nepatīk viņš.

Turpinu kaifot par Viesturu, vakar arī Helēna ar miesasargu bij labi.
Dziedāšanu tinu, tas bija briesmīgi tā Ievas dz.d.

Atgādiniet, vai Mirdza uzvarēja mēra vēlēšanās? Tad atbilstoši anotācijām ceru, ka veiksmīgs sanāks turpinājums.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #89 : 2014. gada 11. novembris, 18:20:02 »
tagad skatos šodienu, ij man jautājums ... kur palika Sabīne??
viņu aizvāca nemanot un neko nepaskaidrojot vaine??
un kā Viesturs tika ārā, ja durvis veras UZ koridoru??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/