Autors Tēma: putekļnīcas tapšana!  (Lasīts 6638 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

putekļnīcas tapšana!
« : 2015. gada 16. decembris, 00:25:40 »
saku godīgi, ka tēmu uzsāku ,tāpēc,lai kliedētu panīkumu...
tikai pamuldēšanai....
vai pie jums LV arī ar šito nodarbojas? pat nezinu kā latviski nosaukums ..angliski book folding..kad braucu prom,tad šitādu LV nemanīju.
man jau liekas kartēja mirkļa modes lieta..jo pilnīgi bezjēdzīgs tāds veidojums..nu kur viņu likt un nafik? putekļu krāšanai...??
es saprotu..te tantuki, pensionāru biedrībās loka un tirgo čaritijam...nervus nomierina un ar kko nodarbojas...
šitads pat trakums bija ar tam briesmīgajam gumijas rokassprādzēm... pa gadu uznāca un pārgāja...
 :bird:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

Re: putekļnīcas tapšana!
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. decembris, 00:37:02 »
1. kas nāk prātā: tā purgāt grāmatu?!?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. decembris, 01:16:59 »
Nu i marasms. Sadir$t grāmatu. Un kāda sūda pēc?
Ja būtu balts papīrs sakniedēts un salocīts - OK, interesants laika pavadīšanas veids. Ij rezultāts interesants. Bet pret grāmatām, sorry, man ir cita attieksme. Kaut kam tādam der tikai PSKP XVI kongresa materiāli. Diez vai tos tur loca.
Pie mums nav manīts. Droši vien cilvēkiem ir ko darīt.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. decembris, 07:52:10 »
Zinu vienu puisi,kurš šādus taisa un pārdod, nezinu gan,kā viņam veicas,bet soc.tīklos reklamējas.
Par grāmatu izmantošanu nav pretenziju - cik nav izsviesti padomjlaiku  sekciju krājumi.
Bezjēdzīgs veidojums,bet, ja cilvēkiem patīk, tad lai taisa.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 16. decembris, 09:06:56 »
Varētu pamēģināt, kā reiz ir čupiņa ar nezinukurlikt grāmatām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. decembris, 09:21:57 »
nu, šie tādi mājsaimnieču šļupsti. Visādus brīnumus  no vecām grāmatām izgriež, kaut kad sen sen biju pat ielikusi vienas mākslinieces darbu bildes.

Par grāmatām kā tādām -nesaprotu, kas tā par tādu attieksmi, kā pret kādu svētumu -"kā tā var pret grāmatu"'  Apdrukāts papīrs, un iespējas visplašākās -visi tie kopotie raksti uz padomju avīžpapīra

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 16. decembris, 10:03:20 »
IMHO izturēties ar cieņu pret grāmatu ir tas pats, kas neiet uz Operu naktskreklā ar frotē dvieli plecu šalles vietā. Inteliģences pazīme. Kas, kā novērojams, mūsdienās ir nicināma īpašība.

Bet, protams, tas tikai mans personiskais viedoklis. Jebkāda vārdu un notikumu sakritība ir nejauša utt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2015. gada 16. decembris, 10:28:26 »
oi, sasmīdināji.  :rofl: 19. gadsimts latvju lauku sētā? Vai man cieņa pret Lāča kopotajiem rakstiem jāizjūt?
Es uz šādiem krājumiem skatītos ar nožēlu, nevis ar cieņu.
Inteliģences pazīme ir arī prast atšķirt graudus no pelavām :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2015. gada 16. decembris, 10:32:10 »
Pirmo reizi ko šādu redzu. Tip, dekors? Nē, man nepatīk. Varētu no Ļeņina kopotajiem rakstiem locīt - Lenin I. Lenin II, Lenin III..
Un - daudz vietas aizņem

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2015. gada 16. decembris, 10:39:33 »
izgriešana arī neptīk? To gan laikam dara ar lāzeri, bet skaitās kā vesela dekoratīvās  mākslas nozare

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. decembris, 11:12:39 »
Es uz daudz ko raugos no praktiskuma/nepraktiskuma skatupunkta. Laikietilpīga nodarbe...putekļi krājas pēc tam un tā..

Droši vien ir interjeri kur kas tāds iederas, bet man nē, tādēļ arī saku, ka nepatīk, kaut tas nozīmē - man tas neder, nav piemērots.

Ar griešanu laikam arī neesmu redzējusi

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2015. gada 16. decembris, 11:18:24 »
es ieliku saiti. Tās "grāmatas" laikam stikla kastēs jātur, un vispār jau ir tādi diezgan pašmērķīgi izstāžu darbi. Zinu, ka pārdošanā ir posteri, t.i. šo darbu fotogrāfijas

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 16. decembris, 11:23:03 »
oi, sasmīdināji.  :rofl: 19. gadsimts latvju lauku sētā?

Protams, protams, 21. gadsimtā inteliģence "zibina pupiņus ballītē" un apbrīno Kardašjanas dibenu.
Diemžēl sarkasma ikonu pie realitātes likt nav vērts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2015. gada 16. decembris, 11:38:54 »
Tu tāda uzvilkusies, Trix.  :rofl: Grāmatu locīšana varbūt var palīdzēt

Bet vispār tas protams ir pilnīgi bezjēdzīgs darinājums -paskatījos pārējos variantus, tiešām nesaprotami, kur tādus var likt