Autors Tēma: Atradums  (Lasīts 4630 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atradums
« : 2015. gada 18. decembris, 07:37:31 »
atradu kāpņutelpā 2 piečukus. padomāju... bagāta nepalikšu, a ja nu kāds bērns pazaudējis? izliku turpat paziņojumu - "ja kādam ir kas pazaudējies vakar (datums), jautājiet man. t...."

neviens nepieteicās. eju iepirkt končs.

:)

Atslēdzies Betons

Re: Atradums
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. decembris, 09:39:36 »
po russki vajadzēja :D

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. decembris, 09:42:58 »
Valodu nezināšana, ja nu gluži neapdraud dzīvību, tomēr pazemina dzīves kvalitāti...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. decembris, 09:50:19 »
Droši vien no kabatas izkrita, kad kaut ko citu ņēma. Cilvēki, it īpaši iereibuši, mēdz būt tik bezrūpīgi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. decembris, 09:51:01 »
Droši vien no kabatas izkrita, kad kaut ko citu ņēma. Cilvēki, it īpaši iereibuši, mēdz būt tik bezrūpīgi.

Fui visiem dzērājiem! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. decembris, 11:55:15 »
Nuuu..naudu 100% nepiefiksē,kur pazaudēta..ja jau zinatu,kur pazaudēja..apgrieztos un paņemtu...

un nauda mēdz lidot un parvietoties...man piemīt kretīnisms vākt nesmukumus pa ielām un iespeju /gribēšanas robežās samest tos nesmukumus misenēs..tad nu par šīm pūlēm diezgan bieži tieku atalgota :)
pat kaimiņa sētā lasot papīrus atradu 20,- un 100% tas nebija kaimiņa un ja bija...??? samaksāja par darbu :D

šitie naudas zaudetāji ir no maku nelietotaju klubiņa  :evil: man zināmi 2gb, kuri makus nelieto  :banhead: viss kabatās...tad nu ....ir kā ir...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. decembris, 12:07:22 »
Es laikam no retajām sievietēm, kas ar maku uz Jūs. Ok, nu jau savācos un pirms pāris gadiem nopirku smuku, bet tā - man tiešām ērtāk naudu kabatās nēsāt. Un soma vieglāka un kārtīgāka.

Naudu esmu atradusi reti. Ja nu galīgo sīceni.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. decembris, 12:44:08 »
Kabatās nē, bet naudu iemetu somā. Maka nav.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 18. decembris, 13:34:16 »
Kabatās nē, bet naudu iemetu somā. Maka nav.

Tev laikam draugos japānis Amakatanau. :D

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. decembris, 13:37:25 »
Amakatanau - lielais zudību dievs!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. decembris, 15:14:18 »
par cik, pasulē viss ir līdzsvarā...

tad :  Amakatanau dievs pret Ekusekukoesatrad 1=1  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. decembris, 15:22:27 »
Man vienreiz, kad vēl dzīvoju pierīgas ciematā, nauda nokrita no debesīm vārda tiešā nozīmē. Gāju pa trotuāru, centrā, cilvēku praktiski nebija, uzpūta vējiņš un acu augstumā kkas pazibēja un nokrita pie kājām. Skatos -5 ls zaļā banknote, gluži kā no tipogrāfijas. Sapratu ka Dieviņš no  debesīm sūtījis par kādu labu darbu :rofl: un taisnā ceļā devos uz veikalu, nopērkot nelielus kārumus pašiem un abām manām dievīgajām mincītēm. Loterijās gan nekad nav veicies, tāpēc tādās lietās sen jau vairs neiesaistos, bet šis gadījums bija interesants, vismaz priekš manis.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. decembris, 15:30:47 »
Man ir viena kolēģe, kura kā vecis visu stūķē kabatās un viņai nav pat rokassomas, kur nu vēl maka.  Biju labākās domās par Broņu un Minni   :rat:
Naudu esmu atradusi,atdevusi nekad neesmu.
Reiz trolejbusā pat uzkāpu ar kāju, lai kāds cits nepaņem  :rofl:
Reiz atradu 20 eiro,it kā jau pa priekšu gāja ģimene,bet vai tad kliegsi - kurš naudu pazaudēja?  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 18. decembris, 15:36:24 no Nāra »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. decembris, 15:41:49 »
Man ir viena kolēģe, kura kā vecis visu stūķē kabatās un viņai nav pat rokassomas, kur nu vēl maka.  Biju labākās domās par Broņu un Minni   :rat:

Nu, lietoju jau, lietoju, bet vienmēr nav ērti somu stiept līdzi. Vai arī dažreiz, kad zinu, ka būs smaga soma vai vēl kāds nesamais, speciāli naudu pārlieku somas kabatā vai kādā apģērba kabatā, lai ērtāk ņemties

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. decembris, 21:53:17 »
Man nav naudasmaka. Ir tāds kā vīriešu kabatas portfelis. Dokumentiem. Tehniskā pase, tiesības, šādas tādas veikalu kartes, vizītkartes utml. Tajā turu arī lielāko daļu banknošu. Bet monētas un kādi pārdesmit eiriki sīkiem tēriņiem kabatā, lai katra nieka pēc nav jāmeklējās pēc maka. Un tas maks man vienmēr ir iekškabatā, nekad nekādā somā. Nesaprotu vispār, kā var nogrūst maku kaut kādā somā, riskējot palikt bez tā. Somā man tikai matu suka, lietussargs, kabatlakatiņi utml. mazvērtīgi loriņi.