Autors Tēma: Bojāta tapete  (Lasīts 2710 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies andrisb

Bojāta tapete
« : 2015. gada 29. decembris, 21:02:45 »
Sveicināti!Lieta tāda ka īrētā dzīvoklī gadijās ķibele ar sienu un tapeti...Neloģiski būtu pārlīmēt visu istabu dēļ šīs skādes...Idejas varbūt kādam?

Jau iepriekš Paldies!

Ja ir idejas,droši rakstiet uz e-pastu: andrisboicuks@inbox.lv

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Afrora

Re: Bojāta tapete
« Atbilde #1 : 2015. gada 29. decembris, 22:34:06 »
Kas tur riģipsis apakšā??
Smuki izgrieztu visu ārā. Ar līmi ielīmētu apakaļ gan riģipsi gan tapeti. Maliņas smuki ar kādu gaišo krāsiņu pietušētu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 30. decembris, 09:00:41 »
Riģipsī caurums, tur jau tapete ņipričom. Tapete jau krāsota.

Ja vēl ir tāda pati tapete un krāsa - izgriez par caurumu lielāku kvadrātu tapetē, ielīmē atpakaļ riģipsa gabalu (būtu labi fiksēt no otras puses) Nošpahtelē, noslīpē. Paņem lielāku tapetes kvadrātu, pieliec klāt līdzenajai virsmai tā, lai raksts sakrīt un piespraud ar knopkām. Ar celtniecības nazi un metāla lineālu izgriez kvadrātu, kas lielāks par pamattapetes kvadrātu, bet mazāks par ielāpa kvadrātu. Griez cauri abām tapetēm. Izplēs pamattapetes strēmeli. Ielīmē izgriezto kvadrātu. Ar mīkstu špahteļmasu ar pirkstu uzmanīgi noej pa šuvi. Nokrāso sienas sleju vai visu sienas plakni, ja krāsa atšķiras.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2015. gada 30. decembris, 10:12:07 »
parasti kaut kur uz skapja tapešu pārpalikumi mētājas -pameklē

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2015. gada 30. decembris, 10:17:50 »
Kaut kas man čukst, ka drīz šajā tēmā parādīsies personāžs, kuram bijusi identiska problēma, un problēmu lieliski atrisināja SIA Caurumu remonts.
:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2015. gada 30. decembris, 10:28:10 »
Vajag aizstumt priekšā bufeti un nav ne jālīmē, ne jāgriež.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2015. gada 30. decembris, 10:44:49 »
Vajag aizstumt priekšā bufeti un nav ne jālīmē, ne jāgriež.
Gleznu, gleznu!!!

Kaut kas man čukst, ka drīz šajā tēmā parādīsies personāžs, kuram bijusi identiska problēma, un problēmu lieliski atrisināja SIA Caurumu remonts.
:)

Man čukstētājs cits - Delfos parādīsies raksts "kā salabot bojājumu tapetēs, DIY".

Bet principā Betons un Reno visu pateica.
Riģipša caurumam labāk aizmugurē aizbāzt kādu dēlīti, kuru pieskrūvē pie sienas blakus caurumam, un pie dēlīša pieskrūvē izlauzto riģipša gabalu. Ar pliku špakteli ne ķēma neturēsies.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 30. decembris, 11:51:31 »
forši būtu -glezna 15 cm no grīdas :clap:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 30. decembris, 12:19:06 »
forši būtu -glezna 15 cm no grīdas :clap:

Piekar nestandarta gleznu "Anorektiķe zem cipreses" - 15 cm no grīdas, 15 cm no griestiem un 27 cm platumā. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 30. decembris, 12:27:01 »
visticamāk, ka tēmas autoram sieva gribēja piekārt gleznu otrā istabā. Un pa rokai bija tikai divsimtniece nagla un āmurs..

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 31. decembris, 02:41:46 »
Nez, man tas caurums izskatās izšņikāts ar nazi. Turklāt rīģipsī + tapetē.

Kas ir jāsalietojas, lai to paveiktu, man nav skaidrs, bet es to gribu.

Un es remontētu prastāk, ja nav mans: ņemam superlīmi...
Ja neizdodas gan smuki, lai pirmajā mirklī neviens nepamanītu, tad glezna vai bufete :)