Autors Tēma: Navigācija  (Lasīts 2780 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Navigācija
« : 2015. gada 25. decembris, 21:09:11 »
Iesakiet labu aplikāciju navigācijai. Bezmaksas, protams, būtu ideāli. Ja tas būtiski - androidam.
Pārsvarā interesē Eiropa.

Atslēdzies Nomade

Re: Navigācija
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. janvāris, 22:58:38 »
Igo.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. janvāris, 23:47:19 »
jau dažus gadus lietojam Garmint, bet tā nav mobilā aplikācija. tāpēc arī neizteicos agrāk.

joprojām esmu pārliecībā, ka nopietnai braukšanai vajag atsevišķu navigāciju + karti mobilajā/planšetē, lai var sekot, pa kādiem ceļiem navigācija sarēķinājusi un vedīs, un pie vajadzības piekoriģēt. un uz ceļazīmēm nedrīkst aizmirst skatīties... :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. janvāris, 23:50:58 »
Here. By Nokia free var ielādèt kartes.
Copilot arī kkādas kartes par brīvu... Nezinu vai tas ir androidam

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2016. gada 02. janvāris, 00:50:05 »
Skatoties datumos man ir aizdoma, ka Bācis aizbraucis bez kartēm un aplikācijām.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. janvāris, 01:21:14 »
Afrora, šos ceļus, kur esmu .... zinu aizvērtām acīm gan ziemu, gan vasaru. Bez tā planšetē ir šis tas. Here un Igo it kā ir, bet prasās ko labāku.

Vispār es vairāk par ceļazīmēm un kartēm, bet zin kā .... tie blandoņu ceļi ir neizdibināmi .... :P

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. janvāris, 22:41:47 »
Labāki ir Navigon ar Garmin kartēm
vai TomTom, bet tie būs maksas, turklāt ne visai mazas

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 07. janvāris, 10:47:04 »
Mani vienreiz WAZE aizveda Rīgā! pa taisnāko ceļu (APBRAUKT KORĶI) un es gandrīz riteņus nolauzu un visas plombes pazaudēju. Beigās vēl samaksāju sodu par braukšanu pa mežu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2016. gada 07. janvāris, 10:54:32 »
Mani vienreiz WAZE aizveda Rīgā! pa taisnāko ceļu (APBRAUKT KORĶI) un es gandrīz riteņus nolauzu un visas plombes pazaudēju. Beigās vēl samaksāju sodu par braukšanu pa mežu.
Wāzei ir opcija iestatīt īsāko vai ātrāko ceļu. Īsākais pilnīgi noteikti ievedīs kkādā irsā./ārpus centra, par lauku apkārtni pat nerunājot/.Korķus apbrauk ar opciju "ātrākais ceļš" gan var pavisam labi. Pēc km tālāk, bet ātrāk.
Kaut gan reizēm arī vāze gļuko.
Man reiz no Skultes uz Pabažiem vāze rādīja kkādus 50 km(?). Skaidri zinu, ka irš. Griezu riņķī un braucu pretējā virzienā, nekā šī iesaka. Pārreķināja uz nepilniem 20.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2016. gada 07. janvāris, 12:12:39 »
Waze ir diezgan paglupa navigācija. Jēga no viņas bija tad, kad bija pārvietojamie fotoradari. Viņai vajag internetu. LV nekas, bet ārzemēs cipars saskrien.
Šobrīd vairs nelietoju. Androīdu arī nelietoju, lietoju Nokia Maps :)