Autors Tēma: katram savs.  (Lasīts 2103 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: katram savs.
« Atbilde #15 : 2015. gada 27. decembris, 19:26:49 »
Es alkoholu lietoju tik reti un tik maz, ka jebkuru statistiku varu sabojāt. :D
Es tāpat  :) Bet kāpēc "statistiku sabojāt"? Mandomāt, mēs to uzlabojam :) . Esmu kādreiz prātojusi - ja pēc patēriņa statistikas uz katru valsts pilsoni sanāk cik tur tie (neatceros cik, bet man baisi daudz izklausījās) litri absolūtā alkohola gadā, bet, piemēram, mēs ar Luīzi izdzeram nulle komats štrunts, tad bail domāt, cik jāizdzer tiem citiem, lai tādu vidējo dabūtu?! Un tas vēl ir tikai oficiālais patēriņš, pašmāju brūvējumi neskaitās...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 27. decembris, 19:36:09 no kvadra »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2015. gada 27. decembris, 20:19:47 »
Es tāpat  :) Bet kāpēc "statistiku sabojāt"? Mandomāt, mēs to uzlabojam :) . Esmu kādreiz prātojusi - ja pēc patēriņa statistikas uz katru valsts pilsoni sanāk cik tur tie (neatceros cik, bet man baisi daudz izklausījās) litri absolūtā alkohola gadā, bet, piemēram, mēs ar Luīzi izdzeram nulle komats štrunts, tad bail domāt, cik jāizdzer tiem citiem, lai tādu vidējo dabūtu?! Un tas vēl ir tikai oficiālais patēriņš, pašmāju brūvējumi neskaitās...

Es arī bieži štukoju - KURŠ, nu, KURŠ apēd manu gaļas un izdzer manu spirta devu???

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2015. gada 27. decembris, 20:29:46 »
Zīdaiņi!
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2015. gada 27. decembris, 20:56:30 »
:) sasmaidījos...

principā jau laikpalaikam es spēju pielāgoties un mazliet darīt to, ko pati neuzskatu par ok, bet pēdējās dienās sakrājās visa kā... ēšana, dzeršana un vēl šis tas... un mīļā miera labad...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2015. gada 27. decembris, 21:02:36 »
Svētku laikā statistiku nez vai vērts veikt.. Ja kāds žūpo katru dienu, svētki vai darbdiena - slikti.