Autors Tēma: Miega līdzekļi  (Lasīts 4369 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Miega līdzekļi
« Atbilde #15 : 2015. gada 15. decembris, 16:46:24 »
Vajag sākt labi gulēt ar 1. janvāri!

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #16 : 2015. gada 15. decembris, 19:24:11 »
Ja nav baigais stress un trauksme, man palidz elposanas vingrinajumi.
No somnola dulla galva nakamajaa dienaa + ruugts kaa vells. Netiku no tas garsas valjaa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2015. gada 15. decembris, 21:57:30 »
Nu, man te pāris mēnešus atpakaļ mātei bija uznākusi negulēšana. ĢĀ izrakstīja
 “smago artilēriju“. Sviests. Nopirku “Grindeks“ B vitamīnus, izdzēra kursu,
un guļ kā susuris  :)

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #18 : 2015. gada 16. decembris, 10:55:13 »
Izklausās, ka negulēšana tev no stresa - ja kaut kas mainīsies dzīvē vai attieksmē pret trauksmes "palaidējiem", tad bezmiegs pazudīs kā nebijis.
Reizēm labi palīdz pamatīga fiziska slodze dienas otrajā pusē - vislabāk svaigā gaisā, ja nav iespējams - var arī telpās - joga, fizioterapija, treniņzāle.Intensīvi - tā, lai nogurtu, tomēr vienlaikus - sevi nespīdzinot, neko nedarīt caur sāpēm un izvēlēties tādu veidu, kas pašai patīk.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2015. gada 16. decembris, 11:05:21 »
Tā laikam tiešām būs. Jo atcerējos, ka vienu periodu no šī bezmiega perioda naktīs vienmēr modos ar panikas sajūtu vēdera. Šausmīgas bailes un panika

Atslēdzies sōla

« Atbilde #20 : 2015. gada 16. decembris, 15:14:39 »
Dorminorm. Melotanīns 1mg. Pusstundu pirms vēlamā aizmigšanas laika.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. decembris, 15:18:02 »
Zem mēles izšķīdināt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2015. gada 16. decembris, 15:47:14 »
man jau izlasījās - metaamfetamīns..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2015. gada 16. decembris, 18:28:51 »
Dorminorm. Melotanīns 1mg. Pusstundu pirms vēlamā aizmigšanas laika.

Hm, melotanīns nav sintizēts miega hormons?

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 16. decembris, 21:03:48 »
man jau izlasījās - metaamfetamīns..
ar to tiešām patīkamāk :)  sola, ka neaizmigs, bet var

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #25 : 2016. gada 14. janvāris, 22:54:46 »
Minne- eij nu beidz,kur no zālītēm un nezālītēm pieradumu dabūsi .... tek nedzersi spainjiem un regulāri...
mans miegs arī sabuntojies..patiesībsakot mēs ar lielo puiku abi esam ar miega traucējumiem... viņš pats sev šamos rada..es laikam jau arii... :confused:
kad nāk vakars nevienu zaali vai nezaali nedzeru..liekas..nafik..aizmigšu tāpat...
toties ,kad nakts jau pusē..tad iedzertā piļuļa sāk strādāt tikai gaismai austot...Vispār,var teikt ka nelietoju neko..jo tas ir tik maz,ka neko nenozīmē..labāk mokos  :taunt: :rofl:
čatā jautāji kas traucē... da man viss traucē :) visvairaak domas, ja kko saku domaat tad ir usjo..rīts garantēts...ja kāds risināms jautājums vai stresaina situācija miegs ir prom kamēr neesmu izspēlējusi visas iespējamās, neiespejamās variācijas par tēmu.
traucē kaķi kas guļ un neļauj kustēt(guļõšu kaķi nedrīkst kustināt,tas ir likums)  :rofl:
traucē spilvens, sega, vīriec kas piemētājis savus locekļus manā gultas pusē,VD kas neļauj ielpot kad jau slīgstu miegā..tad jāslienas sēdus..jāielpo un atkal popitka gulēt :D
kad viss piebesijis slēdzu candy crašhu... kad beidzas dzīvības, metos slīpi un ar bumbiņām gar acīm mēģinu aizmigt...kamēr bumbinas, tikmer citas domas galvā nelaižu...
vasarā nekas tāds nenotiek,jo tad sevi nodarbinu, vairāk kustos un ķermenis ātrāk piekriit gulēt un neklausās prāta spēles vasarā arī mazak uzmacīgu domu...
man laikam vienk vajag vairak saules nekā te ir....

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. janvāris, 23:02:43 »
Nē, nu ja nebūtu otrā rītā jāstrādā, es pārāk nestresotu par to, ka aizmiegu uz rīta pusi, bet tā kā jāceļas, tad man mazliet panika, ka neizguļos

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. janvāris, 23:28:36 »
ja man būtu jāiet uz darbu..tad tikai tabletes..vienalga kādas,kas nu stradā... kamēr organisms ieietu režīmaa jeb arī pārietu neguļamie iemesli.
man nav režīma..kā gribu tā daru..tas arī + dod, nu neguļu tagad ..gulēšu nākamnakt...pienaak nakamā...atkal taada pati  :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega