Autors Tēma: Atradums  (Lasīts 4635 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Atradums
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. decembris, 21:55:42 »
Kvadra, kas tā par iekškabatu?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. decembris, 22:02:07 »
Nu labi,nav maka,bet bez somas??? Sieviete bez somas? Minne!! Es nekad mūžā un nekur nez somas. Tur taču ir visa sievietes dzīvē. Izstāsti, kur varētu būt neērti iet ar somu...nevaru iedomāties...nevaru. Kabatas sievietei man liekas neiespējamā misija,sevišķi vasarā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. decembris, 22:02:16 »
Atkarībā no apģērba. Vējjakas/mēteļa iekškabata, džinsu priekšējā dziļā kabata. Vasarā sliktāk, bet tik plika parasti nestaigāju, lai kabatas neatrastos :)

A "bez somas" - īzī. Kam viņa visu laiku jāstaipa līdzi? Lai rokas būtu aizņemtas?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. decembris, 22:07:13 »
Tad tev ir vīriešu apģērbs. Sievietēm mēteļos nekādu iekškabatu nav. Tikai slīpās ārkabatas, no kurām viss krīt ārā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2015. gada 18. decembris, 23:06:56 »
Vīriešu jau nu gluži ne, bet ikdienā visbiežāk kaut kas ērts un praktisks.
Bet tos ''riktīgos sieviešu" apģērbus ar dekoratīvajām kabatām, no kurām viss krīt ārā, manuprāt, modelējuši ir tādi paši mazsmadzeņu kretīni, kā tie, kas raksta ziņas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2015. gada 18. decembris, 23:07:54 »
Nu labi,nav maka,bet bez somas??? Sieviete bez somas? Minne!! Es nekad mūžā un nekur nez somas. Tur taču ir visa sievietes dzīvē. Izstāsti, kur varētu būt neērti iet ar somu...nevaru iedomāties...nevaru. Kabatas sievietei man liekas neiespējamā misija,sevišķi vasarā.

Sportot no mājas ej ar somu? Ja vajag uz fikso piemājas veici, nafig somu speciāli stiept? Un vēl šādi tādi gadījumi, kad somu tiešām neņemu - cik noskriet lejā līdz auto, iesēsties un aizbraukt kkur svaigā gaisā pastaigāt. Kam man somu? Bet naudu kabatā iemest gan vajag - ja nu kāds smuks krodziņš pa ceļam gadās un man sagribas vīna glāzi vai kūku?

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. decembris, 09:05:06 »
Nujā, bet tiesības, tehniskā pase, majas atslēgas.. tas viss taču somā!
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. decembris, 10:59:24 »
Vīrieši to visu arī liek kabatās, jo viņiem tādas ir. Ne tā, kā mums.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. decembris, 11:49:51 »
Džinsas vai cargo. Kabatas ir. Jakas sporta vai pussporta....

Atslēdzies ragana

« Atbilde #24 : 2015. gada 21. decembris, 08:53:48 »
Esmu atradusi 2x biezos makus, viens ar daudziem K latos, otrā - ap 1000. Abas reizes meklēju īpašnieku un atdevu. No tiem, kam daudzās naudas, pat paldies nesaņēmu, pagrāba un aiznesās. Otrs konfekšu kasti atnesa, bet tam tā bija firmas nauda.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2015. gada 21. decembris, 13:55:18 »
Esmu atradusi 2x biezos makus, viens ar daudziem K latos, otrā - ap 1000. Abas reizes meklēju īpašnieku un atdevu. No tiem, kam daudzās naudas, pat paldies nesaņēmu, pagrāba un aiznesās. Otrs konfekšu kasti atnesa, bet tam tā bija firmas nauda.

godīgam atradējam pienākas cik tur %, negodīgam - viss atradums
 :facepalm: tātad tā nauda nebija legāla...

a Tu veiksmīgs cilvēks...es savukārt bez morāliem aizspriedumiem - iesim kopā pastaigāties, būs savstarpēji izdevīgi ar trešo maciņu :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #26 : 2015. gada 21. decembris, 21:44:03 »

Tas laikam vienmēr tā, ka tie kuriem mazāk, tie ir pateicīgāki ....

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2015. gada 22. decembris, 08:40:22 »
Tas bija 90. vidus. Ar biezo maku džeks konkrēti bija kokaīnu sašņaucies. Pat drusku bail bija.