Autors Tēma: Šodien  (Lasīts 15150 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: Šodien
« Atbilde #90 : 2021. gada 05. februāris, 11:24:05 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #91 : 2021. gada 08. februāris, 13:00:11 »
Ak jaukais Sparkucis-ahh būs jāieliek dienas melodijā. Tēma kārkluvācietība " - "fertig fix" - vācu vārdi ;) No turienes arī fiksēt ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #92 : 2021. gada 08. februāris, 13:07:41 »
Neienāk prātā, ka vāciešiem arī ir svešvārdi?
(c) no vecfranču darbības vārda *fixer, no fixe "fiksēts" no latīņu valodas fixus "fiksēts, ātrs, nekustīgs; izveidots, apmeties", pagātnes divdabja īpašības vārds no figere "salabot, piestiprināt, iedzīt, iebāzt [..]

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #93 : 2021. gada 08. februāris, 14:27:36 »

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #94 : 2021. gada 14. februāris, 04:00:12 »
Aptuveni ap šīs dziesmas popularitātes laiku beidzās mana interese par popmūziku. Īstenībā es vairs īsti neatceros tos laikus, ir pagājuši nieka 20 gadi :)  Bet tad man patika šāds gotisks roks ...

p.s. Broņa man patīk smuki un graciozi vīrieši, un gudras sievietes ;)   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #95 : 2021. gada 14. februāris, 04:58:06 »
Nošpikoji no manis

Atslēdzies true detective

« Atbilde #96 : 2021. gada 14. februāris, 10:51:07 »
Aptuveni ap šīs dziesmas popularitātes laiku beidzās mana interese par popmūziku. Īstenībā es vairs īsti neatceros tos laikus, ir pagājuši nieka 20 gadi :)  Bet tad man patika šāds gotisks roks ...

ah tie laiki, kad bija izpirkti visi HIM albumi Rīgas mūzikas veikalos. Ville Valo, dzīvo netālu no manis, citreiz iepērkamies vienā veikalā vai ejam pa to pašu ielu. Meikapu nelieto, skaists tāpat.
Greatest Lovesongs Vol. 666 ir viņu pirmais albums un šī ir mana mīļākā dziesma no albuma.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #97 : 2021. gada 14. februāris, 12:07:46 »
p.s. Broņa man patīk smuki un graciozi vīrieši :smej:
Orientācija uz sejas.

Žēl, ka jau agrāk neiznāci no skapja. Tagad būtu laimīgi kopā ar SAVU smuko, graciozo vīrieti.  :)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #98 : 2021. gada 14. februāris, 13:40:08 »
Žēl, ka jau agrāk neiznāci no skapja.
Ehh, Broņa ja tu mani dzīvē zinātu, tad tu saprastu, ka skapis var iznākt no manis, nevis es no skapja ;)
Bet jā, bija laiks, kad šo H.I.M. dziesmu es klausījos ap 10x dienā ;) p.s. es neskatījos video, bet dzīvoju mp3 kultūrā :)   

Atslēdzies Milka

« Atbilde #99 : 2021. gada 14. februāris, 14:42:54 »
Man arī patika viņu dziesma "Join me", burtiski nesen mēģināju atcerēties izpildītāju vai nosaukumu, bet neizdevās. Paldies Snor, ka ieliki to dziesmu!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #100 : 2021. gada 14. februāris, 16:04:16 »
Kas par diapazonu! Paldies, true detective, par dziesmu, galīgi bija aizmirsts

Atceros tos laikus - ar vīru braucot vnm mašīnā likām un klausījāmies

« Atbilde #101 : 2021. gada 14. februāris, 18:10:09 »
Kas par diapazonu! Paldies, true detective, par dziesmu, galīgi bija aizmirsts

Atceros tos laikus - ar vīru braucot vnm mašīnā likām un klausījāmies

ja nemaldos viņa balss diapazons ir 5 oktāvas.

ir iedziedājis dzimtajā valodā kaverus pavisam no cita stila     
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 14. februāris, 18:34:22 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #102 : 2021. gada 15. februāris, 16:42:13 »
Vai tiešām Ville ir šādā dzīvojis?

« Atbilde #103 : 2021. gada 15. februāris, 22:19:08 »
Vai tiešām Ville ir šādā dzīvojis?

jā, jau vairākus gadus nevar pārdot. manuprāt diezgan nepraktiska, der bezbērnu cilvēkiem, jo skraidīt no stāva uz stāvu visu laiku, tur tak nekādi nervi neizturēs. šobrīd dzīvo pavisam vienkāršā mājā, blakus rajonā. domājams jaunības trakulībā nopirka to torni, tipa stilīgs un "gotiskam princim" piemērots, ar gadiem saprata, ka nav praktiska un šobrīd esošajā mājā ir muzstudija, ko tornī nevarēja ierīkot.

ps. tas video ir no nekustāmo īpašumu pārdošanas lapas paņemts.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 15. februāris, 22:27:46 no true detective »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #104 : 2021. gada 15. februāris, 22:42:50 »
Jā, es jau gaidīju - kurā stāvā tad vismaz vienu nabaga ģitāri ieraudzīšu....vai normālu 2guļamo gultu..  :?:

Protams, laiks iet, cilvēkam vērtības mainās, pēdējo gadu koncertos pat vairs obligāto cigareti pirkstos neredz. Un tik foršas intervijas, tāds sakarīgs, dziļš cilvēks.

Nesaprotu, kas man uznācis - pēc pēdējām dienām spriežot, es varētu kļūt par Villes stalkeri - jūtos pilnīgi pārņemta, tik tizla sajūta :D