Minne- eij nu beidz,kur no zālītēm un nezālītēm pieradumu dabūsi .... tek nedzersi spainjiem un regulāri...
mans miegs arī sabuntojies..patiesībsakot mēs ar lielo puiku abi esam ar miega traucējumiem... viņš pats sev šamos rada..es laikam jau arii...
kad nāk vakars nevienu zaali vai nezaali nedzeru..liekas..nafik..aizmigšu tāpat...
toties ,kad nakts jau pusē..tad iedzertā piļuļa sāk strādāt tikai gaismai austot...Vispār,var teikt ka nelietoju neko..jo tas ir tik maz,ka neko nenozīmē..labāk mokos
čatā jautāji kas traucē... da man viss traucē

visvairaak domas, ja kko saku domaat tad ir usjo..rīts garantēts...ja kāds risināms jautājums vai stresaina situācija miegs ir prom kamēr neesmu izspēlējusi visas iespējamās, neiespejamās variācijas par tēmu.
traucē kaķi kas guļ un neļauj kustēt(guļõšu kaķi nedrīkst kustināt,tas ir likums)
traucē spilvens, sega, vīriec kas piemētājis savus locekļus manā gultas pusē,VD kas neļauj ielpot kad jau slīgstu miegā..tad jāslienas sēdus..jāielpo un atkal popitka gulēt

kad viss piebesijis slēdzu candy crašhu... kad beidzas dzīvības, metos slīpi un ar bumbiņām gar acīm mēģinu aizmigt...kamēr bumbinas, tikmer citas domas galvā nelaižu...
vasarā nekas tāds nenotiek,jo tad sevi nodarbinu, vairāk kustos un ķermenis ātrāk piekriit gulēt un neklausās prāta spēles vasarā arī mazak uzmacīgu domu...
man laikam vienk vajag vairak saules nekā te ir....