Autors Tēma: Idejas mājai  (Lasīts 1794 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Idejas mājai
« : 2015. gada 18. decembris, 10:23:20 »

Atslēdzies roze

Re: Idejas mājai
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. decembris, 10:30:32 »
Labāk sekot oriģinālajiem avotiem. Man no Dievietes lokalizējumiem pumpas metas: "bet arī izveidos kompozīciju tavu mīļāko apavu".

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. decembris, 10:44:08 »
Tekstu pat nelasīju, tik bildes aplūkoju.
Roze, vari tepat ielikt linku uz oriģinālo avotu, man nav iebildumu.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. decembris, 10:47:50 »
Man netraucē lokalizējumi, galvenais ir ideja. Man patika samaucamie koka (?) klubkrēsli. Bet vienalga 4 klubkrēslus man nebūtu kur likt!

Tomēr skatoties man radās ideja, kā par 10x70cm palielināt galda/darba virsmu virtuvē! Daudzi droši vien nesapratīs, varbūt Trixis... :)

Atslēdzies roze

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. decembris, 11:03:13 »
Luīz, konkrētais ir paņemts no http://takprosto.cc/idei-dlya-malenkoy-kvartiry/, tur vēl daudz citu ideju. Bet arī tā lapa, protams, savāc no citām :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. decembris, 11:17:56 »
Taisa jau tādas, zem esošas letes uzvelkas vēl viena virsma, kuru izmanto galdam vai kā darbosanās virsmu, paziņām ir. Tas Pūkai.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. decembris, 11:38:24 »
roze- kāda starpība no kurienes,kas paņemts  :confused: man varbūt pumpas sametās no krievu valodas (kas gan nav tiesa)...
svarīgāk ir padalīties ar atradumu..un citiem,ja nav noderigs,tad vismaz nepelt .. :coffee:

mani interesētu gludinamais dēlis/spogulis.. bet nu neņemos pati tadu meistarot... vispar, liela daļa ideju, pašam nerealizejamas...un ja var tādas atļauties, varbūt uzreiz labak lielaku dzivokli??? :confused:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2015. gada 20. decembris, 12:31:33 »
Saži padomi izcili, piemēram fascinējoši labs ir tas plaukts, kurā speciāli radītas tukšas vietas, kurās ievietot četrus (skolas tipa) krēslus un vēl galdiņu!
Bet padoms, kā tavā mazgabarīta dzīvoklītī mītošajam īru seteram vai milzu rotveileram ēdiena bļodiņas vietas ekonomijas dēļ ieslēpt atvilktnē, tas nu gan ir smieklīgi:)